Sügér sajtos bundában

Hozzávalók

600 g sügérfilé, 3 evõkanál liszt, 2 teáskanál só, 2 tojás, 1 dl reszelt sajt, 1 dl zsemlemorzsa, 25 g vaj vagy margarin

Elkészítés

Sózd meg a sügért és forgasd be a lisztbe. Keverd össze a sajtot a zsemlemorzsával. Verd fel a tojást és panírozd a halat elõször a tojásba majd a zsemlemorzsás keverékbe.

Süsd ki a vajon a halszeleteket, alacsony hõfokon, mindkét oldalán. Szervírozd burgonyapürével és párolt zöldséggel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

varsa balzer mátrix sárhal halápi árok balinrekord PELZER Liquid Sky lebego bojlik damil kötés FOX Snare féderbottal nagy pontyra sígér blenny Lamna nasus zsenye csatlói holtág nagyölbő Raja brachyura hogy kell pontyot fogni carp zoom etetõanyag napijegy nyékládháza harcsátfogni ponty film vizaq Abu Lill Öringen surf horgászbotok