Harcsapaprikás túrós csuszával

Hozzávalók

hagyma, szalonna, sárgarépa, harcsafilé, pirospaprika, halászlékocka, pörköltkocka, tészta, túró, tejföl

Elkészítés

A harcsapaprikáshoz sűrű pörköltalapot készítünk. A hagymát olajon megfuttatjuk, kis vízzel főzzük, pirospaprikát adunk hozzá, paradicsomot, pörkölt és halászlékockát teszünk bele, belerakjuk a felkockázott harcsát és készre főzzük. A túrót és a tejfölt összekeverjük, megsózzuk és a kifőzött tésztát beleforgatjuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

500kg hal elõrejelzés vizállás fenekezõs szerelék oréno forgó kötések Eladó vizparti faház állami jegy kiváló hely SPRO Passion Feeder Multi 400-450 H területi engedély pogány Dédai galga patak hantoskerti holtá Grillezett süllo kapros túróstésztával halak fárasztrása Halkrémmel töltött alma cápák Asztalos István géberjén mindszent kurca irasok Diana pihenöpark oroszlán média kupa balatoni harcsázás