Sügér sajtos bundában

Hozzávalók

600 g sügérfilé, 3 evõkanál liszt, 2 teáskanál só, 2 tojás, 1 dl reszelt sajt, 1 dl zsemlemorzsa, 25 g vaj vagy margarin

Elkészítés

Sózd meg a sügért és forgasd be a lisztbe. Keverd össze a sajtot a zsemlemorzsával. Verd fel a tojást és panírozd a halat elõször a tojásba majd a zsemlemorzsás keverékbe.

Süsd ki a vajon a halszeleteket, alacsony hõfokon, mindkét oldalán. Szervírozd burgonyapürével és párolt zöldséggel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász napijegy őrtilos csukázás legyezve duna-vögyi Scorpaena scrofa napijegy sió hal naptar carprus videók Balzer Titan Fly horgász napijegy kis-duna SHIMANO TC-BX száknyél x.kerületi horgászvizek Fenwick Ironfeather II. úszós süllõ horgászat Rapala Jointed Shad Rap JSR07PRT ukrajna hallai kajánsziki horgászvizek csengöl dunai rugany horgász napijegy mura halász horgászszék MÜHOLDAS KÉPEK Sátrak feeder botok