Tejfölös csuka

Hozzávalók

2 kg csuka, 1 liter víz, 2 szál sárgarépa, 1 szál petrezselyemgyökér, 1 szál torma, 1 fej apróra vágott vöröshagyma, 1 kanál vaj, 5 dl tejföl, 1 evőkanál liszt, só

Elkészítés

A csukát megtisztitjuk és besózzuk. A sárgarépát, a petrezselymet a vöröshagymát és a tormát vajjal egy lábasba tesszük és puhára főzzük a vizzel együtt. Az 5 dl tejfölt egy fakanál liszttel összehabarjuk majd a zöldséges levet rászűrjük a habarásra. Ebbe helyezzük bele a halat, majd gyors tűznél forraljuk. Ha a csuka megpuhult haltálra helyezzük, meghintjük reszelt tormával. Rizzsel tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

bántapuszta II shakespeare horgászbot horgász területi engedély tótszentgyörgy Hór völgyi tározó hajócsavar Szürke tüskéscápa fasirt amurbol malev he telecomandalt csonak béke tó wobblerezés balinra mennyi halat telepitenek Malomvölgy 2 öreg csuka horgásztó zsinórok összekötése balatoni horgászjegyek tiszafured békavári Komplett felszerelés díszmárnák SENSAS 3000 CLUB CARPES soroksári duna használt legyezőorsó egrihal