Ecetes pácolt márna

Hozzávalók

Márna filék rántva kb. 600-800g, 2-3 hagyma szeletekre vágva, babérlevél, egész fekete bors, mustármag, ecet, olaj, cukor, ízlés szerint

Elkészítés

A kirántott halszeleteket leszárítjuk majd a karikára vágott hagymával sorosan egy edényben, jénaiban egymásra rakjuk. A hal és hagymaszeletek közé rakunk babérlevelet és szórjunk borsot, mustármagot. A rétegelést hagymasorral fejezzük be.

Vízbõl, ecetbõl, cukorból ízlés szerint öntetet készítünk. Felforraljuk, majd ráöntjük a halra. Hideg helyen tároljuk 3-5 napig.

Ecetes hagymás burgonyasalátával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horog fajták orbitális halak tápiószecső sügéralakúak vörösszárnyú hal FISHING BOX Antares 1 szerelékes doboz kosárlabda pörgetés meiacanthus Békás-Tó Mezõhegyes nagyerdesi horgásztó etyeki to led horgászhelyek gyoma kezdõ naptar csadó-mocsár jig horgász-engedély TELEPÍTÉSI IDÕPONT szabolcs horgásztó csúnya tó Pécel Gyõri IB horgász viz Mi kell a horgászengedélyhez alcsi holt tsza