Ponty lengyelesen

Hozzávalók

50 dkg ponty, 1 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1-1 db paprika és paradicsom, 1 babérlevél, 1,5-2 dl fehérbor, só, bors

Elkészítés

A sózott, borsozott halat az előtte már 20 percre beáztatott római tálba tesszük. Rászórjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, a felszeletelt paprikát, paradicsomot. Mellé rakjuk a babérlevelet is, leöntjük borral és a hideg sütőbe tesszük, 180 ºC –on sütjük. Főtt krumplival tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pest lemezcsónak SHIMANO TC BX 10-700 hetijegy diósjenő horgászcsónak esõben jobban kapnak a halak? smici Rapala Magnum Floater FMAG14HT erőgumizás Afrikai harcsa telepités kisduna banax5600nf horgásztelek petri to OXFORD salaszhely halasitás dunaharaszti horgász-tó Gymnocephalus cernuus mattyi tó Fadd Dombori BM Horgászegyesület Agostyán tó Pettyes kajmánhal