Zöldséges pontyleves

Hozzávalók

1 1/2kg ponty, 5 répa, 4 zöldség, fél zellergumó, 1 paradicsom, 1 paprika, 2 hagyma, 2-3 szál zellerlevél, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk majd felszeleteljük. Sózzuk be a szeleteket és tegyük félre fél órára. Pucoljuk meg a zöldségeket majd daraboljuk fel. Forraljuk fel a levesnek szánt vizet. Tegyük a felforrt vízbe a halszeleteket és a zöldségeket. Lassú tûzön fõzzük, éppen hogy csak gyöngyözzön a víz.

0 hozzászólás

Hozzászólások

vikipedia csuka szaporodása voros keszeg területi engedély heka körmösd ipoly torkolat duna fésü compóhorgászat Markazi Tó makádi gátak léggyel keleméri mohos tavak palotavárosi tavak töttöspusztai tavak GAMAKATSU G-carp super snag nyeletõ fékes orsó pér kapás márnázó orsó amue zala megyei horgász verseny v. fõcsatorna nagykunsági öntözõ fõscatorna nádor Koós Ferenc Felszíni harcsázó úszó