Csukafilé fûszeres vajjal

Hozzávalók

2 db csukafilé (600 g), 2 teáskanál só, a fûszeres vajhoz: 50 g vaj, 1 teáskanál csombor, 1 teáskanál tárkony, 1 csokor petrezselyem, 1 evõkanál száraz vermut

Elkészítés

Sózd be a csukafiléket. Keverd simára a vajat. A fûszereket törd össze mozsárban és a petrezselymet aprítsd fel. Keverd a vajba a fûszereket és a vermutot. Kend be a filéket a fûszeres vajjal a maradékot oszd el a tetején. Tedd a halakat egy kivajazott tálba és süsd 200 fokon 30 percig. Locsold meg a szafttal néha-néha. Szervírozd tört burgonyával és párolt zöldségekkel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kukoricas tonhal salata horgász napijegy fás tó tiszaug éves jegy ár öves bottartó byron rx 50 diósjenői-tó sanger specitec runner II csuka elkészítése hal vadászat pátkai viztározó kép horgászvizek hársasberek ohcsbfotok Roston sült lazac horgász hetijegy sárvár horgász egyesület békés Sima rombuszhal horgász kvíz halsütöde Trachurus picturatus robinson power stick díszmárna szentély horgászcsónak