Lazachamburger

Hozzávalók

400 g lazacfilé, 3 dl fõzõtejszín, 1 tojás, só, bors, 2 dl zsemlemorzsa

Elkészítés

Tedd a filét mixerbe és daráld le a halat miközben a tejszínt adagolod hozzá. Sózd, majd helyezd a tojást is bele és mixeld addig amíg könnyû, levegõs pépet kapsz. Hagyd állni egy kicsit, majd sózd újra ha kell és borsozd. Formálj 4 hamburgert, forgasd zsemlemorzsába, majd süsd ki alacsony hõfokon.

0 hozzászólás

Hozzászólások

PELZER Matrix Chunks horgászat a duna-deltában Rapala Jointed J11GFR gyöngyös koncér horgásztó faházzal TECHNO Tigrismogyoró szendvics lebego Rapala Original Floater F09GFR kedvenc horgászvizeink Napsugár hogásztó csámpai horgásztó lebegõ balatoni hajózás Balzer Natural Power M-7 spicbot gumizása árkus rakacató horog kotese callistus veresmart Szentannapusztai Víztározó EXNER OLGA max BCM HOrgásztó Kovácshida búza tó