Csukafilé fûszeres vajjal

Hozzávalók

2 db csukafilé (600 g), 2 teáskanál só, a fûszeres vajhoz: 50 g vaj, 1 teáskanál csombor, 1 teáskanál tárkony, 1 csokor petrezselyem, 1 evõkanál száraz vermut

Elkészítés

Sózd be a csukafiléket. Keverd simára a vajat. A fûszereket törd össze mozsárban és a petrezselymet aprítsd fel. Keverd a vajba a fûszereket és a vermutot. Kend be a filéket a fûszeres vajjal a maradékot oszd el a tetején. Tedd a halakat egy kivajazott tálba és süsd 200 fokon 30 percig. Locsold meg a szafttal néha-néha. Szervírozd tört burgonyával és párolt zöldségekkel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

fenekezös szerelek kunfehértó elérhetõség ENERGOTEAM Kézi kötésu haltartó cigány to SHIMANO Catana Super Sensitive BX 270 MH Hétforrás horgásztó millér tó napijegy halvásárlás nagy róbert hévizgyörki halasto bérelhetõ tavak lapis tó Rapala Jointed J07FT borponty koi ponty arany EUROHOLD Horgászláda közepes sajo petri snap Magyaros pontykocsonya fonott és damil kötések Makaira nigricans viza halászat CSENGER ponty csali tavasszal