Tejfölös afrikai harcsa

Hozzávalók

4 szelet afrikai harcsafilé (vagy 2 egész harcsa), egy csomag bacon szalonna, só, bors, zsálya, 2 dl tejföl

Elkészítés

Kibéleljük alufóliával a sütőlapot. Ráfektetünk 8 szelet bacon szalonnát. Erre rátesszük az afrikai harcsát, amit előtte besózunk és borsozunk. A harcsákra bőségesen teszünk zsályát (egész zsálya szárakat, olyan hosszút, mint a hal). Megint beborítjuk baconnal és kb. 200 fokon sütjük 20-30 percet. Kicsit tovább kell sütni, ha egész harcsákról van szó és ebben az esetben a zsályát a harcsa belsejébe érdemes tenni. Mielőtt kivesszük a sütőből, egy 2 dl-es tejfölt elkenünk a halak tetején, és még 5 percig sütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kombucha nemes halak fenekezés süllőre féderbotok tengeri durbincs kordok sükösd uj belépönek mennyibe kerül a tagság Vörös szalaghal hosszuviz hortobágyi halászlé kõrösök úszó wobbler szemes horog kötése Horgászbolt balaton kovácsszénája horgászto informácio SPRO Zsebpeca kapitalis pontyozas peresi holtág Halászi bértó brutál feeder KEREKTÓ bodrog folyó coompo bt háromfa