Tejfölös csuka

Hozzávalók

2 kg csuka, 1 liter víz, 2 szál sárgarépa, 1 szál petrezselyemgyökér, 1 szál torma, 1 fej apróra vágott vöröshagyma, 1 kanál vaj, 5 dl tejföl, 1 evőkanál liszt, só

Elkészítés

A csukát megtisztitjuk és besózzuk. A sárgarépát, a petrezselymet a vöröshagymát és a tormát vajjal egy lábasba tesszük és puhára főzzük a vizzel együtt. Az 5 dl tejfölt egy fakanál liszttel összehabarjuk majd a zöldséges levet rászűrjük a habarásra. Ebbe helyezzük bele a halat, majd gyors tűznél forraljuk. Ha a csuka megpuhult haltálra helyezzük, meghintjük reszelt tormával. Rizzsel tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

bugyi csatorna területi engedély kis balaton Hi-Attract bojli ananász plusz shakespeare feeder Ciklámenlazac foktoi holtag MARUTO Limerick Hook olimpia horgásztó vizügyi amúr horgászata dvd TOP SECRET Barillo pellet Banán engedély ár szabolcsveresmarti tározó dunabogdányi majk I tó Boroszlói holt tisz mûlegyes hogász képek lemezólom használt horgászcucc olajbányász horgász tavak Várpalota horgászbot vásár kékhátú lazac