Sült angolna

Hozzávalók

1 kg angolna, 2 teáskanál só, 2 evõkanál liszt, 2 evõkanál vaj, 1 citrom gerezdekre vágva

Elkészítés

Mosd majd törölgesd meg a halat. Vágd fel kb 5 cm-es darabokra. Forgasd a darabokat sóba és lisztbe. Hevítsd fel a vajat magas hõmérsékletre majd süsd ki a haldarabokat minden oldalról ropogósra. Tálald citromgerezdekkel és sültburgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

patkányospuszta penn horgászbot tábla szaraz legyezes csonti tenyésztése angolnafogósfilmek EUROHOLD B-005 elektromos kapásjelzo GAMAKATSU Elokötött pontyozó horog néveri-tó harcsázó horog hordalék-kúp keleti fõcsatorna nádudvari szakasz némedi öreg tó hogyan kell pontyot fogni szõllõs andrás RIVE Feederkar bojlisagy feketesügér kapás balinozó műcsali horgász területi engedély gonozdi tó sátorozóhelyek horgok felerositese halbarát dam allround 3m