Helyszín: Veszprém megye
Víz típusa: tó
Vízterület: 4,5 (ha)
Pápai Húsos HE útvonalleírás: Pápa-Borsosgyőr, Laki úttal szembeni lehajtó.
Horgászjegy ára: 2015:
Felnőtt: 3500 Ft/fő/2 bot
Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, balin, busa, sügér, fekete sügér
Gyönyörű környezet, igényes stégek, közel 40 méteres fa híd, kemping lehetőség, 4 tó.Elkészült Egyesületünk medertérképe, mely a weblapunkon megtekinthető!!
A 14 éven felüli horgász a méretkorlátozások alá eső halfajokból fajonként 2 db-ot, összesen legfeljebb 3 db-ot foghat naponta (pl.: 2 db pontyhoz 1 db csuka).
Az amur méretkorlátozás alá tartozó halnak tekintendő, 50 cm felett fogható ki. Ezen felül keszegfélékből naponta 5 kg-ot zsákmányolhat.
Egy horgász egy évben összesen 30 pontyot foghat, utána új területi jegyet válthat (ára: 18000 Ft).
Gyermekhorgász (14 év alatt) egy készséggel horgászhat és heti 3, évente legfeljebb 15 db halat foghat. A gyermekjegy ára: 5000 Ft.
Az egyesületi tag gyermeke ingyen horgászhat és a kifogott halat saját fogási naplójába kell felvezetni az előírt szabályok alapján. A szülő és a gyermek fogása összegződik, egy fogásnak számít.
Tilos a tóból a compót és fekete sügért elvinni. A halat a meg fogás után azonnal vissza kell engedni a tóba.
Horgászni csak a számmal jelölt horgászhelyen szabad!
A gátra (hirdetőtáblától) gépkocsival, motorkerékpárral, kerékpárral ráhajtani tilos! Kivéve horgászverseny.
Csónakból horgászni tilos!
A ponty méretkorlátozása 35 cm-től, 55 cm-ig, a csuka 50 cm.
Heti 5 db ponty zsákmányolható! A hét hétfő 0 órától vasárnap 24 óráig tart.
Sátorozás engedélyezett.
Merítő szák, mérőszalag, horogszabadító, haltartószák használata kötelező. Hiánya a területi engedély, vagy a napijegy elvételével jár.
Területi engedéllyel rendelkező horgász más stégen addig horgászhat, amíg a tulajdonos meg nem érkezik, akkor a helyet köteles kérés nélkül átadni.
A vízkezelő adatai
Kezelő: Pápai Húsos HEKezelő telefonszáma: +36 20 539-73-79
Kezelő honlap címe: papaihusoshorgaszto.hu
0 hozzászólás
Hozzászólások
Szólj hozzá! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!