Balinszeletek tejfölben sütve

Hozzávalók

1 kg balin, 3,5 dl tejföl, 1 cs zellerzöld, 5 adag sült burgonya, 5 dkg zsír, 20 g só.

Elkészítés

A balint megtisztítjuk, fejét levágjuk és patkó alakokra szeleteljük. Egy mély tűzálló tálat zsírral kikenünk, beletesszük a halszeleteket. Sózzuk és apróra vagdalt zellerzölddel megszórjuk. Ráöntjük a tejfölt, majd közepes hőmérsékletű sütőben sütjük. Amikor pirosra sült a teteje, kivehetjük a sütőből. Sült burgonyával körítve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

stégek eladók MAVER Bojlis merítofej hordtáskával tükör ponty parazita gyüger rakosbottal SALMO Perch PH8F GT kandaöböl kenyérzsák bónom Hornet HP monofil zsinor és fonott zsinor összekötése szabadszállás pilismarót horgászvíz csapo zsinor tisza luc dunakomárom Rácponyty állóvízi csukázás kiadó horgásztanyák sima tok pötyös német-kócz gumihalas peca