Keszegfasírt

Hozzávalók

600 g keszegfilé, 4 dl fõzõtejszín, 1 tojás, zsemlemorzsa, vaj, só, fehér bors

Elkészítés

Daráld le a keszegfilét. Adj hozzá sót, borsot. Adagold hozzá a tejszínt majd a tojást is add hozzá. Formázz pogácsákat, panírozd zsemlemorzsába majd süsd ki vajon egy serpenyõben.

Tálald burgonyapürével és párolt cukorborsóval.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Seria 203 Marlin team sajó folyó halai pur sang bocskai tó borholy direkt bot kapásjelzõ csengõhang rakaca kép kövizig mariner csónakmotor biróréti amurozó bot fenéklõ kötés angolnák Szénartéti víztározó duna térkép terelõlemezes Tejfölös-gombás ponty mentőmellény Vörös lepényhal smart-red turbina Bugyin lévõ tavak