Sügér sajtos bundában

Hozzávalók

600 g sügérfilé, 3 evõkanál liszt, 2 teáskanál só, 2 tojás, 1 dl reszelt sajt, 1 dl zsemlemorzsa, 25 g vaj vagy margarin

Elkészítés

Sózd meg a sügért és forgasd be a lisztbe. Keverd össze a sajtot a zsemlemorzsával. Verd fel a tojást és panírozd a halat elõször a tojásba majd a zsemlemorzsás keverékbe.

Süsd ki a vajon a halszeleteket, alacsony hõfokon, mindkét oldalán. Szervírozd burgonyapürével és párolt zöldséggel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Technipeche Drachkovitch marisi horgász hetijegy tiszatarján Gyors halfilé sütoben TOP MIX Feeder Special Nagy kõfúró horgászvizek holt tisza PELZER Landing Net Floater tiszaluci he bokodi viztározó gyiekenys CUKK gyöngykukorica FIZETÖS VIZEK BORSODBAN bolonyai bot harcsa fajták Vegyes pontyozó Eurostar Traverse-X 90, 120, teles területi engedély sárazsadány sorokpolányi elado csonakok válogató verseny Gulyás Rakaca-viztarolo match horgászat sóderbánya-tó