Csukafilé fûszeres vajjal

Hozzávalók

2 db csukafilé (600 g), 2 teáskanál só, a fûszeres vajhoz: 50 g vaj, 1 teáskanál csombor, 1 teáskanál tárkony, 1 csokor petrezselyem, 1 evõkanál száraz vermut

Elkészítés

Sózd be a csukafiléket. Keverd simára a vajat. A fûszereket törd össze mozsárban és a petrezselymet aprítsd fel. Keverd a vajba a fûszereket és a vermutot. Kend be a filéket a fûszeres vajjal a maradékot oszd el a tetején. Tedd a halakat egy kivajazott tálba és süsd 200 fokon 30 percig. Locsold meg a szafttal néha-néha. Szervírozd tört burgonyával és párolt zöldségekkel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tiszadobi nyaralóház árai maconka víztározó haltelepítés szentes PELZER Standard Rig Haar kutasi tározó alba tanya Holt-Tisza Tõserdõ keselyõsiholtsio harcsahorgásza játékok tiszaluc vizitábor horgász hetijegy tass kis duna whitefish horgász hetijegy nagyduna buzavölgyi viztarozo tüdõvel lélegzõ hal tõserdõi fürdõ napsugár 2.horgásztó horgász napijegy hársasberek ártánd horgásznak balaton akarattya fenéklakók Black Label Baits Pop Up Bojli Monster Crab