Egészben sült keszeg kapros-fokhagymás vajjal

Hozzávalók

10 db keszeg kb. 250 g, vaj a sütéshez,  200 g vaj a fûszeres vajhoz, 1 gerezd finomra vágott fokhagyma, 1/2 dl aprított kapor, kevés citromlé, só, fehér bors

Elkészítés

Tisztítsd meg a keszeget, vágd le a fejét. Sózd be a halat majd süsd ki a vajon ropogósra. Borsozd és sózd meg ismét.

Keverd a vajat habosra, add hozzá a kaprot és a fokhagymát. Ízesítsd citromlével, sóval.

Tálald a sült keszeget a fûszeres vajjal és fõtt burgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

savanyú hal hekk sütve új tavak tubertini poleske harcsa pergetve rauch MULTI FISH Szögletes botvilla tartó stipper bass miller holdnaptar Berkley Cherrywood Carp holtzagyva ceredi verseny gyiekenys hal telepítés az öbölbe delger Rostonsült rák zöldségekkel pontyhalászlé sipos tó Ryobi halpaprikás csabaszabadi homokbanya szakmár