Bojli készítés

Sziasztok segítsetek nekem egy kicsit.

Írjátok meg milyen alapanyagok vagy aromák és az elkészítését

1 hozzászólás

Hozzászólások

2011. 11. 09. 20:54
Én tudok egy jót.
Először tojást felversz (1 kg szárazanyaghoz kb. 8).
Ehhez adagolod az aromákat, egy teáskanál pirospaprikát.
Jól elkevered, majd jöhet a szárazanyag. Ez lehet da (50% kukorica 50%búza), gyári etetőanyag vagy pedig bojlis alapmix.
Lassan adagolva hozzá kell rakni. Amikor a tészta már összetapad de még formázható akkor jó.
Ezután bojlirollerrel (vagy kézzel) meg kell formázni a golyókat.
Ezt forrásban lévő vízben kell főzni. Amikor egy szem feljön a fenékről, akkor lehet leszűrni egy tésztaszűrővel. Ezek után 2-3 napig kell szárítani és légmentesen záródó tasakba kell rakni.
Aromákhoz bármilyet használhatsz, port vagy folyékonyt. Lehet rakni még hozzá betaint (étvágygerjesztő) az aromákkal együtt. Ha engem kérdezel, én általában boleró teaport rakok hozzá, vagy vmilyen szörpöt.

Kedvezményes horgászcikkek

Hal lecsósan bodzas to Palatinus-tó fogas harcsa Spanyol fogasponty VAN DEN EYNDE Secret drótelöke Túrtõi vöröskaposzta napijegy a dunán bugyi csatorna tasi vizek magyar fogások gumicsizma peresi holtág adácsi tó FISHING BOX Kid Universal láda csomó kötés Genesis Black Ice Match sekély eurohold pingvinfarm Berkley Lightning Rod LRS-70ML sünhal