Termék ajánló

TOTAL AIR pontyzsák

TOTAL AIR pontyzsák

6.490 Ft helyett  5.195 Ft

MONO

MONO

3.050 Ft helyett 2.135 Ft

PELLET kosár

PELLET kosár

790 Ft helyett 635 Ft

JERKY F

JERKY F

1.870 Ft helyett 1.405 Ft

Lancer cx-quick release o

Lancer cx-quick release orsó

37.990 Ft helyett 32.295 Ft

DRY BOILIES BAG

DRY BOILIES BAG

4.200 Ft helyett 3.150 Ft

Afrikai harcsa tepsiben

Hozzávalók

1 db 1-1,5 kg-os afrikai harcsa, 1,5 dl olívaolaj, 1 evőkanál mustár, 2 gerezd fokhagyma, 2 db babérlevél, 1 teáskanál mustármag, 1 evőkanál Maggi sülthús esszencia, Vegeta hal fűszerkeverék, 5 dkg füstölt szalonna

Elkészítés

A megtisztított afrikai harcsát sűrűn beirdalom és egy megfelel? méretű, mély tepsibe teszem úgy, hogy félkört írjon le. Az olivaolajat egy csészében a mustárral, a fűszerekkel, összemorzsolt babérlevéllel és az összezúzott fokhagymával jól összekeverem. A füstölt szalonnát csíkokra vágom és a harcsa irdalásaiban egyenletesen elosztom. Az olajos keverékkel jól bedörzsölöm a halat, még a maradékot is ráöntöm.

Az egész tepsit alufóliával letakarom, és legalább két órán át hidegre teszem de a legjobb, ha egy egész éjszaka áll. Közepes hőmérsékletű sütőben letakarva kb. 20 percig sütöm, majd a fóliát levéve további 15-20 percig sütöm, sűrűn locsolgatva az alatta lévő olajjal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kedvezményes horgászcikkek

víztározók haldorádó horgászbolt kiskunhalas bot veg kotes .a..t..i.og.s horgász napijegy budapesti duna szappanos-zug rágogumi falunap hal-, vad- kerekeszugi kárászos képek MULTI FISH Moduláris alapláda horgászorsó javítás FOX Távdobó csontikosár lõrintei-tó 8 as kötés pilisszentkereszt EUROHOLD Szögletes versenyszák maróc elado horgászbotok harcsa,laphu, tavak halai ujperinti fogások 2010 engedélyárak