Mohácsi hallé

Hozzávalók

3,2 kg friss ponty, 50 dkg vöröshagyma, 10 dkg pirospaprika, 4 db cseresznyepaprika, 5 dkg só

Elkészítés

A megtisztított, felszeletelt pontyot besózzuk, bográcsba tesszük, és rászórjuk a kockára vágott hagymát, majd a cseresznyepaprikát, és 5 liter vízzel felöntjük. Forráskor teszünk bele pirospaprikát, esetleg egy-két paradicsomot. Erős tűzön főzzük majd a hét tojásból készült házi metélt tésztát külön kínáljuk a hallé mellé.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Raja fyllae engedcély JVS Pro roller mezõtúr twisterező orsó diszkosz horgászat gilisztával magyar rekord ángvilla engedéj nélkül horgászok bottartó ond zõ ragasztott létavértes csepeli horgászverseny horgász hetijegy jászság bagarét-tiiborány jászkiskun szolnok megye SHIMANO Catana Super Sensitive BX 240 MH halhíradó Roach belfõcsatorna pelletû pangasius videó