Füstölt hal burgonyával és kelkáposztával

Hozzávalók

30 dkg füstölt hal, 1 evőkanál petrezselyemzöld apróra vágva, 4 szál újhagyma, 2 evőkanál napraforgóolaj, só, frissen őrölt fekete bors, 1 kg burgonya, 1/2 fej kelkáposzta

Elkészítés

Meghámozzuk és megmossuk a burgonyát, majd felvágjuk fél centis kockákra. Az olajat felforrósítjuk egy serpenyőben és 15-20 percig pirítjuk benne a burgonyakockákat majd sózzuk és borsozzuk. Az újhagymát és a kelkáposztát megtisztítjuk és megmossuk. Az újhagymát vékony karikákra, a halat és a kelkáposztát vékony szeletekre vágjuk. A hagymát és a kelkáposztát a burgonyához keverjük és együtt tovább pirítjuk 4-5 percig amíg a krumpli ropogós és a kelkáposzta puha lesz. Adjuk hozzá a füstölt halat és a petrezselymet és melegítsük addig amíg a hal át nem forrósodik. Ízlés szerint ízesítsük sóval és borssal.

Használhatunk füstölt halnak laposhalat amit a hűtős pultoknál vagy vákumcsomagolásban lehet megvásárolni.

0 hozzászólás

Hozzászólások

boldis horgászhelyek gyomaendrőd Carp Expert Biolie Special Multicolor szén süllsüllõõ rekord harcsa knot a knot biai 4s tó Süllõ fogási tilalma IX-es öblítõcsatorna valkó képfeltöltés az oldalra regisztráltak maruto keszegezőhorog tvister orsórögzítő 10-es horog bia 4-es sea bass engedély díjai pócfélék tokaji ferenc Abu Stealth 2000FD bolognai bot