Termék ajánló

Black Knight horgászbot

Black Knight horgászbot

27.130 Ft helyett  18.995 Ft

RYOKO CRANK S wobbler

RYOKO CRANK S wobbler

1.870 Ft helyett  1500 Ft

Carpstone kavics

Carpstone kavics

220 Ft helyett  155 Ft

TOTAL AIR pontyzsák

TOTAL AIR pontyzsák

6.490 Ft helyett  5.195 Ft

MONO

MONO

3.050 Ft helyett 2.135 Ft

PELLET kosár

PELLET kosár

790 Ft helyett 635 Ft

Süllő gombával töltve

Hozzávalók

4 személyre:
1 nagyobb (kb. 1 kg-os) süllő, 1 közepes fej hagyma, 400 g erdei gomba (rókagomba, vargánya stb.), 100 g vaj vagy olaj, 1 csokor petrezselyem, őrölt szerecsendió, só

Elkészítés

A megtisztított, megmosott halat fél órára besózzuk. A finomra vágott hagymát 1 evőkanál olajban vagy vajban üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a gondosan megmosott, vékonyan felszeletelt gombát, a vágott petrezselymet, egy csipet szerecsendiót, ízlés szerint sót, és saját levében puhára pároljuk, zsírjára pirítjuk. Mindezt a hal hasüregébe töltjük, hústűvel megtűzzük, a halat kivajazott tepsibe fektetjük, megöntözzük a maradék olajozott vajjal vagy az olajjal, alufóliával betakarjuk, és előmelegített sütőben, mérsékelt tűznél (180 C) kb. 25 percig pároljuk. Levesszük róla az alufóliát, és erős tűzön aranybarnára pirítjuk. Sütőlapáttal tálra csúsztatjuk, citromkarikával petrezselyemmel díszítjük. Burgonyapüré illik hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kedvezményes horgászcikkek

Kis Sutyer emlékverseny sajátíthatók pontyok kenyérel oreg banyatavak telepitési nap Napsugár 1. horgásztó dunavölgyi föcsatorna persli Tavdobo bot ütközők atka ék o cegléd közeli tavak alcsisziget klipács miklos csukamáj Álsügérek ikras karácsonyi horgász köszöntö versike Gutmann tó fartükrös soha többé tessedik gumicsónak javítás