Sütõben sült csuka

Hozzávalók

600 g csuka filé, 2 teáskanál só, 1 tojás, 2 evõkanál zsemlemorzsa, 2 evõkanál reszelt sajt, 2 evõkanál vaj vagy margarin, 3 dl tejszín

Elkészítés

A megmosott filét megsózzuk majd panírozzuk a tojásba és a sajttal összekevert zsemlemorzsába. A halakat kivajazott formába tesszük és 225 fokon sütjük 30 percig, néha-néha meglocsoljuk a lével amibe sül. Tejszínnel meglocsoljuk és fõtt burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

piócafelszuras október 2 HORVÁTH Kapásjelzo duci halimbai velence gyömrö horgászvizek lipót ABU botok nyálkás czompó horgásztavak és víztározók használt halradar vízisport bolt kifogott halárak jásztelek fa csonak algériai csuka TOP MIX MCS Juharmag fekete sügér etetõ bojli debrecen petõfi horgászegyesület FOX Fozsinór süllyeszto nehezék rögzíto 4 botos telepítési jegyzõkönyv vágó tok horgászbottal az õshazában