Sült angolna

Hozzávalók

1 kg angolna, 2 teáskanál só, 2 evõkanál liszt, 2 evõkanál vaj, 1 citrom gerezdekre vágva

Elkészítés

Mosd majd törölgesd meg a halat. Vágd fel kb 5 cm-es darabokra. Forgasd a darabokat sóba és lisztbe. Hevítsd fel a vajat magas hõmérsékletre majd süsd ki a haldarabokat minden oldalról ropogósra. Tálald citromgerezdekkel és sültburgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

lacustris szálás cemping drávai horgászat las Pellettet házilag Dynamite Baits The Source Stick Mix lebegõ csalik özetanya Szalamandra tó dunakeszi to Sült rákok gasaj dorozsmai halszelet hasznosi tó használteszközök amúr horgászfilmek harcsákról Csodák Tava horgászvásár Gumis tó Kistómalom SPRO Seria Walter Silver Carp spicc vég gyûrü david