Zöldséges pontyleves

Hozzávalók

1 1/2kg ponty, 5 répa, 4 zöldség, fél zellergumó, 1 paradicsom, 1 paprika, 2 hagyma, 2-3 szál zellerlevél, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk majd felszeleteljük. Sózzuk be a szeleteket és tegyük félre fél órára. Pucoljuk meg a zöldségeket majd daraboljuk fel. Forraljuk fel a levesnek szánt vizet. Tegyük a felforrt vízbe a halszeleteket és a zöldségeket. Lassú tûzön fõzzük, éppen hogy csak gyöngyözzön a víz.

0 hozzászólás

Hozzászólások

nmm szivarólom horgász üdülõk eladása fáraszto vizalatti felvételek nemeskocs tengeri süllõ hol lehet horgászni, razbóra fenekezo szerelekek Dynamite Baits Pineapple Plus Pop Up bojli kõvi márna Komravölgyi kamaraerdei SALMO Minnow M7F GT ludányhalászi öreg-to pölöskei velence viza Kis-Morotva pezsdülés süllő fenekezve merenyei to halászlakiholtág