Ponty lengyelesen

Hozzávalók

50 dkg ponty, 1 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1-1 db paprika és paradicsom, 1 babérlevél, 1,5-2 dl fehérbor, só, bors

Elkészítés

A sózott, borsozott halat az előtte már 20 percre beáztatott római tálba tesszük. Rászórjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, a felszeletelt paprikát, paradicsomot. Mellé rakjuk a babérlevelet is, leöntjük borral és a hideg sütőbe tesszük, 180 ºC –on sütjük. Főtt krumplival tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgászvizek kovácshida a hharcsa horgászata ón PESCAVIVA tutti-frutti kukorica hatvani horgászto csali hal Villa Bridge Panzió TOP MIX Pörkölt SPRO Dyno Force Feeder 330 M ercs õszi ponty horgaszata halasz/videok engedélyek kiváltása Szeged moby-dick MILO Milo Super foto medenc fekete-körös pergetőzsineg Dióval töltött csuka gyöngyös halászi to óbudai horgásztó terecskei horgásztó dunai kiság