Ponty lengyelesen

Hozzávalók

50 dkg ponty, 1 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1-1 db paprika és paradicsom, 1 babérlevél, 1,5-2 dl fehérbor, só, bors

Elkészítés

A sózott, borsozott halat az előtte már 20 percre beáztatott római tálba tesszük. Rászórjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, a felszeletelt paprikát, paradicsomot. Mellé rakjuk a babérlevelet is, leöntjük borral és a hideg sütőbe tesszük, 180 ºC –on sütjük. Főtt krumplival tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Citromlazac horgász használtcikk Kõvágószöllõs TOP MIX MCS Tigrismogyoró Pellet csömöri horgásztó füzes horgásztó lajosmizse desaeda marczi hal alsózsolca házgyári tó hátuszony ond sipos horgásztó Karácsonyi gombás-tejszines hal horgászvizek hársasberki tó lassú bot algyõi lED lENSER Mattyi tó napijegy menyhal élőhely horgászvizek vác merena h.e. B terem HTSZ napijegy