Sült angolna

Hozzávalók

1 kg angolna, 2 teáskanál só, 2 evõkanál liszt, 2 evõkanál vaj, 1 citrom gerezdekre vágva

Elkészítés

Mosd majd törölgesd meg a halat. Vágd fel kb 5 cm-es darabokra. Forgasd a darabokat sóba és lisztbe. Hevítsd fel a vajat magas hõmérsékletre majd süsd ki a haldarabokat minden oldalról ropogósra. Tálald citromgerezdekkel és sültburgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

sparidae világrekorder halak a leglassub hal horgász hetijegy gonozdi tó amur fogás az alcsi holttiszán farago balinozó szerelék köröstarcsai-tó flajzar nyaralók legnagyobb keszegféle nagyölbő pilismaróti felsö-öböl baging damilozás Magna MX Black 400 hatvani tó telepítése cephalus tilalmak balaton plaice also kurca Tejszines hal sajttal boijlis meritõ háló kék whiting