Citromos tõkehal

Hozzávalók

500 g tõkehalfilé, 1 teáskanál só, pici fehérbors, 1 citrom reszelt héja és leve, 1 póréhagyma, 2 dl tejszín, 1 dl reszelt sajt (pl. trapista)

Elkészítés

Kapcsold be a sütõt 225 fokra. Tedd a halat egy tûzálló tálba: fûszerezd sóval, fehérborssal a citrom reszelt héjával és kifacsart levével. A megmosott póréhagymát vágd fel karikára és oszd el egyenletesen a halon. Öntsd rá a tejszínt és szórd meg a reszelt sajttal. A sütõ alsó részén süsd a halat 20-30 percig. Tálald fõtt burgonyával, citromgerezddel és párolt zöldséggel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kisgyalán VAN DEN EYNDE Secret penn bot bizományi TOP MIX T-Rex Carp Feeder 390H üdülési csekket elfogadó horgásztavak pótdob parafa henger békés halak Ragasztott,üvegbot hallradar napijegy hársasberki tó Normark Aspire BX buvaruszo csukázás úszóval gulper eel sározsdi horgászversenyek Sárgafarkú lepényhal szalmántelelt Sand Viper amur nagyatád patkányospuszta réti-durbincs