Gyors halfilé sütõben

Hozzávalók

1 db póréhagyma, 100 g gomba, pl. csiperke, 1 evõkanál vaj, 400 g tengeri halfilé, 1/2 citrom leve, 1 dl víz, 3 teáskanál szárított tárkony, 3 evõkanál aprított kapor, 1 teáskanál só, fehér bors, 2 dl tejföl, 2 dl reszelt sajt

Elkészítés

Kapcsold a sütõt 200 fokra. Szeleteld fel a póréhagymát és a gombát. A vajon süsd meg a gombát és a póréhagymát majd tedd egy tûzálló tálba. Tedd a halat a gombás keverékre. Facsard a citrom levét a halra és öntsd fel a vízzel. Szórd meg a tárkonnyal és a kaporral. Sózd, borsozd majd takard be a tejföllel. Szórd meg sajttal. Sütési idõ 20-25 perc.

Tálald tört burgonyával és párolt cukorborsóval.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgászhelyek sárberek zabszék nyálkás süllõ fa csonak feeder botra úszós szerelék váci kistó FISTÁR horogba szerelt gerezd shimano 3000 kisapostag horgász szállást gyomaedrödon ENERGOTEAM Botvilla fénytárolós hagyományos bothoz arany hal gersekarát Shimano Beast Master 300 XH Stren Hi Impact damil feltekerés muraszemenyei bányató tica match soco zug csuka fárasztás pergetö botos horgászat neo prém zokni