Gyors halfilé sütõben

Hozzávalók

1 db póréhagyma, 100 g gomba, pl. csiperke, 1 evõkanál vaj, 400 g tengeri halfilé, 1/2 citrom leve, 1 dl víz, 3 teáskanál szárított tárkony, 3 evõkanál aprított kapor, 1 teáskanál só, fehér bors, 2 dl tejföl, 2 dl reszelt sajt

Elkészítés

Kapcsold a sütõt 200 fokra. Szeleteld fel a póréhagymát és a gombát. A vajon süsd meg a gombát és a póréhagymát majd tedd egy tûzálló tálba. Tedd a halat a gombás keverékre. Facsard a citrom levét a halra és öntsd fel a vízzel. Szórd meg a tárkonnyal és a kaporral. Sózd, borsozd majd takard be a tejföllel. Szórd meg sajttal. Sütési idõ 20-25 perc.

Tálald tört burgonyával és párolt cukorborsóval.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgony horgásztó földesi horgásztó fotók márnázo felkszerelés baranyai horgászto Széleskõ mélysége composite Halászlé halászosan Óvár kopola tó balatonföldvár PELZER Kohinor borostyán-tó süllő rablása fesushal Katalin-tó nagy kükülö karasz video bika zug horgász hetijegy nagyduna finomszerelkes horgászat Patkotó Tüskei Mitchell Nautil stégek eladók