Süllõ pikáns szószban

Hozzávalók

600 g süllõ filé, 1 teáskanál só, 3 evõkanál liszt, 1 felvert tojás, 3 evõkanál zsemlemorzsa, 1 evõkanál margarin, 50 g szardella filé, 1,5 dl fõzõtejszín, bors

Elkészítés

Sózd be a filéket. Panírozd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába. Süsd meg a halakat aranysárgára a margarinba. Tedd félre, de tartsd melegen.

A szardellafiléket tedd a serpenyõbe, amiben a halat sütötted ki. Öntsd fel tejszínnel és fõzd egy pár percig. Sózd, borsozd.

Szervírozd a halat a szósszal és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Foltos sasrája taviranyitos hajo Hajdúbihari vizek Dédai tó Sarki tőkehal kötés technikák hal árak Balzer Magna MX-5 Special két damil összekötése balfi halászcsárda Rapala Jointed J09FT szilvaóru keszeg shark lenyeltem egy szalkat shimano horgászbot öze Velencei tó horgászjegy ára horgászat a dunán Surf Eurostar D-Max teleszkópos Eagle Claw vámos tokajtó szigetszentmi klósapartman STRATEGY Standard Boilie rig