Petrezselymes csuka

Hozzávalók

1 kg csuka, egészben, 1 evõkanál só, fél citrom leve, petrezselyem, a sütéshez 3 evökanál vaj, 1 doboz csiperke gomba konzerv (egész fejek), 2 dl tejszín

Elkészítés

Tisztítsd meg a csukát majd dörzsöld be sóval és citrommal. Írdald be a halat és tegyél a résekbe petrezselymet. Tedd a halat kivajazott formába. Öntsd a gombát mellé levével együtt. 225 fokos sütõben süsd kb 30 percig. Locsolgasd a levével néha néha. Fõtt burgonya illik mellé.

0 hozzászólás

Hozzászólások

csontikosár videuk halványfoltú küllő Tüttös amurszerelék STONFO tulipán hek SEVYLOR Levegopumpa kézi ciánszennyezés gymnocephalus balani bull trout duna horgágászat elöszálás Letoltheto balinozó hely GOLDSTAR Pluto Feeder 345 Vízparti horgásztanya jászpaducz husleves spro orsók vízidarázs rekord harcsák ivacsi horgaszto Pestos halfilé