Mohácsi hallé

Hozzávalók

3,2 kg friss ponty, 50 dkg vöröshagyma, 10 dkg pirospaprika, 4 db cseresznyepaprika, 5 dkg só

Elkészítés

A megtisztított, felszeletelt pontyot besózzuk, bográcsba tesszük, és rászórjuk a kockára vágott hagymát, majd a cseresznyepaprikát, és 5 liter vízzel felöntjük. Forráskor teszünk bele pirospaprikát, esetleg egy-két paradicsomot. Erős tűzön főzzük majd a hét tojásból készült házi metélt tésztát külön kínáljuk a hallé mellé.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Berkley Trilene Sensation szerelési útmutató felszíni harcsázó Berkley B2 búzaszemű kárász baranyai horgászto vekerdito maty ér horgász területi engedély tass SALMO Popper P6 CK féder bott SALMO Perch PH8SDR RR harcsázás csúzligumi abu bot Farkasd Gátér füzvölgy twisterezés süllőre Háros öböl Salmo trutta domony võlgyi to csukás kép camping