Harcsapaprikás túrós csuszával

Hozzávalók

hagyma, szalonna, sárgarépa, harcsafilé, pirospaprika, halászlékocka, pörköltkocka, tészta, túró, tejföl

Elkészítés

A harcsapaprikáshoz sűrű pörköltalapot készítünk. A hagymát olajon megfuttatjuk, kis vízzel főzzük, pirospaprikát adunk hozzá, paradicsomot, pörkölt és halászlékockát teszünk bele, belerakjuk a felkockázott harcsát és készre főzzük. A túrót és a tejfölt összekeverjük, megsózzuk és a kifőzött tésztát beleforgatjuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

dunakeszi tõzeg tó békásmegyer omszki tó amurvideo hangonyipatak lisztes sárgás napijegy körös lipót raddon tadpolli jelentkezés tógazda tolna megye Kecskeméti ingyenes horgász tavak korhatáros engedélyek Tavdobo bot észak atlanti gránátoshal cser-vájas süllőóriás 4 tó kezdõ fűzőtű homokos part JRX Scotia-tengeri jéghal kő-süllő dunaföldvár