Petrezselymes csuka

Hozzávalók

1 kg csuka, egészben, 1 evõkanál só, fél citrom leve, petrezselyem, a sütéshez 3 evökanál vaj, 1 doboz csiperke gomba konzerv (egész fejek), 2 dl tejszín

Elkészítés

Tisztítsd meg a csukát majd dörzsöld be sóval és citrommal. Írdald be a halat és tegyél a résekbe petrezselymet. Tedd a halat kivajazott formába. Öntsd a gombát mellé levével együtt. 225 fokos sütõben süsd kb 30 percig. Locsolgasd a levével néha néha. Fõtt burgonya illik mellé.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kajakos horgász piros szárnyú konczár solti szakasz manta logic picker egzotikus halak rotpad vikar b h.e szerelési módok feederbotra horgászbot GAMAKATSU 4644F lazberc to üdülési csekk valkoitó fémzsinór pontynak valo etetoanyag keszitese neszmély kis-duna aprított cralusso MOSELLA Twisterfej villantóval műlegyező horgászat hol fogták a legnagobb halat csukás tavak csonti keszito lada cultiva