Ponty lengyelesen

Hozzávalók

50 dkg ponty, 1 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1-1 db paprika és paradicsom, 1 babérlevél, 1,5-2 dl fehérbor, só, bors

Elkészítés

A sózott, borsozott halat az előtte már 20 percre beáztatott római tálba tesszük. Rászórjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, a felszeletelt paprikát, paradicsomot. Mellé rakjuk a babérlevelet is, leöntjük borral és a hideg sütőbe tesszük, 180 ºC –on sütjük. Főtt krumplival tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

apadó kecsegés zug telepítés solinaris naptar ohat-to debrecen önakasztás SALMO Executor IEX5SR RTR simano kádárta tanki to Tatai tavak vall to Brokkolis lazac macconka eladó ólomsulyok harcsatabor pucsok domoszlai tiszovnik patak horgász napijegy ikervár dunai ingolna õrdögharcsa hetijegyek lótetüs horgászat horgászoktatás lako kocsi bérlése