Dióval töltött csuka

Hozzávalók

1 másfél kg-os csuka, 2 dl tej, 20 dkg vaj, 20 dkg darált dió, 2 tojás, 1 zsemle, 1 dl tejföl, fél citrom, őrölt bors, só, majoránna

Elkészítés

A tejben megáztatott, majd kinyomkodott zsemlét összedolgozzuk a tojások sárgáival, a dióval, majoránnával, kevés sóval és borssal. Habbá verjük a tojásfehérjéket, és óvatosan a masszához keverjük. A megtisztított halat megtöltjük a töltelékkel, és összetűzzük. Kivajazott tepsiben, sütőpapíron szép pirosra sütjük. Végül felszeleteljük, tálra tesszük, és a tejföllel besűrített levével meglocsolva tesszük asztalra.

0 hozzászólás

Hozzászólások

süllö hogászata nõtincsi víztárózó ingatlan rácvárosi horgászbolt Pécs burján horgászhelyek malomvölgy területi engedély füzes tó haletetes deseda tározó petöfito harcsa csalik és horgkõtések fehér busa power bait esztergomi boltok ajakoshal vizrajzi térkép keszeg csali zsidóhal jász szent lászló silverádó nagy amurok khuvsgul Honvéd horgászegyesület litke