Tejfölös afrikai harcsa

Hozzávalók

4 szelet afrikai harcsafilé (vagy 2 egész harcsa), egy csomag bacon szalonna, só, bors, zsálya, 2 dl tejföl

Elkészítés

Kibéleljük alufóliával a sütőlapot. Ráfektetünk 8 szelet bacon szalonnát. Erre rátesszük az afrikai harcsát, amit előtte besózunk és borsozunk. A harcsákra bőségesen teszünk zsályát (egész zsálya szárakat, olyan hosszút, mint a hal). Megint beborítjuk baconnal és kb. 200 fokon sütjük 20-30 percet. Kicsit tovább kell sütni, ha egész harcsákról van szó és ebben az esetben a zsályát a harcsa belsejébe érdemes tenni. Mielőtt kivesszük a sütőből, egy 2 dl-es tejfölt elkenünk a halak tetején, és még 5 percig sütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

volga mocskos-duna PELZER Sushi bojli vödrös Balzer Platinum Royal vizigolyózás FOX Arma Point Teflon SSSP sükösdi nyiradony holtágai horgász üdülõk eladása dunatetétlen olom öntés Dam Super Natural feeder horgász területi engedély mura alcsiszigeti rekord ponty Csepeli horgásztavak hortobágyi halászlé holtszamos halak királya sügér horgászata Tatai tavak Kóspallagi Horgásztó kettner felszerelésünket