Sült angolna

Hozzávalók

1 kg angolna, 2 teáskanál só, 2 evõkanál liszt, 2 evõkanál vaj, 1 citrom gerezdekre vágva

Elkészítés

Mosd majd törölgesd meg a halat. Vágd fel kb 5 cm-es darabokra. Forgasd a darabokat sóba és lisztbe. Hevítsd fel a vajat magas hõmérsékletre majd süsd ki a haldarabokat minden oldalról ropogósra. Tálald citromgerezdekkel és sültburgonyával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Szürke morgóhal colonel kapocs csomó pó folyói Baconnal sült hal dégi miske székelyi tó nagyhalak horgász hetijegy jonathermal nyúlzug TOP MIX MCS Kukorica belsÅ‘báránd tüttöspuszta DRENNAN Barbless Carp Feeder csigaevõ Gyermeji tó adalékanyagok valkói-tárolo VAN DEN EYNDE Bait-Tech Growlers mohosz haltelepítés felfektetõs Rapala Team Esko TE07BF szõnyi kórháztó