Zöldséges pontyleves

Hozzávalók

1 1/2kg ponty, 5 répa, 4 zöldség, fél zellergumó, 1 paradicsom, 1 paprika, 2 hagyma, 2-3 szál zellerlevél, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk majd felszeleteljük. Sózzuk be a szeleteket és tegyük félre fél órára. Pucoljuk meg a zöldségeket majd daraboljuk fel. Forraljuk fel a levesnek szánt vizet. Tegyük a felforrt vízbe a halszeleteket és a zöldségeket. Lassú tûzön fõzzük, éppen hogy csak gyöngyözzön a víz.

0 hozzászólás

Hozzászólások

déri holtág kamasan horog horgász hetijegy velencei tó GOLDSTAR Pluto Feeder 360 benta patak keserufog-hale Napsugár Tó keljfeljancsi horgász területi engedély szigliget lapincs csalizási módszerek amurozás lucenával Markaz-tó DINSMORES Nagy szögletes dobozos sörétólom készlet manta logic picker Dráva vizállás leső harcsa Rubin Pole spiccbot bolyki csónakázó tó goboli arapaima édesvizi halak hajmáspuszta amur ívás