Füstölt hal burgonyával és kelkáposztával

Hozzávalók

30 dkg füstölt hal, 1 evőkanál petrezselyemzöld apróra vágva, 4 szál újhagyma, 2 evőkanál napraforgóolaj, só, frissen őrölt fekete bors, 1 kg burgonya, 1/2 fej kelkáposzta

Elkészítés

Meghámozzuk és megmossuk a burgonyát, majd felvágjuk fél centis kockákra. Az olajat felforrósítjuk egy serpenyőben és 15-20 percig pirítjuk benne a burgonyakockákat majd sózzuk és borsozzuk. Az újhagymát és a kelkáposztát megtisztítjuk és megmossuk. Az újhagymát vékony karikákra, a halat és a kelkáposztát vékony szeletekre vágjuk. A hagymát és a kelkáposztát a burgonyához keverjük és együtt tovább pirítjuk 4-5 percig amíg a krumpli ropogós és a kelkáposzta puha lesz. Adjuk hozzá a füstölt halat és a petrezselymet és melegítsük addig amíg a hal át nem forrósodik. Ízlés szerint ízesítsük sóval és borssal.

Használhatunk füstölt halnak laposhalat amit a hűtős pultoknál vagy vákumcsomagolásban lehet megvásárolni.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horog VMC9260 harcsa tisztítás tökmagponty SBS ACE Lobworm Method Mix ÖCSÖD horgász napijegy nyékládháza boilies csomó csépai horgásztó tolna holt-duna horgász ruha legyezõhorog Tisza-tó hõmérséklete Rapala Duffel Bag nyeletőfékes orsó döglégy pontybojli 2010 naptár pdf STONFO tulipán Ganza telematch etetõkosaras horgászat marna fenykep szerelések matolcs sullo oszel