Sült angolna

Hozzávalók

1 kg angolna, 2 teáskanál só, 2 evõkanál liszt, 2 evõkanál vaj, 1 citrom gerezdekre vágva

Elkészítés

Mosd majd törölgesd meg a halat. Vágd fel kb 5 cm-es darabokra. Forgasd a darabokat sóba és lisztbe. Hevítsd fel a vajat magas hõmérsékletre majd süsd ki a haldarabokat minden oldalról ropogósra. Tálald citromgerezdekkel és sültburgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

EXNER Riga tányérkeszeg EXNER HERMÁSZ busa receptek hetijegy budakalász csömöri horgász egyesület horgász hetijegy tököl róka cápa Diana pihenöpark mocsai horgászegyesület Tõzeg-tavon mártogatás háló dunavölgyi-átok csatorna kákafoki -holtág galga patak holdhal garbolino horgászvizek jósva patak domolos-zsibót SALMO Minnow M7SDR PH szákó nyeletöfékes helyszin