Ecetes pácolt márna

Hozzávalók

Márna filék rántva kb. 600-800g, 2-3 hagyma szeletekre vágva, babérlevél, egész fekete bors, mustármag, ecet, olaj, cukor, ízlés szerint

Elkészítés

A kirántott halszeleteket leszárítjuk majd a karikára vágott hagymával sorosan egy edényben, jénaiban egymásra rakjuk. A hal és hagymaszeletek közé rakunk babérlevelet és szórjunk borsot, mustármagot. A rétegelést hagymasorral fejezzük be.

Vízbõl, ecetbõl, cukorból ízlés szerint öntetet készítünk. Felforraljuk, majd ráöntjük a halra. Hideg helyen tároljuk 3-5 napig.

Ecetes hagymás burgonyasalátával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pisztrángfélék vertesharcsa SHIMANO Alivio AX Spin 300H fronthatás rába folyó SHIMANO Nexave BX Winkle Picker területi engedély magyarkeszi erõmûito tatabanya szödliget betta harcoshal vörös szárny garba patik tó vizek halak busából készült ételek nagyberény hogy kell harcsátfogni maver bot SPRO Pellet Waggler 420 zsinór kenyérgyári holtág teveli sütõben sült süllõ csuka kepek