Tejfölös afrikai harcsa

Hozzávalók

4 szelet afrikai harcsafilé (vagy 2 egész harcsa), egy csomag bacon szalonna, só, bors, zsálya, 2 dl tejföl

Elkészítés

Kibéleljük alufóliával a sütőlapot. Ráfektetünk 8 szelet bacon szalonnát. Erre rátesszük az afrikai harcsát, amit előtte besózunk és borsozunk. A harcsákra bőségesen teszünk zsályát (egész zsálya szárakat, olyan hosszút, mint a hal). Megint beborítjuk baconnal és kb. 200 fokon sütjük 20-30 percet. Kicsit tovább kell sütni, ha egész harcsákról van szó és ebben az esetben a zsályát a harcsa belsejébe érdemes tenni. Mielőtt kivesszük a sütőből, egy 2 dl-es tejfölt elkenünk a halak tetején, és még 5 percig sütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

wobbler bevontatás képfeltöltés az oldalra hévizi árok Harcsás holtág horgászcuc Disznócápa holczer tó fisch farm horgász napijegy malomvölgy ingolna pálmonostor paga Roncssügér X2 Pontymatrac dunavölgyi átok fõcsatorna sügér telepítés fõzsinór play majki tó Bait-Tech X-Treme pellet Fadd elektromos halászat területi engedéj Szerszámos láda