Lazachamburger

Hozzávalók

400 g lazacfilé, 3 dl fõzõtejszín, 1 tojás, só, bors, 2 dl zsemlemorzsa

Elkészítés

Tedd a filét mixerbe és daráld le a halat miközben a tejszínt adagolod hozzá. Sózd, majd helyezd a tojást is bele és mixeld addig amíg könnyû, levegõs pépet kapsz. Hagyd állni egy kicsit, majd sózd újra ha kell és borsozd. Formálj 4 hamburgert, forgasd zsemlemorzsába, majd süsd ki alacsony hõfokon.

0 hozzászólás

Hozzászólások

mike bácsi az utolso pákász horog kötö készülék az óriás ebihal Berkley Original Power Grub Shimano Technium 4000Mgs csukarekord FISHING BOX Magnum Plus doboz Hornet YD légyhorog Berkley BUZZ BAITS ingyen horgász film ocean fly feeder rasboro horgászat gumicsónakból kékesi tó Fattyú makréla kétegyháza Besameles halacska cabelas rendelés angolna-recept Vörös neonhal horgász napijegy jászság szepezd ásványráró