Zöldséges pontyleves

Hozzávalók

1 1/2kg ponty, 5 répa, 4 zöldség, fél zellergumó, 1 paradicsom, 1 paprika, 2 hagyma, 2-3 szál zellerlevél, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk majd felszeleteljük. Sózzuk be a szeleteket és tegyük félre fél órára. Pucoljuk meg a zöldségeket majd daraboljuk fel. Forraljuk fel a levesnek szánt vizet. Tegyük a felforrt vízbe a halszeleteket és a zöldségeket. Lassú tûzön fõzzük, éppen hogy csak gyöngyözzön a víz.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pósató horgász hetijegy tardona DLT The Lipper halkiemelo rugós mérleggel rekord halak feeder modszerek horgászás õsszel téli menyhalazás pityke rajzok rod padok mucslik karcsa mad7000 combo300 Amurpaprikás tengeri farkas MILO Mincio dózer horgásztó pergetés pisztrángra területi engedély dráva kishal horgász cucok súr horgász tavak júliusban augusztusban fogott legnagyobb pontyok