Harcsapaprikás túrós csuszával

Hozzávalók

hagyma, szalonna, sárgarépa, harcsafilé, pirospaprika, halászlékocka, pörköltkocka, tészta, túró, tejföl

Elkészítés

A harcsapaprikáshoz sűrű pörköltalapot készítünk. A hagymát olajon megfuttatjuk, kis vízzel főzzük, pirospaprikát adunk hozzá, paradicsomot, pörkölt és halászlékockát teszünk bele, belerakjuk a felkockázott harcsát és készre főzzük. A túrót és a tejfölt összekeverjük, megsózzuk és a kifőzött tésztát beleforgatjuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kiadó faházak gyorben harcsazo szettek Porcsalma maconka videó dunai ingola horgászhelyek tököl Horgász területi engedély Zalaegerszeg bojli készítése Pontyozó csúzli szitakötõ mülárva rabsicok k 9 ontozocsatorna SALMO Hornet H6F HP maszek tavak Panyola Berkley Power Blood Worm kõhal víz afrikai törpeharcsa jó fogás tivizig Mepps Thunder bug vízparti szobák paritya