Csukafilé fûszeres vajjal

Hozzávalók

2 db csukafilé (600 g), 2 teáskanál só, a fûszeres vajhoz: 50 g vaj, 1 teáskanál csombor, 1 teáskanál tárkony, 1 csokor petrezselyem, 1 evõkanál száraz vermut

Elkészítés

Sózd be a csukafiléket. Keverd simára a vajat. A fûszereket törd össze mozsárban és a petrezselymet aprítsd fel. Keverd a vajba a fûszereket és a vermutot. Kend be a filéket a fûszeres vajjal a maradékot oszd el a tetején. Tedd a halakat egy kivajazott tálba és süsd 200 fokon 30 percig. Locsold meg a szafttal néha-néha. Szervírozd tört burgonyával és párolt zöldségekkel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

birján atkai holtag halai begecsi tarozo FISHING BOX pergetoláda Abu Cardinal 104RD fishinfo pötrétei tó derekegyházihorgásztö sárga hasú melegvizu horgaszto domoszlai magdolnatelep Napijegy ár éden tó éjjelihorog hurokkötő Biocraft légátereszto melles csizma Pontyos filmek mitchell botok nehéz pergetés zengõ2 tímári holtág szíkraíholtág szombat napijegy 270