Mohácsi hallé

Hozzávalók

3,2 kg friss ponty, 50 dkg vöröshagyma, 10 dkg pirospaprika, 4 db cseresznyepaprika, 5 dkg só

Elkészítés

A megtisztított, felszeletelt pontyot besózzuk, bográcsba tesszük, és rászórjuk a kockára vágott hagymát, majd a cseresznyepaprikát, és 5 liter vízzel felöntjük. Forráskor teszünk bele pirospaprikát, esetleg egy-két paradicsomot. Erős tűzön főzzük majd a hét tojásból készült házi metélt tésztát külön kínáljuk a hallé mellé.

0 hozzászólás

Hozzászólások

duna monostori ág iszikszai Bugyin lévõ tavak zsámbéki horgászegyesület Táborok jrc blade versenykiirás feeder kosár FOX Series 1 Snare 6 elokötött bojlis eloke látóképitó mosómagyaróvár horgásznyaraló budapest egyesület dob rábai halak Csuka kupa Sült lazac cukkíni mártással felszerelés feederre dunai uszóstopper sarszentmihalyhorgaszto Tejszínes halragu woobler kötése rakos verseny