Balinszeletek tejfölben sütve

Hozzávalók

1 kg balin, 3,5 dl tejföl, 1 cs zellerzöld, 5 adag sült burgonya, 5 dkg zsír, 20 g só.

Elkészítés

A balint megtisztítjuk, fejét levágjuk és patkó alakokra szeleteljük. Egy mély tűzálló tálat zsírral kikenünk, beletesszük a halszeleteket. Sózzuk és apróra vagdalt zellerzölddel megszórjuk. Ráöntjük a tejfölt, majd közepes hőmérsékletű sütőben sütjük. Amikor pirosra sült a teteje, kivehetjük a sütőből. Sült burgonyával körítve tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

solymár Fenwick HMG-CV Casting nagypatkó csér bambuszbot STRATEGY Standard Boilie rig pontyozó filmek letölthetõ horgászfilmek damil feltekerés orsora Omni-X Feeder Szett joci mecseknadasd amur fárasztás ász-horgásztó MOSCA Mosca Forte Tímár horgászverseny tiszai wobblerezés endemikus karibi halleves koli tó szerdahelyi dmc tó egyedsúlyú mogyoród