Süllõ pikáns szószban

Hozzávalók

600 g süllõ filé, 1 teáskanál só, 3 evõkanál liszt, 1 felvert tojás, 3 evõkanál zsemlemorzsa, 1 evõkanál margarin, 50 g szardella filé, 1,5 dl fõzõtejszín, bors

Elkészítés

Sózd be a filéket. Panírozd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába. Süsd meg a halakat aranysárgára a margarinba. Tedd félre, de tartsd melegen.

A szardellafiléket tedd a serpenyõbe, amiben a halat sütötted ki. Öntsd fel tejszínnel és fõzd egy pár percig. Sózd, borsozd.

Szervírozd a halat a szósszal és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tataitarozo álmoktó hercules az év hala területi engedély duna neccelés SALMO Perch PH8F GS ibrány nagyerdõ horgászhelyek simontornya viz parti nyaralok Abu 807 FD Byron Triangel Precision Cast fronthatás kos-tök a mûcsali felszerelese gumihalas technika szepezd optima tápiószecső elektomos motor mandulás balin recept Keleti fõ csatorna pölöskei-tó Aranylazac