Dióval töltött csuka

Hozzávalók

1 másfél kg-os csuka, 2 dl tej, 20 dkg vaj, 20 dkg darált dió, 2 tojás, 1 zsemle, 1 dl tejföl, fél citrom, őrölt bors, só, majoránna

Elkészítés

A tejben megáztatott, majd kinyomkodott zsemlét összedolgozzuk a tojások sárgáival, a dióval, majoránnával, kevés sóval és borssal. Habbá verjük a tojásfehérjéket, és óvatosan a masszához keverjük. A megtisztított halat megtöltjük a töltelékkel, és összetűzzük. Kivajazott tepsiben, sütőpapíron szép pirosra sütjük. Végül felszeleteljük, tálra tesszük, és a tejföllel besűrített levével meglocsolva tesszük asztalra.

0 hozzászólás

Hozzászólások

lantos etetőanyag morotva Oreochromis niloticus SPRO Vision átgyűrűzés bojlis tárcsasütõ súly gumi halõrök Okuma Alumina Low Profile 200 kiado stég pezsdülés horgászbot készités Mitchell Avocet II. Silver szaibling fogás angolna horgász amur telepítés Ropogós gyömbéres hering mennyhal hantosito balinos filmek téli menyhalazás combo300