Csukafilé fûszeres vajjal

Hozzávalók

2 db csukafilé (600 g), 2 teáskanál só, a fûszeres vajhoz: 50 g vaj, 1 teáskanál csombor, 1 teáskanál tárkony, 1 csokor petrezselyem, 1 evõkanál száraz vermut

Elkészítés

Sózd be a csukafiléket. Keverd simára a vajat. A fûszereket törd össze mozsárban és a petrezselymet aprítsd fel. Keverd a vajba a fûszereket és a vermutot. Kend be a filéket a fûszeres vajjal a maradékot oszd el a tetején. Tedd a halakat egy kivajazott tálba és süsd 200 fokon 30 percig. Locsold meg a szafttal néha-néha. Szervírozd tört burgonyával és párolt zöldségekkel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Bellus Apartman kuttyogatás videó pontyhorgászat barrakuda dunakeszi kecsege hol találhato Melyik tóban bocskai-tó péterföldi to akasztás rakós botok olcsón Tárkonyos harcsa erdei gombával Haldorádó horgásztó (Lajosmizse Koli tó) desedai tó Gödöllõ silver vágóhal agastyán to horgász napijegy sárvár medúza békés hal berenteihorgásztó Mitchell Premium Carp pest megye horgászati lehetõségek whisker DAM Quick Super rd 3 botzsákok