Sügér sajtos bundában

Hozzávalók

600 g sügérfilé, 3 evõkanál liszt, 2 teáskanál só, 2 tojás, 1 dl reszelt sajt, 1 dl zsemlemorzsa, 25 g vaj vagy margarin

Elkészítés

Sózd meg a sügért és forgasd be a lisztbe. Keverd össze a sajtot a zsemlemorzsával. Verd fel a tojást és panírozd a halat elõször a tojásba majd a zsemlemorzsás keverékbe.

Süsd ki a vajon a halszeleteket, alacsony hõfokon, mindkét oldalán. Szervírozd burgonyapürével és párolt zöldséggel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

ólmos-legyes szerelék szélhajto kusz doboelöke tokaji-horgásztó képek napijegy a dunára harcsa fogasi modszerei feszerelés horgászt szelo parázsszemû pontylazac petyes busa horgász napijegy szelidi tó Bogácsi horgász tó hogy lehet csalit csinálni gumihallal Bányató - Gravel lake peresi holtágtó kiállitás balin pörkölt neoprén mellcsizma bolonnai könnyű pergető felszerelés ponty rekordok horgászvizek tótszentgyörgy