Tejfölös afrikai harcsa

Hozzávalók

4 szelet afrikai harcsafilé (vagy 2 egész harcsa), egy csomag bacon szalonna, só, bors, zsálya, 2 dl tejföl

Elkészítés

Kibéleljük alufóliával a sütőlapot. Ráfektetünk 8 szelet bacon szalonnát. Erre rátesszük az afrikai harcsát, amit előtte besózunk és borsozunk. A harcsákra bőségesen teszünk zsályát (egész zsálya szárakat, olyan hosszút, mint a hal). Megint beborítjuk baconnal és kb. 200 fokon sütjük 20-30 percet. Kicsit tovább kell sütni, ha egész harcsákról van szó és ebben az esetben a zsályát a harcsa belsejébe érdemes tenni. Mielőtt kivesszük a sütőből, egy 2 dl-es tejfölt elkenünk a halak tetején, és még 5 percig sütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Atkai-tó 47-es út káposztásmegyer paksi rober-to öves bottartó kovácsi holtág Felsõfarkasd fuzottkukorica ember evõ mutáns harcsa Rhinobatos productus hárombajszú tengeri menyhal olajbányász horgász tavak makád Leucoraja fullonica úszós kézség bédai Harcsapaprikás másként arany gödrök dzodzo Boda tó Nagykamarás pergetõ tó horgászengedélye hekk feje FISHING BOX Kid Universal láda