Töltött csuka

Hozzávalók

1 kg csuka, 2 teáskanál só, 1/2 citrom
a töltelékhez: 2 hagyma, 2 evõkanál vaj, 200 g friss gomba, 1 dl aprított petrezselyem, só, fehérbors, 1/2 dl zsemlemorzsa , 1 evõkanál vaj, 2-3 dl tejszín

Elkészítés

Tisztítsd meg a csukát kívül belül, de a fejet hagyd rajta. Citrommal és a sóval dörzsöld be majd tedd félre.

A hagymát fonnyaszd meg a vajon majd add hozza a megmosott és finomra szeletelt gombát. Párold amíg a nedvesség elpárolog majd ízesítsd a petrezselyemmel a sóval és a fehérborssal. Töltsd meg a halat a töltelékkel és hústûvel zárd össze. Vajazz ki egy sütõformát és tedd a halat bele. Kend be olvasztott vajjal majd szórd meg zsemlemorzsával. Süsd 200 fokon kb 35 percig. Sütés vége fele öntsd fel tejszínnel. Szervírozd fõtt burgonyával és zöldsalátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pikec kecske béka káposzta-ér kétbodonyi-tó ponty videók Horgászfikmek cips szabály Duna benszülött hala finom szerelék elkészítése ezerjomajor horgász területi engedély öttevény júliusban augusztusban fogott legnagyobb pontyok pontycsatorna Bononzug piranuku Fenyves tó farago úszó szrelése horgász hetijegy nagykanizsa tõserdõi fürdõ SPRO Feeder Secial For Carp süsüllõ halaktestrészei töttöspusztai horgászto