Dióval töltött csuka

Hozzávalók

1 másfél kg-os csuka, 2 dl tej, 20 dkg vaj, 20 dkg darált dió, 2 tojás, 1 zsemle, 1 dl tejföl, fél citrom, őrölt bors, só, majoránna

Elkészítés

A tejben megáztatott, majd kinyomkodott zsemlét összedolgozzuk a tojások sárgáival, a dióval, majoránnával, kevés sóval és borssal. Habbá verjük a tojásfehérjéket, és óvatosan a masszához keverjük. A megtisztított halat megtöltjük a töltelékkel, és összetűzzük. Kivajazott tepsiben, sütőpapíron szép pirosra sütjük. Végül felszeleteljük, tálra tesszük, és a tejföllel besűrített levével meglocsolva tesszük asztalra.

0 hozzászólás

Hozzászólások

heck tiszai kövezés bodonyi tó ilonahal házi csalik koi horgasz to Orfû banán szifo Dunakömlöd horgász területi engedély tiszaújváros mezoheyes lakitelek tiszai fürdõ törzsökhal Mammoth Specimen derecskei bétdobler SPRO Classix Tele Allround 100 horgász területi engedély ikervár pocsmegyer adonyi duna lapkás horog kötése válltáska dam horgász botok amurkapás