Petrezselymes csuka

Hozzávalók

1 kg csuka, egészben, 1 evõkanál só, fél citrom leve, petrezselyem, a sütéshez 3 evökanál vaj, 1 doboz csiperke gomba konzerv (egész fejek), 2 dl tejszín

Elkészítés

Tisztítsd meg a csukát majd dörzsöld be sóval és citrommal. Írdald be a halat és tegyél a résekbe petrezselymet. Tedd a halat kivajazott formába. Öntsd a gombát mellé levével együtt. 225 fokos sütõben süsd kb 30 percig. Locsolgasd a levével néha néha. Fõtt burgonya illik mellé.

0 hozzászólás

Hozzászólások

narracuda rekordlistás harcsa lisoc mofém horgászegyesület kötési módok lantos-mix díszhalak tomos motorcsonak4,8 Gelej fenék járó RipTide Ultimate Inshore Minnow kofúró csík Töltött ponty felpillanto küllö bolongai Black Label Baits Pop Up Bojli Gorilla Banana jászkeszeg csali Hoplias malabaricus apró hal látóképi halastó debrecen ponty-kárász kiado to halvásár muraszemenyeihorgásztó