Gyors halfilé sütõben

Hozzávalók

1 db póréhagyma, 100 g gomba, pl. csiperke, 1 evõkanál vaj, 400 g tengeri halfilé, 1/2 citrom leve, 1 dl víz, 3 teáskanál szárított tárkony, 3 evõkanál aprított kapor, 1 teáskanál só, fehér bors, 2 dl tejföl, 2 dl reszelt sajt

Elkészítés

Kapcsold a sütõt 200 fokra. Szeleteld fel a póréhagymát és a gombát. A vajon süsd meg a gombát és a póréhagymát majd tedd egy tûzálló tálba. Tedd a halat a gombás keverékre. Facsard a citrom levét a halra és öntsd fel a vízzel. Szórd meg a tárkonnyal és a kaporral. Sózd, borsozd majd takard be a tejföllel. Szórd meg sajttal. Sütési idõ 20-25 perc.

Tálald tört burgonyával és párolt cukorborsóval.

0 hozzászólás

Hozzászólások

vörösszínû kele fejermegyeihorgaszto a fárasztás etetés hajóval folyásirány doboelõke kötés onetetos uszok felszíni aranyhal ikra Duna benszülött hala kis sügér RÉTKÖZI TÁROZÓ heka gyömrö jonathermal tó fárasztó horgásztó ugod Rapala Blue Fox Vibrax BFS2CYR Rapala Skitter Pop SP05SD Xiphias gladius 3tagos bot harcsázás dunán nágocsi tározó SHIMANO Beast Master AX Medium Feeder