Harcsa hurka-krémmel

Hozzávalók

(4 főre) 60 dkg harcsafilé, 20 dkg véres hurka, 4 dl borjú vagy szárnyas alaplé, 1 dl tejföl, 10 dkg vaj, 60 dkg savanyú káposzta, 15 dkg füstölt tokaszalonna

Elkészítés

A kisütött szalonna zsírján elősütöm a halfiléket. Kiveszem az edényből, hozzá rakom a savanyú káposztát, a kockára vágott sült szalonnát, a harcsa filét és 2-3 perc alatt készre párolom őket. Ha szükséges hozzá teszek még az alapléből egy keveset. A véres hurkát felfőzöm az alaplében. Kevés tejföllel turmixolom, sűrűn átpasszírozom, majd vajjal dúsítom. A harcsafiléket a káposzta halomhoz tálalom és közben meglocsolom a hurkakrémmel.

0 hozzászólás

Hozzászólások

teknős SPRO Norway Power Fjord Pseudobalistes naufragium horgász napijegy felső tisza rabló tanyák hantoskerti holt kõrös FOX Mágneses horogtartó doboz fekete szinû hátonúszó bárdkeszeg dévér Körösszakál horgásztó földesi horgásztó fotók mongólia folyói új horgásztavak ziszadob horgászvizek kis balaton boyli Rapala Jointed J09B obudahorgasz horgászbotkészítés ver¹eny gyomaendrõdi holtágak dunaujvárosi horgásziroda nyitvatartás jaszkiséri tavak aleran