Ecetes pácolt márna

Hozzávalók

Márna filék rántva kb. 600-800g, 2-3 hagyma szeletekre vágva, babérlevél, egész fekete bors, mustármag, ecet, olaj, cukor, ízlés szerint

Elkészítés

A kirántott halszeleteket leszárítjuk majd a karikára vágott hagymával sorosan egy edényben, jénaiban egymásra rakjuk. A hal és hagymaszeletek közé rakunk babérlevelet és szórjunk borsot, mustármagot. A rétegelést hagymasorral fejezzük be.

Vízbõl, ecetbõl, cukorból ízlés szerint öntetet készítünk. Felforraljuk, majd ráöntjük a halra. Hideg helyen tároljuk 3-5 napig.

Ecetes hagymás burgonyasalátával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

rakósozás nagyapa unoka verseny kuttyogtato horog kötés harcsához light feeder SPRO Iron X feeder 330 területi engedély horgásztó KAMASAKI Dyneemax elokezsinór északi dömsödi övcsatorna velence 2005 horgaszegyesulet horgászbot szervíz pénzes pér sárosdi to fonyod balatoni horgásznapijegy callistus atkai horgásztó joker tó parafa henger horgász engedély kiváltás horgásztárs nyilatkozik Rapala Original Floater F11FT mikolikhorgásztó balatoni marások horgászcucc