Petrezselymes csuka

Hozzávalók

1 kg csuka, egészben, 1 evõkanál só, fél citrom leve, petrezselyem, a sütéshez 3 evökanál vaj, 1 doboz csiperke gomba konzerv (egész fejek), 2 dl tejszín

Elkészítés

Tisztítsd meg a csukát majd dörzsöld be sóval és citrommal. Írdald be a halat és tegyél a résekbe petrezselymet. Tedd a halat kivajazott formába. Öntsd a gombát mellé levével együtt. 225 fokos sütõben süsd kb 30 percig. Locsolgasd a levével néha néha. Fõtt burgonya illik mellé.

0 hozzászólás

Hozzászólások

gyál perem tó csuka horgásztó horgász napijegy csepel özetanya szabolcs szatmárba horgász tviszter napijegy kiskamaz palatinus tó töreki horgásztó horgász hetijegy bikazug Galaxya mikrorazbóra stupek készités hatvan beton tÓ vizalatti Abu Reflex szákolás chum salmon kék akara horogkötö csomok plankton Mályi-tó duna-tisza tatai tározó mormiskázó bot