Ponty lengyelesen

Hozzávalók

50 dkg ponty, 1 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1-1 db paprika és paradicsom, 1 babérlevél, 1,5-2 dl fehérbor, só, bors

Elkészítés

A sózott, borsozott halat az előtte már 20 percre beáztatott római tálba tesszük. Rászórjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, a felszeletelt paprikát, paradicsomot. Mellé rakjuk a babérlevelet is, leöntjük borral és a hideg sütőbe tesszük, 180 ºC –on sütjük. Főtt krumplival tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgászfelszerelés mentõmellény vvelence napsugár horgász to híle sulinaris spiccbotal nagy halra napijegyes horgászat vizitábor tiszalúc füstölt hal Horgasz Uzletek peremvárosi horg.egyesülete dianna to macska cápa telepitési nap olhal halas recptek Magazinok mátravidéki tass horgász történetek horgász napijegy szödöny romándi ráskecei duna-ág