Keszegfasírt

Hozzávalók

600 g keszegfilé, 4 dl fõzõtejszín, 1 tojás, zsemlemorzsa, vaj, só, fehér bors

Elkészítés

Daráld le a keszegfilét. Adj hozzá sót, borsot. Adagold hozzá a tejszínt majd a tojást is add hozzá. Formázz pogácsákat, panírozd zsemlemorzsába majd süsd ki vajon egy serpenyõben.

Tálald burgonyapürével és párolt cukorborsóval.

0 hozzászólás

Hozzászólások

KAMASAKI Dyneemax elokezsinór görgős bottartó bónom-zugi nyaraló zig szerelék 22 napi fogási esély hejõpapi szolunáris táblázat horgászvicc Xcede kábeles szett domolyko fogasa csatornan spro hogaszbot omni rövidített szerelék Rapala Dives-To Fat SureSet DTFATSS03G korda kosár média verseny maconka árvíz a pisztrángosban lannakeszeg BIC Explorer 252 csónak halvadászat spray pacs biai négyes Rapala X-Rap XR08S