Ecetes pácolt márna

Hozzávalók

Márna filék rántva kb. 600-800g, 2-3 hagyma szeletekre vágva, babérlevél, egész fekete bors, mustármag, ecet, olaj, cukor, ízlés szerint

Elkészítés

A kirántott halszeleteket leszárítjuk majd a karikára vágott hagymával sorosan egy edényben, jénaiban egymásra rakjuk. A hal és hagymaszeletek közé rakunk babérlevelet és szórjunk borsot, mustármagot. A rétegelést hagymasorral fejezzük be.

Vízbõl, ecetbõl, cukorból ízlés szerint öntetet készítünk. Felforraljuk, majd ráöntjük a halra. Hideg helyen tároljuk 3-5 napig.

Ecetes hagymás burgonyasalátával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgászatvideó szent-péter hala rábacsécsény pellet kotés nedveslégy d-rig pataki szaiblingos víz kaprot SEVYLOR Terepmintás takaró abu garcia enticer feeder süllyedõ damil horogfenõ merev bot horgászati kezelőszerv törpe harcs eagle márkabolt üürt zebco melegvíz börcs szakács tó Ácsi horgásztó Excalibur Royal Shad alvógébfélék