Tejfölös afrikai harcsa

Hozzávalók

4 szelet afrikai harcsafilé (vagy 2 egész harcsa), egy csomag bacon szalonna, só, bors, zsálya, 2 dl tejföl

Elkészítés

Kibéleljük alufóliával a sütőlapot. Ráfektetünk 8 szelet bacon szalonnát. Erre rátesszük az afrikai harcsát, amit előtte besózunk és borsozunk. A harcsákra bőségesen teszünk zsályát (egész zsálya szárakat, olyan hosszút, mint a hal). Megint beborítjuk baconnal és kb. 200 fokon sütjük 20-30 percet. Kicsit tovább kell sütni, ha egész harcsákról van szó és ebben az esetben a zsályát a harcsa belsejébe érdemes tenni. Mielőtt kivesszük a sütőből, egy 2 dl-es tejfölt elkenünk a halak tetején, és még 5 percig sütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hidegvízi gébárti hatvani kavicsbánya hol lehet napi jegyet venni harcsafogás nagyhörcsög vörösmárna bivalyos FISHING BOX Tyger Mini Eurostar GTX infinite téli Téli csali náõbrád Templomzugi Környezetvédelmi és Horgászegyesület halász ruha isaszegi tó SKITTER vizimotor ikervári rába daiwa procyon horgászbot gyürük horgászvizek kápolnásnyéki karics