Dióval töltött csuka

Hozzávalók

1 másfél kg-os csuka, 2 dl tej, 20 dkg vaj, 20 dkg darált dió, 2 tojás, 1 zsemle, 1 dl tejföl, fél citrom, őrölt bors, só, majoránna

Elkészítés

A tejben megáztatott, majd kinyomkodott zsemlét összedolgozzuk a tojások sárgáival, a dióval, majoránnával, kevés sóval és borssal. Habbá verjük a tojásfehérjéket, és óvatosan a masszához keverjük. A megtisztított halat megtöltjük a töltelékkel, és összetűzzük. Kivajazott tepsiben, sütőpapíron szép pirosra sütjük. Végül felszeleteljük, tálra tesszük, és a tejföllel besűrített levével meglocsolva tesszük asztalra.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Budapesti tavak horgászhelyek jásztelek adonyi horgászjegy vásárlohely délegyház gyöngyhal afondante sügérfélék halfogó horgásztó Berkley Bungee Twin Tail Grub Szabó Illés halastava szõkei napijegy malomvölgy hetijegy tiszalök sea bream sullo horgaszata õszi horgászat MOSELLA Inox U botvilla Kamasaki Bottartó villa rövid feeder videok horgászatban köcsöge engedélyek kiváltása Szeged féder bot