Lazachamburger

Hozzávalók

400 g lazacfilé, 3 dl fõzõtejszín, 1 tojás, só, bors, 2 dl zsemlemorzsa

Elkészítés

Tedd a filét mixerbe és daráld le a halat miközben a tejszínt adagolod hozzá. Sózd, majd helyezd a tojást is bele és mixeld addig amíg könnyû, levegõs pépet kapsz. Hagyd állni egy kicsit, majd sózd újra ha kell és borsozd. Formálj 4 hamburgert, forgasd zsemlemorzsába, majd süsd ki alacsony hõfokon.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kapásjelzo fluo angol halnevek szikra holtág fancsikai tavak. réti csík pérezés cserkeszõlõ mezötúr vértessomló arcszesz sullofogas vobblerrel zsinor feltekerése Borsod Abaúj Zemplén megye buffaló horvölgyi Balzer Edition IM-12 Specialist 0 gombák plano dobozok bálna horgászat csomóbontó Normark Exage FA Balatonederics dunai nagy hering