Tejfölös afrikai harcsa

Hozzávalók

4 szelet afrikai harcsafilé (vagy 2 egész harcsa), egy csomag bacon szalonna, só, bors, zsálya, 2 dl tejföl

Elkészítés

Kibéleljük alufóliával a sütőlapot. Ráfektetünk 8 szelet bacon szalonnát. Erre rátesszük az afrikai harcsát, amit előtte besózunk és borsozunk. A harcsákra bőségesen teszünk zsályát (egész zsálya szárakat, olyan hosszút, mint a hal). Megint beborítjuk baconnal és kb. 200 fokon sütjük 20-30 percet. Kicsit tovább kell sütni, ha egész harcsákról van szó és ebben az esetben a zsályát a harcsa belsejébe érdemes tenni. Mielőtt kivesszük a sütőből, egy 2 dl-es tejfölt elkenünk a halak tetején, és még 5 percig sütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Penészlek napijegy tisza tó SPRO Prion Power Picker 270 horgászhelyek X2 Dupla görgosoros botgörgo kvíz Rapala Jointed J11GFR külsődobos orsó rakacai-tározó horgász engedély váltás csogor alpári holtág Rapala Jointed Shad Rap JSR07CB veszprém megyei kiskõrös rácalmási horgászegyesület mormiskázó műcsali tenyõ TUBERTINI Gorilla bélavári tó akolszög Sokkoló fehérvárcsurgói víztározó Extra íves bottartó