Angolna sörben sütve

Hozzávalók

90 dkg angolna, 10 dkg vöröshagyma, 10 dkg gyökér, 10 dkg citrom, 5 g őrölt bors, 5 adag petrezselymes burgonya, 4 dl sör, 10 dkg sárgarépa, 5 dkg zeller, 5 dkg vaj.

Elkészítés

Az angolnát tisztítjuk, hosszában rézsutosan felszeleteljük, sóval bedörzsöljük. Egy megfelelő méretű tűzálló tálba öntjük a sört, sózzuk, beleteszszük a tisztított és darabolt vegyes zöldséget. őrölt borssal fűszerezzük, citromlével ízesítjük. Fél órai főzés után leszűrjük, majd ebben az alaplében megfőzzük az előkészített halszeleteket. Forrón tálaljuk a levével együtt, petrezselymes burgonya köretet adunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

sage zsinór sárga hasú botia macracantha öreg to alsónémedi szent-péter hala napijegy a Zagyvára gazsy duna buda izland halak karapancsa drasko horgász területi engedély szamos VAN DEN EYNDE Hi-Pro Specimen Carp csukafej keserufog-hale holt-bodrog halásztelek balin videók Yo-Zuri Hardcore WO.B.RU.1 wobbler pécsvárad tripla xxx alsópáhoki horgász tó faházakat Abony