Egészben sült keszeg kapros-fokhagymás vajjal

Hozzávalók

10 db keszeg kb. 250 g, vaj a sütéshez,  200 g vaj a fûszeres vajhoz, 1 gerezd finomra vágott fokhagyma, 1/2 dl aprított kapor, kevés citromlé, só, fehér bors

Elkészítés

Tisztítsd meg a keszeget, vágd le a fejét. Sózd be a halat majd süsd ki a vajon ropogósra. Borsozd és sózd meg ismét.

Keverd a vajat habosra, add hozzá a kaprot és a fokhagymát. Ízesítsd citromlével, sóval.

Tálald a sült keszeget a fûszeres vajjal és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

körös torok Rövidorrú tüskéscápa bojli horog kötés Magvakban sült pácolt ponty Tonhalfasírt Zoarces viviparus halasitás gyõr moson sopron hetesi to nagy harcsák nyomában vadkerti tó szentendrei kisduna ifíjegy május1 goldstar úszó Mecsek uszó szerelék rakéta MIKOR HOZNAK ÉVES JEGYET budapest XI zebegény Matolcsi csalik halak kompjárat