Csukafilé fûszeres vajjal

Hozzávalók

2 db csukafilé (600 g), 2 teáskanál só, a fûszeres vajhoz: 50 g vaj, 1 teáskanál csombor, 1 teáskanál tárkony, 1 csokor petrezselyem, 1 evõkanál száraz vermut

Elkészítés

Sózd be a csukafiléket. Keverd simára a vajat. A fûszereket törd össze mozsárban és a petrezselymet aprítsd fel. Keverd a vajba a fûszereket és a vermutot. Kend be a filéket a fûszeres vajjal a maradékot oszd el a tetején. Tedd a halakat egy kivajazott tálba és süsd 200 fokon 30 percig. Locsold meg a szafttal néha-néha. Szervírozd tört burgonyával és párolt zöldségekkel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Bojli Eurostar Cougar Carp agastyán Csuka kupa kobold cápa peresiholtag élõhelyenként horgászhelyek tápiószecső szounális táblázat vágó tok amurok gereblyézés köblizett horgászzsinór kódó-patak salmon úsztatás dán fok radarok Tarjáni-víztározó kombucha kishal horogra fuzese bikkely Halas penne Pangazius thymallus