Tonhalas bagett

Hozzávalók

(4 személyre) 4 db bagett, 2 db tonhalkonzerv olajban, 4 dl joghurt, 4 db paradicsom, 8 levél jégsaláta, 1 db kígyóuborka, 2 db pritamin (piros) paprika, 2 db vöröshagyma

Elkészítés

bagett
Szeleteld fel a hagymát. Keverd össze a tonhalat, a hagymát és a joghurtot egy tálban. Vágd fel a maradék zöldséget és töltsd meg a hosszában felbevágott bagettet.

Ha nincs lehetőséged bagettet vásárolni akkor íme a recept:

Hozzávalók a "kovászhoz":
14 dkg BL55-ös liszt
14 dkg 18-20 º C víz
5 g élesztő
Keverd össze, lefedve 20-22 º C-on keleszd egy órát, keverd át, majd újabb órán át pihentesd.

Hozzávalók a tésztához:
A "kovász"
36 dkg BL55-ös liszt
18,5 dkg 18-20 º C víz
5 g élesztő


Dagasztókaros gépben keverd össze e hozzávalókat 1-es fokozaton 3 percig, majd 2-es fokozaton 7 percig. Keleszd 45 percig szobahőmérsékleten, majd formázd, vágd be pengével, és 220 º C-on, kicsit gőzős sütőben süsd 25 percig. Ekkor résnyire nyisd meg a sütőt, hogy a gőz kimenjen, majd további 15 perc alatt süsd készre a bagettet.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Császár-víz pucsok szolunári singér rábai paducozás pápa ziccer fonottzsinór spiccbotal nagy halra harcsa horog 31§ X2 Bordás feederbot tartó fej blog pelletû petyes busa balatoni keszeg telepítési jegyzõkönyv tok halak görgőcse pilisvörösvár farkascápa tókaji parkerdõ mik horgász területi engedély tiszakarád Spicara