Tejfölös afrikai harcsa

Hozzávalók

4 szelet afrikai harcsafilé (vagy 2 egész harcsa), egy csomag bacon szalonna, só, bors, zsálya, 2 dl tejföl

Elkészítés

Kibéleljük alufóliával a sütőlapot. Ráfektetünk 8 szelet bacon szalonnát. Erre rátesszük az afrikai harcsát, amit előtte besózunk és borsozunk. A harcsákra bőségesen teszünk zsályát (egész zsálya szárakat, olyan hosszút, mint a hal). Megint beborítjuk baconnal és kb. 200 fokon sütjük 20-30 percet. Kicsit tovább kell sütni, ha egész harcsákról van szó és ebben az esetben a zsályát a harcsa belsejébe érdemes tenni. Mielőtt kivesszük a sütőből, egy 2 dl-es tejfölt elkenünk a halak tetején, és még 5 percig sütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

gyöngyöstarján horgász engedély sapphire SPRO Gorilla Telematch 40 grábler Gold Star Telecarp Medium pap sziget soroksári-duna mas nagyon ritka halfaj Lisóczki horgásztó napjegyes SALMO Minnow M9F GS Acipenser sturio Rosolli kényes halak Tribal XT nadrág gázlómellény szolunáris táblázat ábla fundy csépai képek horgász napijegy magántó lázbérci állóvízi fenekezés csontigyűrű