Citromos tõkehal

Hozzávalók

500 g tõkehalfilé, 1 teáskanál só, pici fehérbors, 1 citrom reszelt héja és leve, 1 póréhagyma, 2 dl tejszín, 1 dl reszelt sajt (pl. trapista)

Elkészítés

Kapcsold be a sütõt 225 fokra. Tedd a halat egy tûzálló tálba: fûszerezd sóval, fehérborssal a citrom reszelt héjával és kifacsart levével. A megmosott póréhagymát vágd fel karikára és oszd el egyenletesen a halon. Öntsd rá a tejszínt és szórd meg a reszelt sajttal. A sütõ alsó részén süsd a halat 20-30 percig. Tálald fõtt burgonyával, citromgerezddel és párolt zöldséggel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

lisócki tó bánki-tó napijegy körös holtág match horgászat vajsav etetõ hajó ára simano speedmaster hekkfile nyerrményjáték Kapásjelzo cso halreceptek horgász napijegy kiskamaz pöröly cápa Élõ Tisza eladó faházak Euro Carp Mega felfújható pontymatrac hasított nádszáras úszó naprad acélkék fogasponty vég kötés Loach katalin csépei öböl Tejfölös csuka