Csonti ízesítés

Tegnap és az elött(szombat-vasárnap)
ízesítettem a csontit és nagyon bevált a dunán :D
Gondoltam megosztom veletek találmányomat;)

1-doboz csonti 1-félliteres befõttes üveg fél bögre higítattlan málnaszörp(lehet másmilyen is szerintem)
az összeset belerakjuk a befõttes üvegbe ügyelve hogy ne menjen bele forgácsa a csontis dobozból:D

14 hozzászólás

Hozzászólások

2013. 04. 22. 11:53
szia! Miket sikerült fogni és mennyit?
2013. 04. 22. 17:36
Szia miket fogtál és a Duna melyik részén?
2013. 04. 22. 18:43
tökölön és szigethalmon voltam
ponytokat 2-4 kg
dévért rengeteget
de ha leforrázod ízesítés elött a csontit jobb lesz:D
úszóztam közbe folyamatosan etettem kukoricával 10m re a partól
nekem nagyon bevált ez a módszer
AJÁNLOM MINDEN HORGÁSZNAK
2013. 04. 22. 19:47
akkor ez most az RSD-n volt?
2013. 04. 22. 21:38
2013. 05. 06. 20:24
Milyen bottal horgásztál??
2013. 05. 06. 20:42
És a csontit a horgászat előtt hány nappal aromázzam??
2013. 05. 08. 15:42
spiccel pecáztam 2-3 kell neki hűtőben:D
2013. 05. 08. 20:48
oké köszi Misi
2013. 05. 12. 08:52
nincsmit:D
2013. 05. 12. 08:54
még annyit szeretnék mondani hogy tegnap sikerült jaffa ízesítéssel fognom több naphalat is úgyhogy megéri izesíteni más ízekkel is
2013. 05. 12. 12:21
a naphal az nem a jaffára ment :)
2013. 07. 17. 18:05
Szia!
Annyit kérdeznék hogy addig öntsem fel a csontit hogy éphogy legyen az alján szörp?
2013. 08. 15. 21:19
jobb ha ellepi mert úgy jobban felszívja