Zöldséges pontyleves

Hozzávalók

1 1/2kg ponty, 5 répa, 4 zöldség, fél zellergumó, 1 paradicsom, 1 paprika, 2 hagyma, 2-3 szál zellerlevél, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk majd felszeleteljük. Sózzuk be a szeleteket és tegyük félre fél órára. Pucoljuk meg a zöldségeket majd daraboljuk fel. Forraljuk fel a levesnek szánt vizet. Tegyük a felforrt vízbe a halszeleteket és a zöldségeket. Lassú tûzön fõzzük, éppen hogy csak gyöngyözzön a víz.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hejõpapi holczimto bonom-zug vidra tó deseda horgász horgász hetijegy sárazsadány vizi szabályok Oxynotus centrina vác horgászbolt rácalmási horgászegyesület BEHR Eurobite elektromos kapásjelzo öv-csatorna körösök és holtágai Mi a lék horgászat? sügerek Szerzõdés Ausztrál horgászvizek kígyósi csárda MAVER Nembo Club 500 bolo MIDDY matchbottartó fej ragadozó pergetett ugod etetö kosar horgászpark