Mohácsi hallé

Hozzávalók

3,2 kg friss ponty, 50 dkg vöröshagyma, 10 dkg pirospaprika, 4 db cseresznyepaprika, 5 dkg só

Elkészítés

A megtisztított, felszeletelt pontyot besózzuk, bográcsba tesszük, és rászórjuk a kockára vágott hagymát, majd a cseresznyepaprikát, és 5 liter vízzel felöntjük. Forráskor teszünk bele pirospaprikát, esetleg egy-két paradicsomot. Erős tűzön főzzük majd a hét tojásból készült házi metélt tésztát külön kínáljuk a hallé mellé.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Herman ottó tó éjszkai horgászás etyek sugó kofúró csík szolunaris yablazat sebes pisztráng telepítés hogyan mukodik Dagály strand tenyésztés budapest térképe és folyoja BEHR Trendex Twister horgasz dvd Sáfrányhal napijegy kákafok Berkley Jigfej vasalófeju Pseudorasbora parva horgok méretei EXNER DORINA öreg bánya tó Balzer Full Metal Jacket SP 700 oreo silvertó gödöllõ tóparti kiadó házak