Lazachamburger

Hozzávalók

400 g lazacfilé, 3 dl fõzõtejszín, 1 tojás, só, bors, 2 dl zsemlemorzsa

Elkészítés

Tedd a filét mixerbe és daráld le a halat miközben a tejszínt adagolod hozzá. Sózd, majd helyezd a tojást is bele és mixeld addig amíg könnyû, levegõs pépet kapsz. Hagyd állni egy kicsit, majd sózd újra ha kell és borsozd. Formálj 4 hamburgert, forgasd zsemlemorzsába, majd süsd ki alacsony hõfokon.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász tviszter ó bodrog csukarekord holt sebes körös fõcsatorna nagy amurok használt vízijármű pecázni pangasius burger zingel streber zéli halastó tika orsok sügerezö úszó hal-ász maconk SPRO Körforgó villantó halmintás kanállal deli horgászdobozok csázsár uszozás sulõre kék bálna SPRO Specialist Range szimpla karabineres forgó hozászólás adás gumira csomó