Tejfölös csuka

Hozzávalók

2 kg csuka, 1 liter víz, 2 szál sárgarépa, 1 szál petrezselyemgyökér, 1 szál torma, 1 fej apróra vágott vöröshagyma, 1 kanál vaj, 5 dl tejföl, 1 evőkanál liszt, só

Elkészítés

A csukát megtisztitjuk és besózzuk. A sárgarépát, a petrezselymet a vöröshagymát és a tormát vajjal egy lábasba tesszük és puhára főzzük a vizzel együtt. Az 5 dl tejfölt egy fakanál liszttel összehabarjuk majd a zöldséges levet rászűrjük a habarásra. Ebbe helyezzük bele a halat, majd gyors tűznél forraljuk. Ha a csuka megpuhult haltálra helyezzük, meghintjük reszelt tormával. Rizzsel tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász területi engedély megyesi tó kortvelyes tisza holt aga vágó durbincs FOX Arma Point Teflon LS SALMO Turbo Jack TJ13 GT Tengerihal szeletek molnárné módon Székesfehérvári horgász boltok napijegy gyomaendrőd harcsa duna-tisza balatoni napijegy ár rekord harcsa Berkley FireLine 17 csogor GAMAKATSU 1010R SPRO Passion Spincaster 40 shakespeare horgászbot szigetkoz johnson csónakmotor napijegy őrbottyán x.krükethez közeli horgásztavak kecsege tilalmi idö zebko ingatlan kagylóreceptek