Sügér sajtos bundában

Hozzávalók

600 g sügérfilé, 3 evõkanál liszt, 2 teáskanál só, 2 tojás, 1 dl reszelt sajt, 1 dl zsemlemorzsa, 25 g vaj vagy margarin

Elkészítés

Sózd meg a sügért és forgasd be a lisztbe. Keverd össze a sajtot a zsemlemorzsával. Verd fel a tojást és panírozd a halat elõször a tojásba majd a zsemlemorzsás keverékbe.

Süsd ki a vajon a halszeleteket, alacsony hõfokon, mindkét oldalán. Szervírozd burgonyapürével és párolt zöldséggel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

orsok árak pihenés sügér wobblerre Dynamite Baits The Source bojli Tempest napijegy heka triana horgászbot erdei tisza SPRO Bionic Specialist Carp Feeder 390H TOP MIX MCS FORELLI PELLET nagyberény csonakszállito utanfuto halcsalik horgászcentrum áruház pörkölt a duna halai Közönséges tüskéscápa szikrai somogyudvarhely rab és rabber amnia Purkulány Kapros hal Budapest és környéke