Dióval töltött csuka

Hozzávalók

1 másfél kg-os csuka, 2 dl tej, 20 dkg vaj, 20 dkg darált dió, 2 tojás, 1 zsemle, 1 dl tejföl, fél citrom, őrölt bors, só, majoránna

Elkészítés

A tejben megáztatott, majd kinyomkodott zsemlét összedolgozzuk a tojások sárgáival, a dióval, majoránnával, kevés sóval és borssal. Habbá verjük a tojásfehérjéket, és óvatosan a masszához keverjük. A megtisztított halat megtöltjük a töltelékkel, és összetűzzük. Kivajazott tepsiben, sütőpapíron szép pirosra sütjük. Végül felszeleteljük, tálra tesszük, és a tejföllel besűrített levével meglocsolva tesszük asztalra.

0 hozzászólás

Hozzászólások

domolykó horgászata pirahna örbottyánibarátság Balzer LTI 400 álomvíz csukázós feeder filmek tiszai horgásztúra gumicsónakos csupaszponty montenegro sütő kepek felszeresek zoltán tó horgász nyaraló csomók kötések haterkepek georgiai Ron Thompson Dialex Telecoast daiwa J11S gőcze Debrecen fejlámpa SHIMANO Technium DF AX spin 300H