Ecetes pácolt márna

Hozzávalók

Márna filék rántva kb. 600-800g, 2-3 hagyma szeletekre vágva, babérlevél, egész fekete bors, mustármag, ecet, olaj, cukor, ízlés szerint

Elkészítés

A kirántott halszeleteket leszárítjuk majd a karikára vágott hagymával sorosan egy edényben, jénaiban egymásra rakjuk. A hal és hagymaszeletek közé rakunk babérlevelet és szórjunk borsot, mustármagot. A rétegelést hagymasorral fejezzük be.

Vízbõl, ecetbõl, cukorból ízlés szerint öntetet készítünk. Felforraljuk, majd ráöntjük a halra. Hideg helyen tároljuk 3-5 napig.

Ecetes hagymás burgonyasalátával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

csalizásitechnikák végólmos fenekezés vörösszárnyú pikkelyes ponty horgászvizek tisza tó cseth hortobágy folyó kozármisleny Mit eszik a kecsege hotedra tó nagy halak fárasztása pentele Byron Dynamic hajdu bihar megye vizei Gold Star Telecarp Heavy Dunakömlöd pontyok 120 felett harcsató 4s tó szolunáris szamossályi Isurus oxyrinchus egyedsúlyú gyõrtelek szamos