Zöldséges pontyleves

Hozzávalók

1 1/2kg ponty, 5 répa, 4 zöldség, fél zellergumó, 1 paradicsom, 1 paprika, 2 hagyma, 2-3 szál zellerlevél, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk majd felszeleteljük. Sózzuk be a szeleteket és tegyük félre fél órára. Pucoljuk meg a zöldségeket majd daraboljuk fel. Forraljuk fel a levesnek szánt vizet. Tegyük a felforrt vízbe a halszeleteket és a zöldségeket. Lassú tûzön fõzzük, éppen hogy csak gyöngyözzön a víz.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tuti horgásztó ABU Terminator horgász videók csuka kepek troat pony tokaj tó Black Jack Match Feeder gumicsónakok szák horgászbolt trágyagiliszta kékmarlin dunai térkép Kis-Morotva (Tiszanagyfalu) sült hekk harcsázobotok TOP MIX MCS BLACK CARP PELLET lapistói horgásztó versenytavak tisza alpári Dynamite Baits Marine Halibut Pellets SPRO Precision picker pedzős horgászat Rapala Jointed J11S