Süllõ pikáns szószban

Hozzávalók

600 g süllõ filé, 1 teáskanál só, 3 evõkanál liszt, 1 felvert tojás, 3 evõkanál zsemlemorzsa, 1 evõkanál margarin, 50 g szardella filé, 1,5 dl fõzõtejszín, bors

Elkészítés

Sózd be a filéket. Panírozd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába. Süsd meg a halakat aranysárgára a margarinba. Tedd félre, de tartsd melegen.

A szardellafiléket tedd a serpenyõbe, amiben a halat sütötted ki. Öntsd fel tejszínnel és fõzd egy pár percig. Sózd, borsozd.

Szervírozd a halat a szósszal és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szélhajtó küsz Legyezõvizek calm horgász horgászat duna delta szállás merenye óbíród kápolnás nyéki to whitling horgászláda körös holtág vadaszat vetula ernyõ jerkelés területi engedély füzes tó GRANDE csontkukac görgö kanada Bojlis videók szerelékes láda Miskolctapolca horgászton kivehetõ ház Cobia