Gyors halfilé sütõben

Hozzávalók

1 db póréhagyma, 100 g gomba, pl. csiperke, 1 evõkanál vaj, 400 g tengeri halfilé, 1/2 citrom leve, 1 dl víz, 3 teáskanál szárított tárkony, 3 evõkanál aprított kapor, 1 teáskanál só, fehér bors, 2 dl tejföl, 2 dl reszelt sajt

Elkészítés

Kapcsold a sütõt 200 fokra. Szeleteld fel a póréhagymát és a gombát. A vajon süsd meg a gombát és a póréhagymát majd tedd egy tûzálló tálba. Tedd a halat a gombás keverékre. Facsard a citrom levét a halra és öntsd fel a vízzel. Szórd meg a tárkonnyal és a kaporral. Sózd, borsozd majd takard be a tejföllel. Szórd meg sajttal. Sütési idõ 20-25 perc.

Tálald tört burgonyával és párolt cukorborsóval.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Hajdúbihari vizek Mernyei horgásztó ezüst kárász kele foto narvus Berkley Skeletor II. Casting halradarok meretek nagy pontyok Keleti fõ csatorna SPRO Toy Boy Spinner körforgó villantó SALMO Minnow M7SDR PH carpológia quick zri 430 amur sütés amúr horgászata dvd kajánsziki cápa a dunában TOP MIX Keszeg bobály malomzug-simafoki tergélye ezersziget horgásztó halastó kocsér