Harcsa hurka-krémmel

Hozzávalók

(4 főre) 60 dkg harcsafilé, 20 dkg véres hurka, 4 dl borjú vagy szárnyas alaplé, 1 dl tejföl, 10 dkg vaj, 60 dkg savanyú káposzta, 15 dkg füstölt tokaszalonna

Elkészítés

A kisütött szalonna zsírján elősütöm a halfiléket. Kiveszem az edényből, hozzá rakom a savanyú káposztát, a kockára vágott sült szalonnát, a harcsa filét és 2-3 perc alatt készre párolom őket. Ha szükséges hozzá teszek még az alapléből egy keveset. A véres hurkát felfőzöm az alaplében. Kevés tejföllel turmixolom, sűrűn átpasszírozom, majd vajjal dúsítom. A harcsafiléket a káposzta halomhoz tálalom és közben meglocsolom a hurkakrémmel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

abulon fûzes to gmelin debrecen tavak csapda letölthetö filmek bogrács paprikás hatcsa önetetõ Yo-Zuri Crystal Minnow wobbler torpillaólom g.loomis legyezőorsó Chelidonichthys lastoviza szelo szentpéterszegi horgász tó Haltartó szákok van den eyde Tó hotel holdfogyatkozás Zeus faber silstar viento etetö hajo halirigy Szilvarévzugi