Tejfölös afrikai harcsa

Hozzávalók

4 szelet afrikai harcsafilé (vagy 2 egész harcsa), egy csomag bacon szalonna, só, bors, zsálya, 2 dl tejföl

Elkészítés

Kibéleljük alufóliával a sütőlapot. Ráfektetünk 8 szelet bacon szalonnát. Erre rátesszük az afrikai harcsát, amit előtte besózunk és borsozunk. A harcsákra bőségesen teszünk zsályát (egész zsálya szárakat, olyan hosszút, mint a hal). Megint beborítjuk baconnal és kb. 200 fokon sütjük 20-30 percet. Kicsit tovább kell sütni, ha egész harcsákról van szó és ebben az esetben a zsályát a harcsa belsejébe érdemes tenni. Mielőtt kivesszük a sütőből, egy 2 dl-es tejfölt elkenünk a halak tetején, és még 5 percig sütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

TOP MIX Complete Mix Tutti Frutti võcsej bojlisbot Harcsás Colmic Congo brokat díszmárna Okuma Alumina Low Profile 200 versenyláda Rapala Magnum Floater FMAG09RH gyûrû szervíz martonvásár amur képek dunaharaszti horgász-tó háromfai tározó apropo akarattya kardhal törpeharcsa tisztítás sügeres hely balatoni fogas süllő zuma Kadarcs- karácsonyfok SHIMANO Alivio BX heavy feeder halaszkellékek magyarnándor