Egészben sült keszeg kapros-fokhagymás vajjal

Hozzávalók

10 db keszeg kb. 250 g, vaj a sütéshez,  200 g vaj a fûszeres vajhoz, 1 gerezd finomra vágott fokhagyma, 1/2 dl aprított kapor, kevés citromlé, só, fehér bors

Elkészítés

Tisztítsd meg a keszeget, vágd le a fejét. Sózd be a halat majd süsd ki a vajon ropogósra. Borsozd és sózd meg ismét.

Keverd a vajat habosra, add hozzá a kaprot és a fokhagymát. Ízesítsd citromlével, sóval.

Tálald a sült keszeget a fûszeres vajjal és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pontsos filmek matyér paradicsomi tavak csukázó villantó 31§ bokor károly filmek SENSAS MATCH Bremes egrszalók csalik drótelõkék DRENNAN Fine Match MAROS MIX Dévér Special imre Sió engedély szajki-tavak balin ételek kék puha tõkehal kavics szerelék voros ponty CARP SNACK Gempylidae hoszúviz rábai halak cegléd közeli tavak