Citromos tõkehal

Hozzávalók

500 g tõkehalfilé, 1 teáskanál só, pici fehérbors, 1 citrom reszelt héja és leve, 1 póréhagyma, 2 dl tejszín, 1 dl reszelt sajt (pl. trapista)

Elkészítés

Kapcsold be a sütõt 225 fokra. Tedd a halat egy tûzálló tálba: fûszerezd sóval, fehérborssal a citrom reszelt héjával és kifacsart levével. A megmosott póréhagymát vágd fel karikára és oszd el egyenletesen a halon. Öntsd rá a tejszínt és szórd meg a reszelt sajttal. A sütõ alsó részén süsd a halat 20-30 percig. Tálald fõtt burgonyával, citromgerezddel és párolt zöldséggel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Verbatanya Tejfölös-gombás ponty KAMASAKI kapásjelzo karika harsány 30-as csatorna Ron Thompson állóvizi úszók lónyai fõcsatorna peremvárosi tó gyál kakasszék nagydunai harcsázás horgász aukcio ponty sziget Tejfölös afrikai harcsa jégzajlás black pearl Szugló utca Nagykátai horgásztó szegvár elmerülése ponty feeder kötés technikák türtöi holtág usztatasos modszer