Kukorica ízesítés.
Kukorica ízesítés.
Sziasztok.
Arra gondoltam ízesítek itthon kukoricát.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy mivel is tudnám ízesíteni? vagy hogy is kell ezt? Aki csinált már ilyesmit annak kérném segítségét.
Válaszotokat elõre is köszönöm :)
15 hozzászólás
Hozzászólások
Másik variáció...levet szintén le, vagy 3 kanál só rá...majd hagyod egy pár napig állni...nem nagy ízesítés, de a halak nagyon kajálják a sós ízt...bár ez Mo-n nem annyira elterjedt. Ami pedig lényeges, ha nem napon tárolod (mert összehúzódhat nagyon) ez is sokáig jó...
2. konzervkukorica. Dunsztosüvegbe átöntöd, belenyomsz két cikk fokhagymát, kevés tejet. Lezárod. 3 nap múlva etethetsz, csalizhatsz vele. Minden békéshal kajálja!!!
Üdv
Én sokat kisérletezek ezen,és ami a legjobban bevált: konzervkukoricát beleöntöm egy befőttesüvegbe és tömény rumaroma(bármelyik boltban kapható)lezárom és pár napig állni hagyom.
Nagy részt a Balatonon pecázok(Match)egy szem a horogra és kezdödhet a peca.
Első márciusi pecám etetés nélkül hangsúlyozom etetés nélkül,négy és fél kiló keszeg és hat darab 2-3 kg körüli ponty(a gyengébbek kedvéért sporthorgász vagyok és minden hal visszakerül a vizbe)
Szólj hozzá! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!