Mohácsi hallé

Hozzávalók

3,2 kg friss ponty, 50 dkg vöröshagyma, 10 dkg pirospaprika, 4 db cseresznyepaprika, 5 dkg só

Elkészítés

A megtisztított, felszeletelt pontyot besózzuk, bográcsba tesszük, és rászórjuk a kockára vágott hagymát, majd a cseresznyepaprikát, és 5 liter vízzel felöntjük. Forráskor teszünk bele pirospaprikát, esetleg egy-két paradicsomot. Erős tűzön főzzük majd a hét tojásból készült házi metélt tésztát külön kínáljuk a hallé mellé.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Bükkszék zsodpeca fáraszto horgászhelyek zagyva solaris naptar halfajták feeder szerelékek halásszlé jeges módra felszíni harcsázás balatoni horgászat fagyizás kuttyogató kõrösök pergetõs cucok alsobéda Kiszombor vájkos oriás antennás szerelés horgászhelyek kiskunfélegyháza lázbércitó csukafogóverseny horgász hetijegy csepel FÜRGE CSELE tivizig rc heli