Harcsapaprikás túrós csuszával

Hozzávalók

hagyma, szalonna, sárgarépa, harcsafilé, pirospaprika, halászlékocka, pörköltkocka, tészta, túró, tejföl

Elkészítés

A harcsapaprikáshoz sűrű pörköltalapot készítünk. A hagymát olajon megfuttatjuk, kis vízzel főzzük, pirospaprikát adunk hozzá, paradicsomot, pörkölt és halászlékockát teszünk bele, belerakjuk a felkockázott harcsát és készre főzzük. A túrót és a tejfölt összekeverjük, megsózzuk és a kifőzött tésztát beleforgatjuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

legyezöbot rf2 Visonczki tó háromfai horgász tó halas kotes prémium x 3.9 területi engedély zemplén egerszalok pötrétei viztározó csépány horgásztó Mora 746 kés abai gébics vall to süllõszerelés jatekok vértesszölõs Miskolc háromrészes horgászbot cordell farkasto haltelepítés arloi tavon horgászkezelésű víz október horgászat dunafalva