Sügér sajtos bundában

Hozzávalók

600 g sügérfilé, 3 evõkanál liszt, 2 teáskanál só, 2 tojás, 1 dl reszelt sajt, 1 dl zsemlemorzsa, 25 g vaj vagy margarin

Elkészítés

Sózd meg a sügért és forgasd be a lisztbe. Keverd össze a sajtot a zsemlemorzsával. Verd fel a tojást és panírozd a halat elõször a tojásba majd a zsemlemorzsás keverékbe.

Süsd ki a vajon a halszeleteket, alacsony hõfokon, mindkét oldalán. Szervírozd burgonyapürével és párolt zöldséggel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hal tészta siocsatorna horgaszjegyarak horgászíró Abony kopoltyú perca ezüstös büdös víz zsenge süllőivadék okuma Machbotos Horgászat Viányi zsoltné uszófelszerelése almásfüzitõ Kötésk pisztráng szinttáj rekord képek dányi horgásztó Hidi tó Abu Cardinal 100 horgasz tabor SHIMANO Hyperloop AX TE 6000-360 Olasz paduc nagybi