Keszegpogácsák

Hozzávalók

200 g rákhús, 150 g fõtt keszeghús, 1 tojás, 30 g finomra vágott hagyma, 50 g piros paprika aprítva, 120 g szikkadt zsemle, 50 g tejföl, só, bors, 1/2 dl finomra vágott kapor

Elkészítés

Keverj össze minden összetevõt. Formázz  belõle kb. 60 gr-os gombócokat. Lapíts le majd süsd ki vajon vagy grillen. Tálald salátával, kenyérrel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

vas megyei egyesületek fogóval mepps jack salmon kacsás tó harcsazos botok oriás ponty süllõ rekord uj csali belly-boatos horgászat tisza-tó vendégházak eladó csónak motor debreceni halvasárnap levissz holt sió Ganz horgászegyesület horgász hetijegy budapesti szakasz Berkley BUZZ BAITS csalikû területi engedély árak duna Owner Iseama 50046 csotkukac süllõzõ tippek feketesügér táplálkozása