Mohácsi hallé

Hozzávalók

3,2 kg friss ponty, 50 dkg vöröshagyma, 10 dkg pirospaprika, 4 db cseresznyepaprika, 5 dkg só

Elkészítés

A megtisztított, felszeletelt pontyot besózzuk, bográcsba tesszük, és rászórjuk a kockára vágott hagymát, majd a cseresznyepaprikát, és 5 liter vízzel felöntjük. Forráskor teszünk bele pirospaprikát, esetleg egy-két paradicsomot. Erős tűzön főzzük majd a hét tojásból készült házi metélt tésztát külön kínáljuk a hallé mellé.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tisztaberek lapád dévér tényleges haltelepítés 2010 frankó tanya süllyedő damyl Bolognai Colmic Texas teleszkópos afrikai farkashal Rapala Horogélezo balatoni horgászhelyek SPRO Dyno Force Tele 150 karaszokfajtai SNECI RECEPT diósjenői-tó angolna fárasztása diszkosz napijegy bikazug Halpaprikás szegediesen napijegy marcal elõke rajz Haldorádó horgásztó Grillezett pisztráng fuszeres tejföllel szaporodási folyamat balin táplálkozása Dynamite Baits Hi Attract bojli