Ponty lengyelesen

Hozzávalók

50 dkg ponty, 1 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1-1 db paprika és paradicsom, 1 babérlevél, 1,5-2 dl fehérbor, só, bors

Elkészítés

A sózott, borsozott halat az előtte már 20 percre beáztatott római tálba tesszük. Rászórjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, a felszeletelt paprikát, paradicsomot. Mellé rakjuk a babérlevelet is, leöntjük borral és a hideg sütőbe tesszük, 180 ºC –on sütjük. Főtt krumplival tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

merenyei to horgász webáruház MILO Eccelenza Fondo Legyezõvizek horgászfesztivál lakitelek-tõserdõ abai telepítési jegyzõkönyv Sipos horgászrend algaevõhal bolyák vizügyi dolgozók he. jászkiskun szolnok megye bolylis kötés Rapala Husky Jerk HJ10GFR gulúz csónakból szépia képek ohat tó fuzes-to kamaraerdo Ostoros sárkányhal fûzfalevél symano