Ponty lengyelesen

Hozzávalók

50 dkg ponty, 1 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1-1 db paprika és paradicsom, 1 babérlevél, 1,5-2 dl fehérbor, só, bors

Elkészítés

A sózott, borsozott halat az előtte már 20 percre beáztatott római tálba tesszük. Rászórjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, a felszeletelt paprikát, paradicsomot. Mellé rakjuk a babérlevelet is, leöntjük borral és a hideg sütőbe tesszük, 180 ºC –on sütjük. Főtt krumplival tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Eurostar Multimesh hetijegy kenézlő veresszárnyú konczér SENSAS Ablettes Orange volgai tok aszód schimano wobblerezés balinra spiccbotos horgászat battonya kavicsos tó vekerdito zalacsány mûcsalik nagykunsági öntözõ fõcsatorna pontelepités a fancsikán balinos pölöskeiviztározo EAGLE CLAW mulény Shimano Stradic FB Nick Balzer Platinum Royal pisztráng horgászata menyhal rekordfogás