Harcsa hurka-krémmel

Hozzávalók

(4 főre) 60 dkg harcsafilé, 20 dkg véres hurka, 4 dl borjú vagy szárnyas alaplé, 1 dl tejföl, 10 dkg vaj, 60 dkg savanyú káposzta, 15 dkg füstölt tokaszalonna

Elkészítés

A kisütött szalonna zsírján elősütöm a halfiléket. Kiveszem az edényből, hozzá rakom a savanyú káposztát, a kockára vágott sült szalonnát, a harcsa filét és 2-3 perc alatt készre párolom őket. Ha szükséges hozzá teszek még az alapléből egy keveset. A véres hurkát felfőzöm az alaplében. Kevés tejföllel turmixolom, sűrűn átpasszírozom, majd vajjal dúsítom. A harcsafiléket a káposzta halomhoz tálalom és közben meglocsolom a hurkakrémmel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

informacio oarfish velencei-tó Anyaangolna díszsügér balatoni hoprgász napi jegy bejelentkezés békés 3 számu to palatinus nö horgász egri Rapala Original Floater F09S korostarcsa dip hasznalata tokaji kovacs to Afrikai harcsa telepités ipoly szob õshonos halak VAN DEN EYNDE Halibut pellet tavi halak majki gutman topp tó jelenetek