Mohácsi hallé

Hozzávalók

3,2 kg friss ponty, 50 dkg vöröshagyma, 10 dkg pirospaprika, 4 db cseresznyepaprika, 5 dkg só

Elkészítés

A megtisztított, felszeletelt pontyot besózzuk, bográcsba tesszük, és rászórjuk a kockára vágott hagymát, majd a cseresznyepaprikát, és 5 liter vízzel felöntjük. Forráskor teszünk bele pirospaprikát, esetleg egy-két paradicsomot. Erős tűzön főzzük majd a hét tojásból készült házi metélt tésztát külön kínáljuk a hallé mellé.

0 hozzászólás

Hozzászólások

délegyházikavicsbányatavak angolnázó bot nõtincs Francia paduc feketesügér méretkorlátozás verseny orsók angolnavész byron gt 5000 szolnoki tisza holtág dcm tó süllõvendégház hargász gold star duna CLC bojlis szerelések Echinorhinus brucus homoki tigriscápa heinrich kevin KORDA Choddy 4 horgászvideók hajozási térkép horgasz bot vasarlas féder szerelék Cigand horgászzsinor feltekerése