Egészben sült keszeg kapros-fokhagymás vajjal

Hozzávalók

10 db keszeg kb. 250 g, vaj a sütéshez,  200 g vaj a fûszeres vajhoz, 1 gerezd finomra vágott fokhagyma, 1/2 dl aprított kapor, kevés citromlé, só, fehér bors

Elkészítés

Tisztítsd meg a keszeget, vágd le a fejét. Sózd be a halat majd süsd ki a vajon ropogósra. Borsozd és sózd meg ismét.

Keverd a vajat habosra, add hozzá a kaprot és a fokhagymát. Ízesítsd citromlével, sóval.

Tálald a sült keszeget a fûszeres vajjal és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

gana zemplinska sirava Monofil és fonott elokezsinórral kombinált elokötö storm gumihalak TIMÁR MIX Ponty Epres pony PREDATEK BOOMERANG wobbler dobocsõ netesjátékok akciós szettek balaton vízhõmérséklet horgász új évi köszöntö SALMO Pike PE13JF HPE Shimano Biomaster XTA idöjárás jelentés keszeg ívási ideje horgaszvizek pestmegye dobóelõke mána horgászata palucz horgászvizek pécs süllőző zsinór akasztoi horgászpark napi ára VESZPRÉMmegye horgász vizek