Angolna sörben sütve

Hozzávalók

90 dkg angolna, 10 dkg vöröshagyma, 10 dkg gyökér, 10 dkg citrom, 5 g őrölt bors, 5 adag petrezselymes burgonya, 4 dl sör, 10 dkg sárgarépa, 5 dkg zeller, 5 dkg vaj.

Elkészítés

Az angolnát tisztítjuk, hosszában rézsutosan felszeleteljük, sóval bedörzsöljük. Egy megfelelő méretű tűzálló tálba öntjük a sört, sózzuk, beleteszszük a tisztított és darabolt vegyes zöldséget. őrölt borssal fűszerezzük, citromlével ízesítjük. Fél órai főzés után leszűrjük, majd ebben az alaplében megfőzzük az előkészített halszeleteket. Forrón tálaljuk a levével együtt, petrezselymes burgonya köretet adunk hozzá.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tiszavirágzás Kadarcs csatorna tiszadob silver carp horgászhelyek fehér körös csongrádi horgászvizek az emberevõ harcsaképe algyoto horgász videók letöltés rajz milyen a lengosspic kapcsolatok csalli receptek Abu Ultracast 6000 FD boldogi amurol agy kép dusky shark telepités tiszalök Tiszai boros halászlé horgasz allas zsinórkötések hajszal kotes nagyfai horgász klub viloagitas móri ezerjó major