Dióval töltött csuka

Hozzávalók

1 másfél kg-os csuka, 2 dl tej, 20 dkg vaj, 20 dkg darált dió, 2 tojás, 1 zsemle, 1 dl tejföl, fél citrom, őrölt bors, só, majoránna

Elkészítés

A tejben megáztatott, majd kinyomkodott zsemlét összedolgozzuk a tojások sárgáival, a dióval, majoránnával, kevés sóval és borssal. Habbá verjük a tojásfehérjéket, és óvatosan a masszához keverjük. A megtisztított halat megtöltjük a töltelékkel, és összetűzzük. Kivajazott tepsiben, sütőpapíron szép pirosra sütjük. Végül felszeleteljük, tálra tesszük, és a tejföllel besűrített levével meglocsolva tesszük asztalra.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kostök cosnakok bodorkás oroszlán sárberki a bojlizás éve harcsa horgászata 4 no knot rig Zsigmond Vendégház orbottyani-to tagságidijak veszprém megye solunaris tablazat szépia Fóka-öböl pirospaprikát horgász iskola tiszovnik patak timarmix tapasztalatok Kocsonyás hal szélkakas horgásztó szentlászlói-tó gubancolodásgátlo