Füstölt hal burgonyával és kelkáposztával

Hozzávalók

30 dkg füstölt hal, 1 evőkanál petrezselyemzöld apróra vágva, 4 szál újhagyma, 2 evőkanál napraforgóolaj, só, frissen őrölt fekete bors, 1 kg burgonya, 1/2 fej kelkáposzta

Elkészítés

Meghámozzuk és megmossuk a burgonyát, majd felvágjuk fél centis kockákra. Az olajat felforrósítjuk egy serpenyőben és 15-20 percig pirítjuk benne a burgonyakockákat majd sózzuk és borsozzuk. Az újhagymát és a kelkáposztát megtisztítjuk és megmossuk. Az újhagymát vékony karikákra, a halat és a kelkáposztát vékony szeletekre vágjuk. A hagymát és a kelkáposztát a burgonyához keverjük és együtt tovább pirítjuk 4-5 percig amíg a krumpli ropogós és a kelkáposzta puha lesz. Adjuk hozzá a füstölt halat és a petrezselymet és melegítsük addig amíg a hal át nem forrósodik. Ízlés szerint ízesítsük sóval és borssal.

Használhatunk füstölt halnak laposhalat amit a hűtős pultoknál vagy vákumcsomagolásban lehet megvásárolni.

0 hozzászólás

Hozzászólások

porgetes salmon king horgász egyesület békés hévizi árok hetijegy körös holtág domoszlói horgászat ki fogott legnagyob halak DRENNAN Barbless Carp Feeder bojli készítés Twin Power XT-RA búzásvölgyi belly-boatból pergetés hínár takarítása kopásállóság hetijegy dunaharaszti Mandulás sügérfilé zöldséges tésztával rod podok Berkley B4 betekints Csalihuto táska péteri major tomos vizimotor horgászós game feeder etetőanyag