Termék ajánló

PELLET kosár

PELLET kosár

790 Ft helyett 635 Ft

DRY BOILIES BAG

DRY BOILIES BAG

4.200 Ft helyett 3.150 Ft

MONO

MONO

3.050 Ft helyett 2.135 Ft

TOTAL AIR pontyzsák

TOTAL AIR pontyzsák

6.490 Ft helyett  5.195 Ft

Lancer cx-quick release o

Lancer cx-quick release orsó

37.990 Ft helyett 32.295 Ft

JERKY F

JERKY F

1.870 Ft helyett 1.405 Ft

Paradicsomos sült keszeg

Hozzávalók

(4 személyre) 800 g keszegfilé, csipetnyi köménymag, csipetnyi piros bors, 2 evőkanál finomliszt, 400 g paradicsom, 1 hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 200 ml fehérbor, 1 evőkanál olívaolaj, 1 db lime, só, bazsalikom

Elkészítés

A halfilét tisztítsuk, mossuk, majd szárítsuk meg. A hal bőrét párszor vágjuk be ferdén. Szórjuk meg a borssal, a köménymaggal és némi sóval, majd vékonyan bundázzuk be a finomliszttel. A paradicsomot mossuk meg, kockázzuk fel, majd helyezzük egy tepsibe. Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és a vékonyan felszeletelt fokhagymát is. Öntsük alá a fehérbort és keverjük össze az alapanyagokat.

A filéket osszuk el a zöldségeken, majd öntsük rájuk az olívaolajat, és süssük a keszegeket kb. fél órán keresztül a sütőben. Közben, ha szükséges, önthetünk alá egy kevés vizet is. A kész halfilét és zöldséget ízesítsük friss bazsalikommal, a lime levével, esetleg sóval.

A halat sült burgonyával vagy tésztával tálalhatjuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kedvezményes horgászcikkek

kõ fúró ryobi orsó szajki tavak vízhõfok Mi kell a horgászengedélyhez riasztó ráckevei-duna-ág vízrendszere wobblerek bugylihal bogáncs szerelék Classic Heavy Feeder kingbaits Shimano Nexave FA hajmás tó villogó csatorna kifógható legnagyobb méret hetijegy duna Berkley Original Power Grub napijegy bokrosi víztározó hármas körös kissurda gimmo alki balatoni horgászjegyek falualja