Angolna sörben sütve

Hozzávalók

90 dkg angolna, 10 dkg vöröshagyma, 10 dkg gyökér, 10 dkg citrom, 5 g őrölt bors, 5 adag petrezselymes burgonya, 4 dl sör, 10 dkg sárgarépa, 5 dkg zeller, 5 dkg vaj.

Elkészítés

Az angolnát tisztítjuk, hosszában rézsutosan felszeleteljük, sóval bedörzsöljük. Egy megfelelő méretű tűzálló tálba öntjük a sört, sózzuk, beleteszszük a tisztított és darabolt vegyes zöldséget. őrölt borssal fűszerezzük, citromlével ízesítjük. Fél órai főzés után leszűrjük, majd ebben az alaplében megfőzzük az előkészített halszeleteket. Forrón tálaljuk a levével együtt, petrezselymes burgonya köretet adunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgásutó képei angolnarablás Hónvéd Tó SENSAS READY ETANG horgász napijegy ikervár csiga pennreels Gyula Harcsás tó arcszesz őnyhal avat füstölt hal bicska kötés technikák energoteam sándor dani végolmos szerelék derekegyházi bojlis tó pontyrol minden dunaszekcsoi holtag BR 3000 senso pover Balzer Magna MX Blue 900 horgász napijegy hársasberek