Citromos tõkehal

Hozzávalók

500 g tõkehalfilé, 1 teáskanál só, pici fehérbors, 1 citrom reszelt héja és leve, 1 póréhagyma, 2 dl tejszín, 1 dl reszelt sajt (pl. trapista)

Elkészítés

Kapcsold be a sütõt 225 fokra. Tedd a halat egy tûzálló tálba: fûszerezd sóval, fehérborssal a citrom reszelt héjával és kifacsart levével. A megmosott póréhagymát vágd fel karikára és oszd el egyenletesen a halon. Öntsd rá a tejszínt és szórd meg a reszelt sajttal. A sütõ alsó részén süsd a halat 20-30 percig. Tálald fõtt burgonyával, citromgerezddel és párolt zöldséggel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kõ szülõ műlegyező világbajnokság halábécé KÜSZ RECEPT STRADIVARI Match M gyiger szirt Deseda-viztároló Spanyol fogasponty mikor eszik a hal eladó közvetlen enticer Gombai magnum tatai tározó kiskunsági főcsatorna horgász napijegy budapesti szakasz gyermek SALMO Minnow M6F PH tarnamenti he törökbálinti tó nyitvatartása bölcsőszájúhal-félék ball point jig head KODOLFALU