Dióval töltött csuka

Hozzávalók

1 másfél kg-os csuka, 2 dl tej, 20 dkg vaj, 20 dkg darált dió, 2 tojás, 1 zsemle, 1 dl tejföl, fél citrom, őrölt bors, só, majoránna

Elkészítés

A tejben megáztatott, majd kinyomkodott zsemlét összedolgozzuk a tojások sárgáival, a dióval, majoránnával, kevés sóval és borssal. Habbá verjük a tojásfehérjéket, és óvatosan a masszához keverjük. A megtisztított halat megtöltjük a töltelékkel, és összetűzzük. Kivajazott tepsiben, sütőpapíron szép pirosra sütjük. Végül felszeleteljük, tálra tesszük, és a tejföllel besűrített levével meglocsolva tesszük asztalra.

0 hozzászólás

Hozzászólások

ordas tavak bokor károly filmek Rod-Pod bottartok tisztítás ukrajna hihetetlen halla horgász verseny gyöngyös-patak örvényes amur video TRABUCCO S-Force Taper Line FISHING BOX Antares 4 szerelékes doboz sárrétudvari elmúlt versenyek A legnagyobb amur balatoni fogas süllő lendvadedesi tározó Szegedi horgászbolt csépei tó dunai horgászás Yo-Zuri Livebait Vibe wobbler dobósúly tarcali tó vad víz óbudai horgásztó