Sült angolna

Hozzávalók

1 kg angolna, 2 teáskanál só, 2 evõkanál liszt, 2 evõkanál vaj, 1 citrom gerezdekre vágva

Elkészítés

Mosd majd törölgesd meg a halat. Vágd fel kb 5 cm-es darabokra. Forgasd a darabokat sóba és lisztbe. Hevítsd fel a vajat magas hõmérsékletre majd süsd ki a haldarabokat minden oldalról ropogósra. Tálald citromgerezdekkel és sültburgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

területi engedély gyomaendrőd hal fárasztás Császárszállási Oláhréti I. tározó elektromos hal szalicsali p ladany kornyeke pontyhorgász minn kota elektromos csónakmotor KANÁLIS SPRO Inspiration Feeder 360 MH csukaszaporulat bolylisbotok engdély hagyományos botok kigyósi föcsatorna Kós Ferenc süllőívás Elektromos csonak motorok kápolnásnyéki halastónál jegy codfish tõkehal receptek gumi kötések leg köcsög