Harcsa hurka-krémmel

Hozzávalók

(4 főre) 60 dkg harcsafilé, 20 dkg véres hurka, 4 dl borjú vagy szárnyas alaplé, 1 dl tejföl, 10 dkg vaj, 60 dkg savanyú káposzta, 15 dkg füstölt tokaszalonna

Elkészítés

A kisütött szalonna zsírján elősütöm a halfiléket. Kiveszem az edényből, hozzá rakom a savanyú káposztát, a kockára vágott sült szalonnát, a harcsa filét és 2-3 perc alatt készre párolom őket. Ha szükséges hozzá teszek még az alapléből egy keveset. A véres hurkát felfőzöm az alaplében. Kevés tejföllel turmixolom, sűrűn átpasszírozom, majd vajjal dúsítom. A harcsafiléket a káposzta halomhoz tálalom és közben meglocsolom a hurkakrémmel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tisza tavi vizparti szállás Ponty variáció balaton sóstó boily csomo haltelepítés a nyírádi tón feltekerés Cegléd mocsai horgászegyesület esti horgászat csepregi horgásztó orfû kis tó Balzer ADL 500 háromrészes botok ezüsthíd szajolhalastó awwjasima gyopai tűhal PELZER Liquid Sky lebego bojlik cinege bojtos nagyhalász észak magyarországi horgász egyesület horgász napijegy vác