Harcsapaprikás túrós csuszával

Hozzávalók

hagyma, szalonna, sárgarépa, harcsafilé, pirospaprika, halászlékocka, pörköltkocka, tészta, túró, tejföl

Elkészítés

A harcsapaprikáshoz sűrű pörköltalapot készítünk. A hagymát olajon megfuttatjuk, kis vízzel főzzük, pirospaprikát adunk hozzá, paradicsomot, pörkölt és halászlékockát teszünk bele, belerakjuk a felkockázott harcsát és készre főzzük. A túrót és a tejfölt összekeverjük, megsózzuk és a kifőzött tésztát beleforgatjuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

bluecrystal im6 cseth tiser Töltött csuka pozsár horgászhelyek zala megyében károlyi kastély napijegy valtas boili elõkék éjszakai amurozás ABU Tormentor hantosi horgászto engedély dija charisma senso pilk SHIMANO Hyperloop AX feeder medium 366 Õshonos bojgli horgász területi engedély diósjenő daiwa bw2600 horgász napijegy lázbérc duna tisza csat csõvár matraszele dunai galóca