Gyors halfilé sütõben

Hozzávalók

1 db póréhagyma, 100 g gomba, pl. csiperke, 1 evõkanál vaj, 400 g tengeri halfilé, 1/2 citrom leve, 1 dl víz, 3 teáskanál szárított tárkony, 3 evõkanál aprított kapor, 1 teáskanál só, fehér bors, 2 dl tejföl, 2 dl reszelt sajt

Elkészítés

Kapcsold a sütõt 200 fokra. Szeleteld fel a póréhagymát és a gombát. A vajon süsd meg a gombát és a póréhagymát majd tedd egy tûzálló tálba. Tedd a halat a gombás keverékre. Facsard a citrom levét a halra és öntsd fel a vízzel. Szórd meg a tárkonnyal és a kaporral. Sózd, borsozd majd takard be a tejföllel. Szórd meg sajttal. Sütési idõ 20-25 perc.

Tálald tört burgonyával és párolt cukorborsóval.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pérező bot hetijegy stetteni tó kel csodálhatjuk pluto wave feeder 18.5 kg-os ponty b ujvaros Spin Bade Balla bot tartó akció Silstar Yokozuna Twister, Jig csuka megsütni abu multiorsó fejlámpa alpári holtág FOX Extreme Pike Jerk duna budapest pur sang amuros drilling csukaelőke horgászhelyek váckisújfalu CARPER Soft Feed Pellet fogási térkép horgászvizek kovácsi