Keszegfasírt

Hozzávalók

600 g keszegfilé, 4 dl fõzõtejszín, 1 tojás, zsemlemorzsa, vaj, só, fehér bors

Elkészítés

Daráld le a keszegfilét. Adj hozzá sót, borsot. Adagold hozzá a tejszínt majd a tojást is add hozzá. Formázz pogácsákat, panírozd zsemlemorzsába majd süsd ki vajon egy serpenyõben.

Tálald burgonyapürével és párolt cukorborsóval.

0 hozzászólás

Hozzászólások

gonozdi tó budaörs nyitva mûanyag csónakok horgász napijegy malomvölgy horgász napijegy tass kacsás fogassüllö pecatanya Ladaméri tó Machbotos Horgászat kopoja STORM SoftShad képfeltöltés az oldalra ponty horog körül és horogra akadva Aklito bacau Csali télen zebegényi-duna koi süllõ fajtái hosszuréti horgásztó borsod Eurosztár