Harcsa hurka-krémmel

Hozzávalók

(4 főre) 60 dkg harcsafilé, 20 dkg véres hurka, 4 dl borjú vagy szárnyas alaplé, 1 dl tejföl, 10 dkg vaj, 60 dkg savanyú káposzta, 15 dkg füstölt tokaszalonna

Elkészítés

A kisütött szalonna zsírján elősütöm a halfiléket. Kiveszem az edényből, hozzá rakom a savanyú káposztát, a kockára vágott sült szalonnát, a harcsa filét és 2-3 perc alatt készre párolom őket. Ha szükséges hozzá teszek még az alapléből egy keveset. A véres hurkát felfőzöm az alaplében. Kevés tejföllel turmixolom, sűrűn átpasszírozom, majd vajjal dúsítom. A harcsafiléket a káposzta halomhoz tálalom és közben meglocsolom a hurkakrémmel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

SALMO Butcher BR5F PH horgászvizek rétmajor tika orsok GOLDSTARSBR35 hetijegy szödöny lulla FOX Micron MX2 erdei tomi sarádi tó argo nagypénteki penn millenium jerkbait balatonvilágos trabucco orsó Egészben sült keszeg kapros-fokhagymás vajjal ABONYHALASTO norman SHIMANO Catana BX TE 3-800GT angolna ívása betekics SHIMANO Force Master Boat 300MH Thunnus orientalis békés tavak Holt-Marcal