Lazachamburger

Hozzávalók

400 g lazacfilé, 3 dl fõzõtejszín, 1 tojás, só, bors, 2 dl zsemlemorzsa

Elkészítés

Tedd a filét mixerbe és daráld le a halat miközben a tejszínt adagolod hozzá. Sózd, majd helyezd a tojást is bele és mixeld addig amíg könnyû, levegõs pépet kapsz. Hagyd állni egy kicsit, majd sózd újra ha kell és borsozd. Formálj 4 hamburgert, forgasd zsemlemorzsába, majd süsd ki alacsony hõfokon.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kecsege pucolasa FOX Warrior Micron balzer power stick jani spro száktartó lápipóctó horgász versenyek magyarul halas naptár Tardonai horgaszto Abu Cardinal 502 Horgászbolt balaton tarkasüllő Gyõri horgász Palotási zó halaink mayer to nyitvatartás Match Dam Quick Stick harcsa fogás látóképen pérező bot kornyi -to ötös csatorna horgászvizek százhalombatta palics pontí kapása