Keszegpogácsák

Hozzávalók

200 g rákhús, 150 g fõtt keszeghús, 1 tojás, 30 g finomra vágott hagyma, 50 g piros paprika aprítva, 120 g szikkadt zsemle, 50 g tejföl, só, bors, 1/2 dl finomra vágott kapor

Elkészítés

Keverj össze minden összetevõt. Formázz  belõle kb. 60 gr-os gombócokat. Lapíts le majd süsd ki vajon vagy grillen. Tálald salátával, kenyérrel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kukorica erjesztése házilag elkészíthetõ etetõanyag a bojlizás éve Rózsás törpeszájú hal TOP MIX Magic Pellet Sajt zsinórösszekötés elektromos motrok dél zalaszentiván létavértes hal elnevezések busázó módszer Síkvölgyi-tavak tiszai halleves területi engedély kondor gumi csizma lóusztató izsáki tó márnázó orsó márton horgász napijegy klágyai-tó fűzvölgyicsatorna lapos keszeg remete tó