Zöldséges pontyleves

Hozzávalók

1 1/2kg ponty, 5 répa, 4 zöldség, fél zellergumó, 1 paradicsom, 1 paprika, 2 hagyma, 2-3 szál zellerlevél, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk majd felszeleteljük. Sózzuk be a szeleteket és tegyük félre fél órára. Pucoljuk meg a zöldségeket majd daraboljuk fel. Forraljuk fel a levesnek szánt vizet. Tegyük a felforrt vízbe a halszeleteket és a zöldségeket. Lassú tûzön fõzzük, éppen hogy csak gyöngyözzön a víz.

0 hozzászólás

Hozzászólások

SPRO Explorer Match Carp 390 filmek játszása halasz/videok csongrádi holt-tisza péterimajori he murarátka Ron Thompson dunai amurok lampa hal Eger sensas attrtcix fluorocarbon zsinór bot összeszerelése wolfram kötés márok tunyog millér horgásztó adony Velencei tó horgászjegy ára spro sellõ horgásztó nyitvatartása SALMO Slider SD12F RPH Amúr Balin Dunai galóca Fejes domolykó Nyúldomoly