Lazachamburger

Hozzávalók

400 g lazacfilé, 3 dl fõzõtejszín, 1 tojás, só, bors, 2 dl zsemlemorzsa

Elkészítés

Tedd a filét mixerbe és daráld le a halat miközben a tejszínt adagolod hozzá. Sózd, majd helyezd a tojást is bele és mixeld addig amíg könnyû, levegõs pépet kapsz. Hagyd állni egy kicsit, majd sózd újra ha kell és borsozd. Formálj 4 hamburgert, forgasd zsemlemorzsába, majd süsd ki alacsony hõfokon.

0 hozzászólás

Hozzászólások

campona Roamer Dome algaevõ tapadó hal sloti to eladó horgász moló pontyhalászlé kadarcsitó nemzetihal délegyhaza tavak alba tanya Bel-föcsatorna rakós botos horgászat kecskeméti halastó tata öreg tó europarekord harcsa MOSELLA Select Brassen Visszafogható haltelepités lovasberényi horgásztó bogácsi Galambász-tó folyamiharcsa kos-tök gömb SHIMANO Catana BX Spin 270H