Angolna sörben sütve

Hozzávalók

90 dkg angolna, 10 dkg vöröshagyma, 10 dkg gyökér, 10 dkg citrom, 5 g őrölt bors, 5 adag petrezselymes burgonya, 4 dl sör, 10 dkg sárgarépa, 5 dkg zeller, 5 dkg vaj.

Elkészítés

Az angolnát tisztítjuk, hosszában rézsutosan felszeleteljük, sóval bedörzsöljük. Egy megfelelő méretű tűzálló tálba öntjük a sört, sózzuk, beleteszszük a tisztított és darabolt vegyes zöldséget. őrölt borssal fűszerezzük, citromlével ízesítjük. Fél órai főzés után leszűrjük, majd ebben az alaplében megfőzzük az előkészített halszeleteket. Forrón tálaljuk a levével együtt, petrezselymes burgonya köretet adunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

magyar buczó halár cabelas márna receptek boki-duna molnársziget debreceni-to toldó villntózás vég és oldalfül kötés elektromos hal balatonakarattya horgászegyesület ráksi atkai holttisza SPRO Norway Special Boat nyeletõ káposztás halleves tass v. vI torzsasi holtkõrõs composite FOX Warrior ELITE meritõhálok bokrosi víztározó bolcsoszaju suger