Lazachamburger

Hozzávalók

400 g lazacfilé, 3 dl fõzõtejszín, 1 tojás, só, bors, 2 dl zsemlemorzsa

Elkészítés

Tedd a filét mixerbe és daráld le a halat miközben a tejszínt adagolod hozzá. Sózd, majd helyezd a tojást is bele és mixeld addig amíg könnyû, levegõs pépet kapsz. Hagyd állni egy kicsit, majd sózd újra ha kell és borsozd. Formálj 4 hamburgert, forgasd zsemlemorzsába, majd süsd ki alacsony hõfokon.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Surf Eurostar D-Max horgásztódevecser zoltán és dianato QUANTUM Wobblerszabadító bojlisbotok Pulai-Tó Csikorgó Minnow GT sió folyó Halas spagetti suszterpaduc eladó orsók használhorgászbotok szécsényi szentpéterszegi horgász tó túr-bukó Shimano Baitrunner 5000 GTE B tepsiben sult harcsa berkley nagyker tardona szélhajtokûsz Mi kell a horgászengedélyhez zebco euro yamaha csónakmotor