Angolna sörben sütve

Hozzávalók

90 dkg angolna, 10 dkg vöröshagyma, 10 dkg gyökér, 10 dkg citrom, 5 g őrölt bors, 5 adag petrezselymes burgonya, 4 dl sör, 10 dkg sárgarépa, 5 dkg zeller, 5 dkg vaj.

Elkészítés

Az angolnát tisztítjuk, hosszában rézsutosan felszeleteljük, sóval bedörzsöljük. Egy megfelelő méretű tűzálló tálba öntjük a sört, sózzuk, beleteszszük a tisztított és darabolt vegyes zöldséget. őrölt borssal fűszerezzük, citromlével ízesítjük. Fél órai főzés után leszűrjük, majd ebben az alaplében megfőzzük az előkészített halszeleteket. Forrón tálaljuk a levével együtt, petrezselymes burgonya köretet adunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horogkotesek vargahosza dejtarisz dorogma horgászás távirányitos MOSELLA Select Feeder vegyi holtag vajai biharugrai halastavak Déli küsz feeder orso horgász napijegy kondor Balzer Iron Line területi engedély pécsvárad oxigénhiány Dorozsmai ponty bihar világrekorder halak Halász Kft Süllõ fogási tilalma felszerelés feederre konya folyo hal fajták Saithe