Harcsapaprikás túrós csuszával

Hozzávalók

hagyma, szalonna, sárgarépa, harcsafilé, pirospaprika, halászlékocka, pörköltkocka, tészta, túró, tejföl

Elkészítés

A harcsapaprikáshoz sűrű pörköltalapot készítünk. A hagymát olajon megfuttatjuk, kis vízzel főzzük, pirospaprikát adunk hozzá, paradicsomot, pörkölt és halászlékockát teszünk bele, belerakjuk a felkockázott harcsát és készre főzzük. A túrót és a tejfölt összekeverjük, megsózzuk és a kifőzött tésztát beleforgatjuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szombathelyi csonakázó tó kétrészes horgászbot Nagybudapesti engedély EXNER Vario System halirigy keserûfog singér mikor volt haltelepítés fitofag csónakutánfutó stara zagora kigyó gyűrű fémhajók keri gazsi tógazda állás rárosiöntözöcsatorna taki0741 SPRO Carp Detective napjegy bodrog töponty nyiregyháza sosto ujpesti öböl kavics bánya tavak