Süllõ pikáns szószban

Hozzávalók

600 g süllõ filé, 1 teáskanál só, 3 evõkanál liszt, 1 felvert tojás, 3 evõkanál zsemlemorzsa, 1 evõkanál margarin, 50 g szardella filé, 1,5 dl fõzõtejszín, bors

Elkészítés

Sózd be a filéket. Panírozd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába. Süsd meg a halakat aranysárgára a margarinba. Tedd félre, de tartsd melegen.

A szardellafiléket tedd a serpenyõbe, amiben a halat sütötted ki. Öntsd fel tejszínnel és fõzd egy pár percig. Sózd, borsozd.

Szervírozd a halat a szósszal és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

matchbotok járat harcsa rába sebae csónak eladás V. kerület djasz bogar horog kötés nem füles horogal A PISZTRÁNG HORGÁSZATA sarud harcsakal kepek éves engedély 112kg hekk receptek vizsga kérdések õzetanyai zala megyei horgásztavak Rapala Blue Fox Vibrax BFX2GSDX öcsödi holtág erdélyi dam allround 3m nagykereskedés pirahna orsók javítása