Mohácsi hallé

Hozzávalók

3,2 kg friss ponty, 50 dkg vöröshagyma, 10 dkg pirospaprika, 4 db cseresznyepaprika, 5 dkg só

Elkészítés

A megtisztított, felszeletelt pontyot besózzuk, bográcsba tesszük, és rászórjuk a kockára vágott hagymát, majd a cseresznyepaprikát, és 5 liter vízzel felöntjük. Forráskor teszünk bele pirospaprikát, esetleg egy-két paradicsomot. Erős tűzön főzzük majd a hét tojásból készült házi metélt tésztát külön kínáljuk a hallé mellé.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kiskunhalas- sóstó DELALANDE Miss Shad barakvuda zalaszentmihály DRENNAN Gumizott topset ponty világrekord river spin moon 270 afondante Faddi fokhagymás csuka horgászengedéj árak súlyok engedéj megszerzése halas busák Boros, kapros lazac jános tó mosquito ond tó csege hol található pontos hely Humor tiszafoldvar Makaira mazara nyerges