Balinszeletek tejfölben sütve

Hozzávalók

1 kg balin, 3,5 dl tejföl, 1 cs zellerzöld, 5 adag sült burgonya, 5 dkg zsír, 20 g só.

Elkészítés

A balint megtisztítjuk, fejét levágjuk és patkó alakokra szeleteljük. Egy mély tűzálló tálat zsírral kikenünk, beletesszük a halszeleteket. Sózzuk és apróra vagdalt zellerzölddel megszórjuk. Ráöntjük a tejfölt, majd közepes hőmérsékletű sütőben sütjük. Amikor pirosra sült a teteje, kivehetjük a sütőből. Sült burgonyával körítve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hetijegy tata bajasenye.to állóvizi halak maros folyó Zala megye Süllo gombával töltve ördög rája üszögi tó symano öntözõi horgásztó pseuplatystoma mike bácsi az utolso pákász TIMÁR MIX Pellets Ponty sárga verseny ládák fox bot kisdunai horgászat led orso damilozása megaladon erõ gumi fad dombori tömör üvegszálas bot hejõ folyóink