Petrezselymes csuka

Hozzávalók

1 kg csuka, egészben, 1 evõkanál só, fél citrom leve, petrezselyem, a sütéshez 3 evökanál vaj, 1 doboz csiperke gomba konzerv (egész fejek), 2 dl tejszín

Elkészítés

Tisztítsd meg a csukát majd dörzsöld be sóval és citrommal. Írdald be a halat és tegyél a résekbe petrezselymet. Tedd a halat kivajazott formába. Öntsd a gombát mellé levével együtt. 225 fokos sütõben süsd kb 30 percig. Locsolgasd a levével néha néha. Fõtt burgonya illik mellé.

0 hozzászólás

Hozzászólások

karpa 012 márok képes-harjay ozorai horgásztó feedergumikotés KAMASAN B520 biomaster orsó balatoni etetõanyag sosto s.h.e zanka csonti felhelyezése a horogra JVS No Limit Feeder XX-heavy osztottsulyú uszó bass horgászengedély veresegyházon SPRO Special merítofej peremvárosi horgásztó Merci Horgásztó danio Ostoros garnélák 72 hektár kusamo Argyrosomus regius peremvárosi tó gyál