Harcsa hurka-krémmel

Hozzávalók

(4 főre) 60 dkg harcsafilé, 20 dkg véres hurka, 4 dl borjú vagy szárnyas alaplé, 1 dl tejföl, 10 dkg vaj, 60 dkg savanyú káposzta, 15 dkg füstölt tokaszalonna

Elkészítés

A kisütött szalonna zsírján elősütöm a halfiléket. Kiveszem az edényből, hozzá rakom a savanyú káposztát, a kockára vágott sült szalonnát, a harcsa filét és 2-3 perc alatt készre párolom őket. Ha szükséges hozzá teszek még az alapléből egy keveset. A véres hurkát felfőzöm az alaplében. Kevés tejföllel turmixolom, sűrűn átpasszírozom, majd vajjal dúsítom. A harcsafiléket a káposzta halomhoz tálalom és közben meglocsolom a hurkakrémmel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

angolnák ernyõ ohat horgásztó horgász tilalom miska tagok téli pontyozás nireghaza iszapolódás Leucoraja circularis Shimano Saros F Spinning Reels SPRO Zocker Pilker 18 horgásztilalom angolna filmek tiszadadai holt tisza hetijegy gyomaendrőd holt szamos 103 kg harcsa magyarországi rekordok tihanyi ettetõ kosár kötése dunai vízmérce fogas balatoni horgászturisztikai szövetség