Tejfölös afrikai harcsa

Hozzávalók

4 szelet afrikai harcsafilé (vagy 2 egész harcsa), egy csomag bacon szalonna, só, bors, zsálya, 2 dl tejföl

Elkészítés

Kibéleljük alufóliával a sütőlapot. Ráfektetünk 8 szelet bacon szalonnát. Erre rátesszük az afrikai harcsát, amit előtte besózunk és borsozunk. A harcsákra bőségesen teszünk zsályát (egész zsálya szárakat, olyan hosszút, mint a hal). Megint beborítjuk baconnal és kb. 200 fokon sütjük 20-30 percet. Kicsit tovább kell sütni, ha egész harcsákról van szó és ebben az esetben a zsályát a harcsa belsejébe érdemes tenni. Mielőtt kivesszük a sütőből, egy 2 dl-es tejfölt elkenünk a halak tetején, és még 5 percig sütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

üléspad hömerseklet mezõberényitó HALFILEK ELKESZITESE halas videok tarka géb Gulyás szolunálistábla liszt norbert harcsa keszitese federbot dudari simon tó vadaszos Alsó körös FISHING BOX Cantilever 3 TOP MIX T-Rex River Feeder 390XH halradar tartó palota SPRO Intruder Carp 390 dunaszeg millér tó csaliként Rapala Shallow Shad Rap SSR07CW zógéb