Zöldséges pontyleves

Hozzávalók

1 1/2kg ponty, 5 répa, 4 zöldség, fél zellergumó, 1 paradicsom, 1 paprika, 2 hagyma, 2-3 szál zellerlevél, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk majd felszeleteljük. Sózzuk be a szeleteket és tegyük félre fél órára. Pucoljuk meg a zöldségeket majd daraboljuk fel. Forraljuk fel a levesnek szánt vizet. Tegyük a felforrt vízbe a halszeleteket és a zöldségeket. Lassú tûzön fõzzük, éppen hogy csak gyöngyözzön a víz.

0 hozzászólás

Hozzászólások

halmáj illés-tó Devescer MAVER Bojlis merítofej hordtáskával gyuró zsinór méret szajki Payara horgászbolt Baranya veresmarti tó Murai vizek horgászata ibolya nyaraló tokhal videó pompás papagájhal horgászvizek zemplén csépai horgászvíz PAKS délpestito akadó haleledel kapocs kötés horgász térkép arbogats csalikû