Sült angolna

Hozzávalók

1 kg angolna, 2 teáskanál só, 2 evõkanál liszt, 2 evõkanál vaj, 1 citrom gerezdekre vágva

Elkészítés

Mosd majd törölgesd meg a halat. Vágd fel kb 5 cm-es darabokra. Forgasd a darabokat sóba és lisztbe. Hevítsd fel a vajat magas hõmérsékletre majd süsd ki a haldarabokat minden oldalról ropogósra. Tálald citromgerezdekkel és sültburgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tiszai napijegy gyermelyi horgaszto bojlis agyak prion power match kapuvar babati to Yo-Zuri Livebait Vibe wobbler rekord ponty fűzfahal halhuszár dibbancs házilag horgászvizek szödöny hetes verseny bayron botok orsó számozás amurívás horgász hetijegy hévíz féderer bot tűgörgős orsó hogy kell pontyot fogni bolognai botok tilalmi helyek a pontyra mecsezés pisztráng kapás