Termék ajánló

Black Knight horgászbot

Black Knight horgászbot

27.130 Ft helyett  18.995 Ft

RYOKO CRANK S wobbler

RYOKO CRANK S wobbler

1.870 Ft helyett  1500 Ft

Carpstone kavics

Carpstone kavics

220 Ft helyett  155 Ft

TOTAL AIR pontyzsák

TOTAL AIR pontyzsák

6.490 Ft helyett  5.195 Ft

MONO

MONO

3.050 Ft helyett 2.135 Ft

PELLET kosár

PELLET kosár

790 Ft helyett 635 Ft

Majonézes halsaláta

Hozzávalók

30 dkg halfilé, 45 dkg burgonya, 15 dkg csemegeuborka, 2 közepes alma, 2 főtt tojás, 7 evőkanál kész majonéz,
1 púpozott evőkanál mustár, 1 csapott evőkanál porcukor, 1 mokkáskanál só, 1 citrom leve

Elkészítés

A burgonyát meghámozom és kb. fél cm-es karikákra vágom. Utána enyhén sózott vízben megfőzöm! A tojásokat keményre kell főzni, tehát forrástól számítva kb. 10 percig hagyom a vízben. A halfilét szintén megfőzöm sós vízben, majd mikor mindhárom kihűlt, de legalábbis langyosak, hozzákezdek a további munkálatokhoz. A halat, a burgonyát, az uborkát, a meghámozott almát és a főtt tojást együtt vékony csíkokra vágom. A majonézt, a mustárt, a porcukrot, a sót és a citrom levét (nem muszáj egy egész citromot kifacsarni, csak akkor, ha szereted a kissé savanykás, fanyar ízeket) elkeverem egymással. A csíkokra vágott finomságokat a mártásba szórom és jól megforgatom, de óvatosan, nehogy teljesen összetörjenek. A tálban lévő halsalátát díszítem egy citromkarikával, esetleg még petrezselyem zöldjével. Kis hütés után máris fogyasztható!

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kedvezményes horgászcikkek

GAMAKATSU G-carp super A1 Zagyva folyó nyékládháza debrecen-tó halfajta pelecus Daru horgász területi engedély csanytelek csónakjavítás Széki erdõ harcsa modszerek mûlegyezõ sték hetijegy nyékládháza tilalmi idõszak muréna adatai Mora Comfort 856 horgászkés CSENGER Budapesti horgászboltok döglött halak fogyaszthatósága pérezés junius fekete-erdei-holtág csalizás bojlival sóderbánya tó