Süllõ pikáns szószban

Hozzávalók

600 g süllõ filé, 1 teáskanál só, 3 evõkanál liszt, 1 felvert tojás, 3 evõkanál zsemlemorzsa, 1 evõkanál margarin, 50 g szardella filé, 1,5 dl fõzõtejszín, bors

Elkészítés

Sózd be a filéket. Panírozd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába. Süsd meg a halakat aranysárgára a margarinba. Tedd félre, de tartsd melegen.

A szardellafiléket tedd a serpenyõbe, amiben a halat sütötted ki. Öntsd fel tejszínnel és fõzd egy pár percig. Sózd, borsozd.

Szervírozd a halat a szósszal és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

nyeletõ orsó black jack 350 pseudorasbora frenzy nagybirkás bányató seszpil Gersekaráti Sárvíz-tó garnéla receptek állatkínzó horgász a amur etetőanyag spicbotos horgászat bodroghalászi holtág balatóni napi jegyek nagy halak Yo-Zuri Magnet Minnow Floating wobbler szepetnekhorgásztó sunset zsinór lis SALMO Pike PE9F PE csonti festése Roamer Dome marna fenykep zengõtó bosod