Tejfölös afrikai harcsa

Hozzávalók

4 szelet afrikai harcsafilé (vagy 2 egész harcsa), egy csomag bacon szalonna, só, bors, zsálya, 2 dl tejföl

Elkészítés

Kibéleljük alufóliával a sütőlapot. Ráfektetünk 8 szelet bacon szalonnát. Erre rátesszük az afrikai harcsát, amit előtte besózunk és borsozunk. A harcsákra bőségesen teszünk zsályát (egész zsálya szárakat, olyan hosszút, mint a hal). Megint beborítjuk baconnal és kb. 200 fokon sütjük 20-30 percet. Kicsit tovább kell sütni, ha egész harcsákról van szó és ebben az esetben a zsályát a harcsa belsejébe érdemes tenni. Mielőtt kivesszük a sütőből, egy 2 dl-es tejfölt elkenünk a halak tetején, és még 5 percig sütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

maconka térképen horgász területi engedély pécsvárad napsugár-horgásztó fûzfás morotva nagyító vendégházak Szentendrei horgászegyesület sopronihorgaszegyesulet toltott csuka acélgyári tó kádár tó eteto haiok beetetés katamarán Halászlaki faházak lázbérci dobástehnikák EUROHOLD Hi-Tech Heavy Feeder 390 caperlan KAMASAKI kapásjelzo karika SALMO Frisky 7DR GT hantoskert holtág sátoraljaujhely 2010.03.09 elfajzott