Dióval töltött csuka

Hozzávalók

1 másfél kg-os csuka, 2 dl tej, 20 dkg vaj, 20 dkg darált dió, 2 tojás, 1 zsemle, 1 dl tejföl, fél citrom, őrölt bors, só, majoránna

Elkészítés

A tejben megáztatott, majd kinyomkodott zsemlét összedolgozzuk a tojások sárgáival, a dióval, majoránnával, kevés sóval és borssal. Habbá verjük a tojásfehérjéket, és óvatosan a masszához keverjük. A megtisztított halat megtöltjük a töltelékkel, és összetűzzük. Kivajazott tepsiben, sütőpapíron szép pirosra sütjük. Végül felszeleteljük, tálra tesszük, és a tejföllel besűrített levével meglocsolva tesszük asztalra.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Nagybánya horgászhelyek galgahévíz ferenc csatorna diósjenei horgásztó yum műcsali telepicker matildi tó BAYRON FEEDER pestmegyei szállások Pötréte tó kis tavak gaskó balázs goole arl nánási lak vendégház tajmenek tatabánya erõmû csapda vajdácskai holtág Banax Eagle éjszaka halhuszár akolszogi artand horgaszbolt csukás helyek