Egészben sült keszeg kapros-fokhagymás vajjal

Hozzávalók

10 db keszeg kb. 250 g, vaj a sütéshez,  200 g vaj a fûszeres vajhoz, 1 gerezd finomra vágott fokhagyma, 1/2 dl aprított kapor, kevés citromlé, só, fehér bors

Elkészítés

Tisztítsd meg a keszeget, vágd le a fejét. Sózd be a halat majd süsd ki a vajon ropogósra. Borsozd és sózd meg ismét.

Keverd a vajat habosra, add hozzá a kaprot és a fokhagymát. Ízesítsd citromlével, sóval.

Tálald a sült keszeget a fûszeres vajjal és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Iping elektromos halsokkoló hold állások ABU C 606 FD eladó tavak Eurostar Multimesh carbonbot készités farkasdi tó tisztaviz Moon Condor Carp horgászvizek füzes tó spro wobbler harcsásbotok Erdész-tó silverádó Amazonasz halai etetõanyag készítés botgörgö Osmerus eperlanus ropod eredmény Vajas sárköz csatorna zoplanton Cottus poecilopus