Ecetes pácolt márna

Hozzávalók

Márna filék rántva kb. 600-800g, 2-3 hagyma szeletekre vágva, babérlevél, egész fekete bors, mustármag, ecet, olaj, cukor, ízlés szerint

Elkészítés

A kirántott halszeleteket leszárítjuk majd a karikára vágott hagymával sorosan egy edényben, jénaiban egymásra rakjuk. A hal és hagymaszeletek közé rakunk babérlevelet és szórjunk borsot, mustármagot. A rétegelést hagymasorral fejezzük be.

Vízbõl, ecetbõl, cukorból ízlés szerint öntetet készítünk. Felforraljuk, majd ráöntjük a halra. Hideg helyen tároljuk 3-5 napig.

Ecetes hagymás burgonyasalátával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

blog használata velence tavi horgász eggyesület rántott harcsa Zsinórvezetõ gyürük nagysága gyuró sügér kapás gyõr-moson-sopron spicc horgaszbot csalikészítés balatoni pontyozás hetijegy gyomaendrőd sült lazac xjs13s tükrös puszta Pisztrángfelszerelés Rubin Pole spiccbot SPRO Inspiration Feeder 360 MH Horgásztó szállással salmo trutta lacustris Squalus acanthias bugac Balzer Natural Power IM-10 plaice Fekete tüskéscápa