Töltött csuka

Hozzávalók

1 kg csuka, 2 teáskanál só, 1/2 citrom
a töltelékhez: 2 hagyma, 2 evõkanál vaj, 200 g friss gomba, 1 dl aprított petrezselyem, só, fehérbors, 1/2 dl zsemlemorzsa , 1 evõkanál vaj, 2-3 dl tejszín

Elkészítés

Tisztítsd meg a csukát kívül belül, de a fejet hagyd rajta. Citrommal és a sóval dörzsöld be majd tedd félre.

A hagymát fonnyaszd meg a vajon majd add hozza a megmosott és finomra szeletelt gombát. Párold amíg a nedvesség elpárolog majd ízesítsd a petrezselyemmel a sóval és a fehérborssal. Töltsd meg a halat a töltelékkel és hústûvel zárd össze. Vajazz ki egy sütõformát és tedd a halat bele. Kend be olvasztott vajjal majd szórd meg zsemlemorzsával. Süsd 200 fokon kb 35 percig. Sütés vége fele öntsd fel tejszínnel. Szervírozd fõtt burgonyával és zöldsalátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Pinnacle SENTARA BAITCAST igi öreg tó SALMO Minnow M9F GT kajmán csuka sajtos sült lazac napi jeqyek PANSAGYUS karcsú-ponty horgász napijegy jósva patak TOP MIX Magic Pellet Vanília Pestmegyei horgásztavak amuros bojli házilag kistehenes holtág Pettyes kajmánhal FOX Rigidity Stiff Rig monofil elokezsinór öntözõtó ács pangasius hypoptalamus marna étele higany halakban Görög keszeg folyamigéb Visonczki tó békés halak