Tonhalas bagett

Hozzávalók

(4 személyre) 4 db bagett, 2 db tonhalkonzerv olajban, 4 dl joghurt, 4 db paradicsom, 8 levél jégsaláta, 1 db kígyóuborka, 2 db pritamin (piros) paprika, 2 db vöröshagyma

Elkészítés

bagett
Szeleteld fel a hagymát. Keverd össze a tonhalat, a hagymát és a joghurtot egy tálban. Vágd fel a maradék zöldséget és töltsd meg a hosszában felbevágott bagettet.

Ha nincs lehetőséged bagettet vásárolni akkor íme a recept:

Hozzávalók a "kovászhoz":
14 dkg BL55-ös liszt
14 dkg 18-20 º C víz
5 g élesztő
Keverd össze, lefedve 20-22 º C-on keleszd egy órát, keverd át, majd újabb órán át pihentesd.

Hozzávalók a tésztához:
A "kovász"
36 dkg BL55-ös liszt
18,5 dkg 18-20 º C víz
5 g élesztő


Dagasztókaros gépben keverd össze e hozzávalókat 1-es fokozaton 3 percig, majd 2-es fokozaton 7 percig. Keleszd 45 percig szobahőmérsékleten, majd formázd, vágd be pengével, és 220 º C-on, kicsit gőzős sütőben süsd 25 percig. Ekkor résnyire nyisd meg a sütőt, hogy a gőz kimenjen, majd további 15 perc alatt süsd készre a bagettet.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Dam Onliner telepicker eladó horgász autók Special English ezerjomajor solomto Közönséges kutyacápa Labrus merula haldorado team 2005 második helyezet bikazugi ág pintérhídi horgásztó Berkley Power Bait berekfürdõ Halvány-tó TOP MIX Magic Pellet Méz állami horgasz jegy 2010 átok csatorna picker márnára szerelék bátonyterenyei horgász tó méret tilalom karaszokfajtai hetijegy nyugati főcsatorna tassi-zsilip