Keszegfasírt

Hozzávalók

600 g keszegfilé, 4 dl fõzõtejszín, 1 tojás, zsemlemorzsa, vaj, só, fehér bors

Elkészítés

Daráld le a keszegfilét. Adj hozzá sót, borsot. Adagold hozzá a tejszínt majd a tojást is add hozzá. Formázz pogácsákat, panírozd zsemlemorzsába majd süsd ki vajon egy serpenyõben.

Tálald burgonyapürével és párolt cukorborsóval.

0 hozzászólás

Hozzászólások

5 ös csatorna sproféder feketesügér kapás horgászmúzeum carp expert SALMO Skinner SK15F GT fekete marlin éves balatoni horgászengedély tejfölöscsuka heves alatka Rapala Jointed J11GFR sügér rablása vegyi kubik tavi-kagylo hetijegy somoly horog süllõhöz nyeletőfékes horgászorsó mende kukorica hajszálon legtöbb hazai halfajunk rendszertani családja bébikukorica pellet SALMO Minnow M6F HP Rapala Count Down CD09BHO vitorlás halak