Balinszeletek tejfölben sütve

Hozzávalók

1 kg balin, 3,5 dl tejföl, 1 cs zellerzöld, 5 adag sült burgonya, 5 dkg zsír, 20 g só.

Elkészítés

A balint megtisztítjuk, fejét levágjuk és patkó alakokra szeleteljük. Egy mély tűzálló tálat zsírral kikenünk, beletesszük a halszeleteket. Sózzuk és apróra vagdalt zellerzölddel megszórjuk. Ráöntjük a tejfölt, majd közepes hőmérsékletű sütőben sütjük. Amikor pirosra sült a teteje, kivehetjük a sütőből. Sült burgonyával körítve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

lápi póc tó horgászverseny Nagypirit pergetõk common carp etetőhajó potoz harcsa nyúzása horgász napijegy jósva patak csepreg Atractosteus Mezõparti horgásztó cápauszony leves SPRO Explorer Spin 10 veresszárnyú jász amurhorgász Sülthal füszerkeverék VAN DEN EYNDE Basic Mix Bream csukák fogása wobblerező hely kajmán dózsa hantosi viztárolo Rapala Tail Dancer TD07RTF Jambalaya