Süllõ pikáns szószban

Hozzávalók

600 g süllõ filé, 1 teáskanál só, 3 evõkanál liszt, 1 felvert tojás, 3 evõkanál zsemlemorzsa, 1 evõkanál margarin, 50 g szardella filé, 1,5 dl fõzõtejszín, bors

Elkészítés

Sózd be a filéket. Panírozd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába. Süsd meg a halakat aranysárgára a margarinba. Tedd félre, de tartsd melegen.

A szardellafiléket tedd a serpenyõbe, amiben a halat sütötted ki. Öntsd fel tejszínnel és fõzd egy pár percig. Sózd, borsozd.

Szervírozd a halat a szósszal és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horokotes harcsara harcsanak Gergely bara patak horgász területi engedély tököl amurol agy kép CARP SOUNDER Super EX kapásjelzo sigma 70 műlegyezés kutfej2 Péteri-tó Storm WSBS BB petõfibánya Eger siófok-sóstó horgászos videok uzsozásal aggostyán parasztok szigete Tatabányai-tó spirit runner napijegy budakalász X2 Gumis villafej nyéltartó vidra csárda horgásztelek