Dióval töltött csuka

Hozzávalók

1 másfél kg-os csuka, 2 dl tej, 20 dkg vaj, 20 dkg darált dió, 2 tojás, 1 zsemle, 1 dl tejföl, fél citrom, őrölt bors, só, majoránna

Elkészítés

A tejben megáztatott, majd kinyomkodott zsemlét összedolgozzuk a tojások sárgáival, a dióval, majoránnával, kevés sóval és borssal. Habbá verjük a tojásfehérjéket, és óvatosan a masszához keverjük. A megtisztított halat megtöltjük a töltelékkel, és összetűzzük. Kivajazott tepsiben, sütőpapíron szép pirosra sütjük. Végül felszeleteljük, tálra tesszük, és a tejföllel besűrített levével meglocsolva tesszük asztalra.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hetijegy vác balatoni süllőzés csapda mohosz debrecen korfogo villanto natrab járulékhal Afrikai sokúszós angolna holt-rába vorosszarnyu keszeg uszos horgaszat kezdõknek Csabrendek-Sümeg Germon Gersekaráti Sárvíz-tó verseny dunakilitin Dissostichus eleginoides müanyag csónak fenékjáró papagájhal tavi aranyhalak kk VAN DEN EYNDE SuperCarp Strawberry thermo zokni Pécsváradi horgásztó