Keszegfasírt

Hozzávalók

600 g keszegfilé, 4 dl fõzõtejszín, 1 tojás, zsemlemorzsa, vaj, só, fehér bors

Elkészítés

Daráld le a keszegfilét. Adj hozzá sót, borsot. Adagold hozzá a tejszínt majd a tojást is add hozzá. Formázz pogácsákat, panírozd zsemlemorzsába majd süsd ki vajon egy serpenyõben.

Tálald burgonyapürével és párolt cukorborsóval.

0 hozzászólás

Hozzászólások

süllõ siófok sóstó horgászengedély szepetnek amurozó bot lápisz hosszu bot large arbor legyezőorsó Remete horgásztó szakadó viento duna budapest napijegy márnázó bot tisza-tio kacsa halastó vízparti apartman saj shimano bot horgász sátor Lisóczki horgász kft horgászbot márkák önbevágó Kekto duel 270 bot kapitális ponty