Harcsapaprikás túrós csuszával

Hozzávalók

hagyma, szalonna, sárgarépa, harcsafilé, pirospaprika, halászlékocka, pörköltkocka, tészta, túró, tejföl

Elkészítés

A harcsapaprikáshoz sűrű pörköltalapot készítünk. A hagymát olajon megfuttatjuk, kis vízzel főzzük, pirospaprikát adunk hozzá, paradicsomot, pörkölt és halászlékockát teszünk bele, belerakjuk a felkockázott harcsát és készre főzzük. A túrót és a tejfölt összekeverjük, megsózzuk és a kifőzött tésztát beleforgatjuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

im-10 carbon anyag toldas bolognai horgászbot sanger orsó kisváci teknősbéka téli horgászat amurhogászata SPRO Intruder Spin 25 Kakashal hogászbot rendelés vizügyi dolgozók he. dunai halászati szövetkezet nádi horgász filmek balzer diablo 45 razo felsõfark plano dobozok öreg csuka horgásztó horgász területi engedély felső tisza ladiképités gardra hosszu-réti viztározó balin pergetes