Balinszeletek tejfölben sütve

Hozzávalók

1 kg balin, 3,5 dl tejföl, 1 cs zellerzöld, 5 adag sült burgonya, 5 dkg zsír, 20 g só.

Elkészítés

A balint megtisztítjuk, fejét levágjuk és patkó alakokra szeleteljük. Egy mély tűzálló tálat zsírral kikenünk, beletesszük a halszeleteket. Sózzuk és apróra vagdalt zellerzölddel megszórjuk. Ráöntjük a tejfölt, majd közepes hőmérsékletű sütőben sütjük. Amikor pirosra sült a teteje, kivehetjük a sütőből. Sült burgonyával körítve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hévizi telepitések használt horgászbot fogadó Yo-Zuri Banana Boat wobbler SPRO Classix Tele Allround 100 atkai holt-tisza verseny naptár maver nembo club isaszegi tó kofferhal energo team viszonteladók államiengedély romania halak dorozsmai molnárponty Fejér megyei horgász vizek pocskai-laszlo fenéklakó duna rabsic engedély ára Engedélyek nagyvisnyói csámpai horgásztó horgász toplista velencei napijegyek mesterséges tó