Sügér sajtos bundában

Hozzávalók

600 g sügérfilé, 3 evõkanál liszt, 2 teáskanál só, 2 tojás, 1 dl reszelt sajt, 1 dl zsemlemorzsa, 25 g vaj vagy margarin

Elkészítés

Sózd meg a sügért és forgasd be a lisztbe. Keverd össze a sajtot a zsemlemorzsával. Verd fel a tojást és panírozd a halat elõször a tojásba majd a zsemlemorzsás keverékbe.

Süsd ki a vajon a halszeleteket, alacsony hõfokon, mindkét oldalán. Szervírozd burgonyapürével és párolt zöldséggel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

párhuzamkövezés bogács éjszakai horgászás pusztaszántó Recski-tó vodeok baranya börcs Galgaparti MGTSZ lajta Balzer Edition North tüskeito vorosszarnyu keszeg PAKSI ERÕMÛTÓ eteto anyag keszites st.croix legyezőbot Magyarország halai nyírbogdány dunai harcsázás zingel asper rabló tanyák páternoszten horgász kötéssek SPRO Big Carp Specialist merítofej Seria 203