Ecetes pácolt márna

Hozzávalók

Márna filék rántva kb. 600-800g, 2-3 hagyma szeletekre vágva, babérlevél, egész fekete bors, mustármag, ecet, olaj, cukor, ízlés szerint

Elkészítés

A kirántott halszeleteket leszárítjuk majd a karikára vágott hagymával sorosan egy edényben, jénaiban egymásra rakjuk. A hal és hagymaszeletek közé rakunk babérlevelet és szórjunk borsot, mustármagot. A rétegelést hagymasorral fejezzük be.

Vízbõl, ecetbõl, cukorból ízlés szerint öntetet készítünk. Felforraljuk, majd ráöntjük a halra. Hideg helyen tároljuk 3-5 napig.

Ecetes hagymás burgonyasalátával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Tassi V horgok ürbő terûleti jegy tisza tó szivárványos kele hajszálelõke kötés kisbakter Aesthetic vizhõmérséklet Farkasd háromágú horog ujsolt sőreg-tok francia obol keramitok kengyelesi tó szárföld úszósvégszerelék folyóvízre Dorogi Lógató-horgásztó telepítési jegyzõkönyv Mitchell Quartz területi engedély sárvár 1 HETES HORGÁSZVERSENY teleszkópos matchbot