Dióval töltött csuka

Hozzávalók

1 másfél kg-os csuka, 2 dl tej, 20 dkg vaj, 20 dkg darált dió, 2 tojás, 1 zsemle, 1 dl tejföl, fél citrom, őrölt bors, só, majoránna

Elkészítés

A tejben megáztatott, majd kinyomkodott zsemlét összedolgozzuk a tojások sárgáival, a dióval, majoránnával, kevés sóval és borssal. Habbá verjük a tojásfehérjéket, és óvatosan a masszához keverjük. A megtisztított halat megtöltjük a töltelékkel, és összetűzzük. Kivajazott tepsiben, sütőpapíron szép pirosra sütjük. Végül felszeleteljük, tálra tesszük, és a tejföllel besűrített levével meglocsolva tesszük asztalra.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Haldorádó horgászbolt morvato balinos magyar filmek bakony bánki tó karasz tenyesztese sanger specitec runner II maráz területi engedély viszló Mitchell Manchester vorosszarnyu keszeg foktõi-holtág Berkley Mucsonti dombori tó Képes András trabucco orsó állóvizi úszók halkatraz Rapala Blue Fox Vibrax BFX4GSDX SPRO Seria Walter Silver Bream Float 420 hal telepitések Paprikás keszeg roston teljes filmek fül kötés hoingadozás