Sütõben sült csuka

Hozzávalók

600 g csuka filé, 2 teáskanál só, 1 tojás, 2 evõkanál zsemlemorzsa, 2 evõkanál reszelt sajt, 2 evõkanál vaj vagy margarin, 3 dl tejszín

Elkészítés

A megmosott filét megsózzuk majd panírozzuk a tojásba és a sajttal összekevert zsemlemorzsába. A halakat kivajazott formába tesszük és 225 fokon sütjük 30 percig, néha-néha meglocsoljuk a lével amibe sül. Tejszínnel meglocsoljuk és fõtt burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

shakespeare orsó taknyos sügér föcsatorna domoszlói-tározó kárász újfehértó Szabolcsveresmart csuka fûszerezése Foltos páncélosharcsa Nyelvhalak nyeletõ orsó Berkley FireLine 20 dobó elõke kötése körös keszeg horgasz bolt dfbrecen sülysápi fárasztó horgásztó sütő viktória menyhal szaporodása Ambassadeur Silver Max low profile háromfai horgász tó foglár pálmonostor