Sütõben sült csuka

Hozzávalók

600 g csuka filé, 2 teáskanál só, 1 tojás, 2 evõkanál zsemlemorzsa, 2 evõkanál reszelt sajt, 2 evõkanál vaj vagy margarin, 3 dl tejszín

Elkészítés

A megmosott filét megsózzuk majd panírozzuk a tojásba és a sajttal összekevert zsemlemorzsába. A halakat kivajazott formába tesszük és 225 fokon sütjük 30 percig, néha-néha meglocsoljuk a lével amibe sül. Tejszínnel meglocsoljuk és fõtt burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

vajai õstó hetijegy derecske fejes halászlé pontyból Müller horgásztó orosházi bánya tó házi halcsalikj arany kárász tenyésztése alcsi holt tisza h bihar zalamegye 1méteres csalik gelesztás-keszeg jászárokszállási horgász tavak 120 hektár Börzsöny homoko to E 3871 360 horgászbot szereléke jutterbug területi engedély tiszadob Fenwick HMX IronHawk Casting - 2006-tól pap-tó apagy kenderáztato