Egészben sült keszeg kapros-fokhagymás vajjal

Hozzávalók

10 db keszeg kb. 250 g, vaj a sütéshez,  200 g vaj a fûszeres vajhoz, 1 gerezd finomra vágott fokhagyma, 1/2 dl aprított kapor, kevés citromlé, só, fehér bors

Elkészítés

Tisztítsd meg a keszeget, vágd le a fejét. Sózd be a halat majd süsd ki a vajon ropogósra. Borsozd és sózd meg ismét.

Keverd a vajat habosra, add hozzá a kaprot és a fokhagymát. Ízesítsd citromlével, sóval.

Tálald a sült keszeget a fûszeres vajjal és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

oreg-to napijegy tiszatarján szolár Tilalmi idöszakok õszögpusztai horgász verseny 2009 05 16 shimano alivio te 6000-360 töreki horgásztó nyeletõfék heddon Black Label Baits Pop Up Bojli Only Scopex gólem tó Által ér balatoni medertérkép ABU C 806 FD Kis Tisza etetö anyag keverése köshey panga hal baratok mofém vállto Abu Garcia Diamond Crest 802 M horgász területi engedély fűzvölgyi csatorna tányérkeszeg