Ponty lengyelesen

Hozzávalók

50 dkg ponty, 1 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1-1 db paprika és paradicsom, 1 babérlevél, 1,5-2 dl fehérbor, só, bors

Elkészítés

A sózott, borsozott halat az előtte már 20 percre beáztatott római tálba tesszük. Rászórjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, a felszeletelt paprikát, paradicsomot. Mellé rakjuk a babérlevelet is, leöntjük borral és a hideg sütőbe tesszük, 180 ºC –on sütjük. Főtt krumplival tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Abu Garcia Conolon Classic 9ft 20/45 rekord amur horgász területi engedély dunaharaszti kefir horgony kötés elöke kötése torony-tó TOP MIX T-REX Power Carp 300 ibériai márna balatoni vízhőmérséklet fekete víz magna majesty balzer danko HSR310 herendi sárádito vegyesüzemû dolgozok horgász szövetsége Rapala Original Floater F13BLM kistokai tó dunai úszózás tolnamegye regisztráltak versenyek tolnamegyében Milliomos jaték