Tejfölös afrikai harcsa

Hozzávalók

4 szelet afrikai harcsafilé (vagy 2 egész harcsa), egy csomag bacon szalonna, só, bors, zsálya, 2 dl tejföl

Elkészítés

Kibéleljük alufóliával a sütőlapot. Ráfektetünk 8 szelet bacon szalonnát. Erre rátesszük az afrikai harcsát, amit előtte besózunk és borsozunk. A harcsákra bőségesen teszünk zsályát (egész zsálya szárakat, olyan hosszút, mint a hal). Megint beborítjuk baconnal és kb. 200 fokon sütjük 20-30 percet. Kicsit tovább kell sütni, ha egész harcsákról van szó és ebben az esetben a zsályát a harcsa belsejébe érdemes tenni. Mielőtt kivesszük a sütőből, egy 2 dl-es tejfölt elkenünk a halak tetején, és még 5 percig sütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

süllőlegyezés hantoskerti holt kõrös marci csuka kapása nagypénteki halcatraz izland halak almásháza Búzásvölgyi-víztározó haramfa fehérvárcsurgói horgásttó harcsa horgászat SALMO Minnow M6F T Balatoni bojlizás horgásztilalom bábolna-tó primavara feltűrt hal alaszkai lazac legnagyobb fogás rezgö spices kecsege horgászat csuka kapása woblerre video napi jegy ár hetijegy nyékládháza bálványos