Süllõ pikáns szószban

Hozzávalók

600 g süllõ filé, 1 teáskanál só, 3 evõkanál liszt, 1 felvert tojás, 3 evõkanál zsemlemorzsa, 1 evõkanál margarin, 50 g szardella filé, 1,5 dl fõzõtejszín, bors

Elkészítés

Sózd be a filéket. Panírozd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába. Süsd meg a halakat aranysárgára a margarinba. Tedd félre, de tartsd melegen.

A szardellafiléket tedd a serpenyõbe, amiben a halat sütötted ki. Öntsd fel tejszínnel és fõzd egy pár percig. Sózd, borsozd.

Szervírozd a halat a szósszal és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

feketesügerező zsinór zsinór árak tárnok feketesügér kapás halpörkölt szatmári módra pergetés gumihallal kifógható legnagyobb méret tiszacsege miska-fok TOP MIX Complete Mix Kókusz Vanília Lacto bókai szállás a fekete Kõrös Magyar szakaszán Tojásos tonhal oréno erdõs tó champion carp im8 3,6m 1597-362 eurohold im-7 horgász napijegy galgahévíz viza horgaszat erőgumizás Trófea csuka pince paprikás halvadászat wobblerezés pisztrángsügérre jó szerencsét horgászegyesület