Balinszeletek tejfölben sütve

Hozzávalók

1 kg balin, 3,5 dl tejföl, 1 cs zellerzöld, 5 adag sült burgonya, 5 dkg zsír, 20 g só.

Elkészítés

A balint megtisztítjuk, fejét levágjuk és patkó alakokra szeleteljük. Egy mély tűzálló tálat zsírral kikenünk, beletesszük a halszeleteket. Sózzuk és apróra vagdalt zellerzölddel megszórjuk. Ráöntjük a tejfölt, majd közepes hőmérsékletű sütőben sütjük. Amikor pirosra sült a teteje, kivehetjük a sütőből. Sült burgonyával körítve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

zsinor kötése TELEPÍTÉSI IDÕPONT előke készítés fortuna Mályi-tó stradivari feeder gobics Zászlós bölcsõszájú hal idõjárás elõrejelzés Dorog Banjato sügeres víz fenõkõ balatonlelle orca etetõhajó fenekező módszerek BM Horgászegyesület BIG CARP Mikromag keverék mérgezõ hal DRÁVAI HORGÁSZ HELY KIALAKÍTÁSA Abu Hi-Lo balinozó készség Petrezselymes csuka horgászbot szereléke sziksós tó