Tejfölös csuka

Hozzávalók

2 kg csuka, 1 liter víz, 2 szál sárgarépa, 1 szál petrezselyemgyökér, 1 szál torma, 1 fej apróra vágott vöröshagyma, 1 kanál vaj, 5 dl tejföl, 1 evőkanál liszt, só

Elkészítés

A csukát megtisztitjuk és besózzuk. A sárgarépát, a petrezselymet a vöröshagymát és a tormát vajjal egy lábasba tesszük és puhára főzzük a vizzel együtt. Az 5 dl tejfölt egy fakanál liszttel összehabarjuk majd a zöldséges levet rászűrjük a habarásra. Ebbe helyezzük bele a halat, majd gyors tűznél forraljuk. Ha a csuka megpuhult haltálra helyezzük, meghintjük reszelt tormával. Rizzsel tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Fertõd maria-csatorna jéghal leírás salmo wobler horgászbot készíto dombovár környéki horgászhelyek horgász toplista Banax Eagle 50 Berkley B Spod / Marker / Stalking gyorsfolyású víz SPRO Basic teleszkópos merítoháló rétszilasi tavak Amúr Balin Dunai galóca Fejes domolykó Nyúldomoly lapistói horgásztó tripla xxx gébárt csörnöc kutfej2 sirava GOLDSTAR Pluto Feeder 360 reference orsók csalikkal legyezõbot horgászegyesület