Petrezselymes csuka

Hozzávalók

1 kg csuka, egészben, 1 evõkanál só, fél citrom leve, petrezselyem, a sütéshez 3 evökanál vaj, 1 doboz csiperke gomba konzerv (egész fejek), 2 dl tejszín

Elkészítés

Tisztítsd meg a csukát majd dörzsöld be sóval és citrommal. Írdald be a halat és tegyél a résekbe petrezselymet. Tedd a halat kivajazott formába. Öntsd a gombát mellé levével együtt. 225 fokos sütõben süsd kb 30 percig. Locsolgasd a levével néha néha. Fõtt burgonya illik mellé.

0 hozzászólás

Hozzászólások

gói tó Balzer Diabolo IV Special vajsav rókás tó éves bérlet árlista 2009 ENERGOTEAM 4 karikás haltartó zubogo horgász engedély ki váltás kákafki amurra mohosz kitüntetettek palotási sebes pisztráng recept köszej halradar napijegy százhalombatta Horgászati szabályok megyesi- tó kádártahe Lateolabrax japonicus amur horgaszata film SHIMANO Catana BX match 450 Mora Ice Pro lékfúró 200 területi engedély tiszaújváros