Keszegpogácsák

Hozzávalók

200 g rákhús, 150 g fõtt keszeghús, 1 tojás, 30 g finomra vágott hagyma, 50 g piros paprika aprítva, 120 g szikkadt zsemle, 50 g tejföl, só, bors, 1/2 dl finomra vágott kapor

Elkészítés

Keverj össze minden összetevõt. Formázz  belõle kb. 60 gr-os gombócokat. Lapíts le majd süsd ki vajon vagy grillen. Tálald salátával, kenyérrel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tőkehal rizzsel Deseda-viztároló élõdunai horgászat clarussoval a folyóvizen boroszlókerti engedély szerzési lehetóségek Dunai -Ingolna dunabogdányi harcsa fogás augusztusban mellékvízek Püspökladány VI. halak kepei halászléfözés spicc 8méteres energotim kupa nadar Rapala Count Down CD07P Vecsés horgászvíz botszerelés MILO Special bográcsos halászlé balin cserépváralja Fertõ tavi horgászat pergeto iskola