Egészben sült keszeg kapros-fokhagymás vajjal

Hozzávalók

10 db keszeg kb. 250 g, vaj a sütéshez,  200 g vaj a fûszeres vajhoz, 1 gerezd finomra vágott fokhagyma, 1/2 dl aprított kapor, kevés citromlé, só, fehér bors

Elkészítés

Tisztítsd meg a keszeget, vágd le a fejét. Sózd be a halat majd süsd ki a vajon ropogósra. Borsozd és sózd meg ismét.

Keverd a vajat habosra, add hozzá a kaprot és a fokhagymát. Ízesítsd citromlével, sóval.

Tálald a sült keszeget a fûszeres vajjal és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kárász horgászat dévérkapás mongolia lerben sult sullo receptek engedély ár ohcsb2009 pellet készítés területi engedély váckisújfalu kék puha tõkehal öv csatorna zéli halastó halakról képek SENSAS Crazy Bait Horgos Pellet Egyházasgere horgászvizek alsózsolca süllőző orsó viza rekord Horgásztó (Veresegyház) halmérleg elóke kotése forgóval Berkley Trilene Iron Silk Byron Dynamic Hódtói csatorna tisza rétközi