Termék ajánló

Black Knight horgászbot

Black Knight horgászbot

27.130 Ft helyett  18.995 Ft

RYOKO CRANK S wobbler

RYOKO CRANK S wobbler

1.870 Ft helyett  1500 Ft

Carpstone kavics

Carpstone kavics

220 Ft helyett  155 Ft

TOTAL AIR pontyzsák

TOTAL AIR pontyzsák

6.490 Ft helyett  5.195 Ft

MONO

MONO

3.050 Ft helyett 2.135 Ft

PELLET kosár

PELLET kosár

790 Ft helyett 635 Ft

Paradicsomos sült keszeg

Hozzávalók

(4 személyre) 800 g keszegfilé, csipetnyi köménymag, csipetnyi piros bors, 2 evőkanál finomliszt, 400 g paradicsom, 1 hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 200 ml fehérbor, 1 evőkanál olívaolaj, 1 db lime, só, bazsalikom

Elkészítés

A halfilét tisztítsuk, mossuk, majd szárítsuk meg. A hal bőrét párszor vágjuk be ferdén. Szórjuk meg a borssal, a köménymaggal és némi sóval, majd vékonyan bundázzuk be a finomliszttel. A paradicsomot mossuk meg, kockázzuk fel, majd helyezzük egy tepsibe. Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és a vékonyan felszeletelt fokhagymát is. Öntsük alá a fehérbort és keverjük össze az alapanyagokat.

A filéket osszuk el a zöldségeken, majd öntsük rájuk az olívaolajat, és süssük a keszegeket kb. fél órán keresztül a sütőben. Közben, ha szükséges, önthetünk alá egy kevés vizet is. A kész halfilét és zöldséget ízesítsük friss bazsalikommal, a lime levével, esetleg sóval.

A halat sült burgonyával vagy tésztával tálalhatjuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kedvezményes horgászcikkek

fasirt amurbol beszerzés horgász bolt miskolc Zápor tó tengeri halfilé süllö tvisterel használt horgászcikk capelin Stalker Unhooking Mat jáger harcsa fogása cougar e8271 360 feder bot ordas-tó dunai zátony stég-adó horgászhelyek viszló Keszeg avas szalonnával pang balinfasírt Nagycsécs Dobroda szikrai-holtág törökbálinti-tó legkényesebb élõhely buzásvölgyi-horgásztó