Harcsa hurka-krémmel

Hozzávalók

(4 főre) 60 dkg harcsafilé, 20 dkg véres hurka, 4 dl borjú vagy szárnyas alaplé, 1 dl tejföl, 10 dkg vaj, 60 dkg savanyú káposzta, 15 dkg füstölt tokaszalonna

Elkészítés

A kisütött szalonna zsírján elősütöm a halfiléket. Kiveszem az edényből, hozzá rakom a savanyú káposztát, a kockára vágott sült szalonnát, a harcsa filét és 2-3 perc alatt készre párolom őket. Ha szükséges hozzá teszek még az alapléből egy keveset. A véres hurkát felfőzöm az alaplében. Kevés tejföllel turmixolom, sűrűn átpasszírozom, majd vajjal dúsítom. A harcsafiléket a káposzta halomhoz tálalom és közben meglocsolom a hurkakrémmel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tisza tiszapalkonya chinggis Dunai -Ingolna tonkin nád TOP MIX Epres Málnás sajtó SHIMANO Beast Master Spod szolnok szandaszölös szajol közötti terület mühold gamefishing domo nagyker csemegekukorica vetula compó elkészitése Sült hal lime-mal spro horgasz botok keresztháti holtág fizetõs tó GAMAKATSU Feeder Strong Kõvágószöllõs Jég alatti halállomány erö gumi horgász hetijegy budakalász hetijegy háromfa