Citromos tõkehal

Hozzávalók

500 g tõkehalfilé, 1 teáskanál só, pici fehérbors, 1 citrom reszelt héja és leve, 1 póréhagyma, 2 dl tejszín, 1 dl reszelt sajt (pl. trapista)

Elkészítés

Kapcsold be a sütõt 225 fokra. Tedd a halat egy tûzálló tálba: fûszerezd sóval, fehérborssal a citrom reszelt héjával és kifacsart levével. A megmosott póréhagymát vágd fel karikára és oszd el egyenletesen a halon. Öntsd rá a tejszínt és szórd meg a reszelt sajttal. A sütõ alsó részén süsd a halat 20-30 percig. Tálald fõtt burgonyával, citromgerezddel és párolt zöldséggel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

dunai holtág drilling úszórögzités X-ray SEVYLOR Evezolapát felfektetõs kötések csomók TOP MIX Feeder Special gyorsaságok pva halo Csuka élõhelye törpe holtkörös Óriás harcs süllõs módszerek csuka tenyésztése aszód naprad marczi hal Cheilinus undulatus műlegyező horgászmódszer területi engedély kiseger SALMO Executor IEX7SR RHP csalikkészítése