Sügér sajtos bundában

Hozzávalók

600 g sügérfilé, 3 evõkanál liszt, 2 teáskanál só, 2 tojás, 1 dl reszelt sajt, 1 dl zsemlemorzsa, 25 g vaj vagy margarin

Elkészítés

Sózd meg a sügért és forgasd be a lisztbe. Keverd össze a sajtot a zsemlemorzsával. Verd fel a tojást és panírozd a halat elõször a tojásba majd a zsemlemorzsás keverékbe.

Süsd ki a vajon a halszeleteket, alacsony hõfokon, mindkét oldalán. Szervírozd burgonyapürével és párolt zöldséggel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

IN2 Elsofékes Orsópár kõhal igali tározó Viva hoegászorsók fancsikai tavak Melanogrammus aeglefinus tõzeg tó dunakeszi Gergely õrszentmiklós sport csonak bojlistopper B.-A.-Z.-megyei feltelepítések pécs ércbányász horgász e Abu Garcia Fantasista Red 703M teritotavi élökörös térkép horgászjegy árak Kákafok berekfürdõ horgásztó uszo szereles makádi öbõl FOX Controller fahazak etetõ anyag készitése