Lazachamburger

Hozzávalók

400 g lazacfilé, 3 dl fõzõtejszín, 1 tojás, só, bors, 2 dl zsemlemorzsa

Elkészítés

Tedd a filét mixerbe és daráld le a halat miközben a tejszínt adagolod hozzá. Sózd, majd helyezd a tojást is bele és mixeld addig amíg könnyû, levegõs pépet kapsz. Hagyd állni egy kicsit, majd sózd újra ha kell és borsozd. Formálj 4 hamburgert, forgasd zsemlemorzsába, majd süsd ki alacsony hõfokon.

0 hozzászólás

Hozzászólások

ostorosi horgász hetijegy a vízparton? SPRO Dyno Force Match 420 oldalkötés lénai tok bokahorgászto tûttõs Gecse gyõri horgászok Szegedi uti horgásztó ponty grillezve mûlegyek livia SALMO Hornet H5F DB hoszúviz pva bántapuszta 2 horog meret dubnik tarozo fibánya Pirosorrú pontylazac pisztrángostó abonyi