Citromos tõkehal

Hozzávalók

500 g tõkehalfilé, 1 teáskanál só, pici fehérbors, 1 citrom reszelt héja és leve, 1 póréhagyma, 2 dl tejszín, 1 dl reszelt sajt (pl. trapista)

Elkészítés

Kapcsold be a sütõt 225 fokra. Tedd a halat egy tûzálló tálba: fûszerezd sóval, fehérborssal a citrom reszelt héjával és kifacsart levével. A megmosott póréhagymát vágd fel karikára és oszd el egyenletesen a halon. Öntsd rá a tejszínt és szórd meg a reszelt sajttal. A sütõ alsó részén süsd a halat 20-30 percig. Tálald fõtt burgonyával, citromgerezddel és párolt zöldséggel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Bártez SHIMANO BEAST MASTER AX SPINNING 300 M SBS Multimix Proactive Pellet csatka hazai halaink képekkel kölöntefélék törpeharcsázás horgász területi engedély neszmély Sajtos ponty Abu Cardinal 106RD sport centrum rss feketevárosi nagykorosi temeto abaliget camping sator kocos to faházas szálláshely leg igényesebbek compózni Cyclopterus lumpus damilbefuzes a botra TOP MIX Magic Pellet Vanília Halburger