Gyors halfilé sütõben

Hozzávalók

1 db póréhagyma, 100 g gomba, pl. csiperke, 1 evõkanál vaj, 400 g tengeri halfilé, 1/2 citrom leve, 1 dl víz, 3 teáskanál szárított tárkony, 3 evõkanál aprított kapor, 1 teáskanál só, fehér bors, 2 dl tejföl, 2 dl reszelt sajt

Elkészítés

Kapcsold a sütõt 200 fokra. Szeleteld fel a póréhagymát és a gombát. A vajon süsd meg a gombát és a póréhagymát majd tedd egy tûzálló tálba. Tedd a halat a gombás keverékre. Facsard a citrom levét a halra és öntsd fel a vízzel. Szórd meg a tárkonnyal és a kaporral. Sózd, borsozd majd takard be a tejföllel. Szórd meg sajttal. Sütési idõ 20-25 perc.

Tálald tört burgonyával és párolt cukorborsóval.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szigethalom citrommártás körszájúak patagóniai BELTERJES VIZ Raja clavata csengõhang Gelénes Jászsági kingdom villantó hálókészítés nyûvek badacsonytomaj feférhúsú csuka PELZER Element Pop Up bojli rakacai tó horgászverseny nagyvisnyói kibérel uszony betegség horgásztavak kecskemét latus niloticus Pulai-Tó püspökhatvan-sinkártó holdfogyatkozás