Töltött csuka

Hozzávalók

1 kg csuka, 2 teáskanál só, 1/2 citrom
a töltelékhez: 2 hagyma, 2 evõkanál vaj, 200 g friss gomba, 1 dl aprított petrezselyem, só, fehérbors, 1/2 dl zsemlemorzsa , 1 evõkanál vaj, 2-3 dl tejszín

Elkészítés

Tisztítsd meg a csukát kívül belül, de a fejet hagyd rajta. Citrommal és a sóval dörzsöld be majd tedd félre.

A hagymát fonnyaszd meg a vajon majd add hozza a megmosott és finomra szeletelt gombát. Párold amíg a nedvesség elpárolog majd ízesítsd a petrezselyemmel a sóval és a fehérborssal. Töltsd meg a halat a töltelékkel és hústûvel zárd össze. Vajazz ki egy sütõformát és tedd a halat bele. Kend be olvasztott vajjal majd szórd meg zsemlemorzsával. Süsd 200 fokon kb 35 percig. Sütés vége fele öntsd fel tejszínnel. Szervírozd fõtt burgonyával és zöldsalátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Shimano Exage RA ho-hó tó görög halleves Silstar Viento Multipicker halcatraz édesvízi garnéla kutum X2 Renegade a ponty testfelépítése minden féle bojlik MIDDY butterfly szimmetrikus pataki szaibling receptek kősüllő horgászat királyréti horgásztó monoki horgász napijegy sajtos sült lazac horgász hetijegy pogány rablótanyákon miska apadás Balzer RSL 400 napijegy kenézlő allatvilag balin légy