Dióval töltött csuka

Hozzávalók

1 másfél kg-os csuka, 2 dl tej, 20 dkg vaj, 20 dkg darált dió, 2 tojás, 1 zsemle, 1 dl tejföl, fél citrom, őrölt bors, só, majoránna

Elkészítés

A tejben megáztatott, majd kinyomkodott zsemlét összedolgozzuk a tojások sárgáival, a dióval, majoránnával, kevés sóval és borssal. Habbá verjük a tojásfehérjéket, és óvatosan a masszához keverjük. A megtisztított halat megtöltjük a töltelékkel, és összetűzzük. Kivajazott tepsiben, sütőpapíron szép pirosra sütjük. Végül felszeleteljük, tálra tesszük, és a tejföllel besűrített levével meglocsolva tesszük asztalra.

0 hozzászólás

Hozzászólások

soroksári-duna-ág viva horgászorsó áradó víz halfüstölés B max tele 60t dunai holtágak eurohold HR 160 FOX Series 2 Reflex 4 elokötött bojlis eloke Rapala Jointed J07BTR pontytilalom feloldása jéghal eurostar sir gtx 635 infinite dunai harcsázás Horgász ABC ohcsb gólem verseny video Sárréti-csatorna horgász hetijegy neszmély ponty. wesselényi tó timarmix Vizállások skorpioattis