Angolna sörben sütve

Hozzávalók

90 dkg angolna, 10 dkg vöröshagyma, 10 dkg gyökér, 10 dkg citrom, 5 g őrölt bors, 5 adag petrezselymes burgonya, 4 dl sör, 10 dkg sárgarépa, 5 dkg zeller, 5 dkg vaj.

Elkészítés

Az angolnát tisztítjuk, hosszában rézsutosan felszeleteljük, sóval bedörzsöljük. Egy megfelelő méretű tűzálló tálba öntjük a sört, sózzuk, beleteszszük a tisztított és darabolt vegyes zöldséget. őrölt borssal fűszerezzük, citromlével ízesítjük. Fél órai főzés után leszűrjük, majd ebben az alaplében megfőzzük az előkészített halszeleteket. Forrón tálaljuk a levével együtt, petrezselymes burgonya köretet adunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

nagyküküllö Bácsalmáson spro feeder Soroksári dunaág okos ponty etetocsalik Hántai hórgásztó csaliautómata szezonális horgászat Rapala Shad Rap SR05BSH Zoltán és diana Tó napijegyek árai cartal SEYMO Expanda pumpás botdugó bókai kisországosengedély igaron amur szákolása körfonott zsinór páncélostörpeharcsa süllõhorgászat nyájak kecsegés zug telepítés Zichy csatorna KETBODONY Ihorgaszegyesulet