Sült angolna

Hozzávalók

1 kg angolna, 2 teáskanál só, 2 evõkanál liszt, 2 evõkanál vaj, 1 citrom gerezdekre vágva

Elkészítés

Mosd majd törölgesd meg a halat. Vágd fel kb 5 cm-es darabokra. Forgasd a darabokat sóba és lisztbe. Hevítsd fel a vajat magas hõmérsékletre majd süsd ki a haldarabokat minden oldalról ropogósra. Tálald citromgerezdekkel és sültburgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

süllõ recept ijjal Dunai halászlé törpeharcsával puffi hármashorog Nyereményjáték csomó mentes horogkötés bojlishorgok ponos hely madaras Korhelyhalászlé kárász-ponty brutal pontyok étvágyfokozók távirányítású etetõhajó háromrészes SENSAS Etang szépia képek Abu Cardinal 302FD márna horgászata match ponty keselyûsi holt-sió Monor zagyva holtág