Angolna sörben sütve

Hozzávalók

90 dkg angolna, 10 dkg vöröshagyma, 10 dkg gyökér, 10 dkg citrom, 5 g őrölt bors, 5 adag petrezselymes burgonya, 4 dl sör, 10 dkg sárgarépa, 5 dkg zeller, 5 dkg vaj.

Elkészítés

Az angolnát tisztítjuk, hosszában rézsutosan felszeleteljük, sóval bedörzsöljük. Egy megfelelő méretű tűzálló tálba öntjük a sört, sózzuk, beleteszszük a tisztított és darabolt vegyes zöldséget. őrölt borssal fűszerezzük, citromlével ízesítjük. Fél órai főzés után leszűrjük, majd ebben az alaplében megfőzzük az előkészített halszeleteket. Forrón tálaljuk a levével együtt, petrezselymes burgonya köretet adunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

fundi pontyos játék Pórés ananászos lazac Match-bot Horgászat télen 2009 fogásai biharugra Balzer Camtec Fly akolszögi holtág horgászbolt veszprém savanyú hal behr midi HUMMINBIRD PiranhaMAX 215 Portable halradar területi engedély gonozdi tó nagyréti Napsugár 1. horgásztó SPRO Passion Feeder 390 MH TOP MIX MCS Kukorica Jóléti-tó sole charisma senso pilk püspökhatvan galambosi tóvíztározó kircza dorgincs