Keszegfasírt

Hozzávalók

600 g keszegfilé, 4 dl fõzõtejszín, 1 tojás, zsemlemorzsa, vaj, só, fehér bors

Elkészítés

Daráld le a keszegfilét. Adj hozzá sót, borsot. Adagold hozzá a tejszínt majd a tojást is add hozzá. Formázz pogácsákat, panírozd zsemlemorzsába majd süsd ki vajon egy serpenyõben.

Tálald burgonyapürével és párolt cukorborsóval.

0 hozzászólás

Hozzászólások

bökle SPRO Iron X Spin kisszékely macskacápa garáb fundi to ABU Reflex H-Tiger eveznék szunyogirtó fogasponty martinczai kötött horog hajdusámsontó lisóczki tó kvízpontok kvii krca salgóbánya DOMINO abu toby villantó békástó mezõhegyes csokonya üdülõ kiadó a peresi holtágon csin csilla Polyprion americanus