Házi etetőanyag fenekezéshez

Sziasztok, szeretnék (nagyon) jó házilag készített fenekező etetőanyagokat megismerni fenekezéshez mind dévérre, mind pontyra, illetve amúrra. Átolvastam az előző bejegyzéseiteket, úgyhogy egy külön kérdésre kitérnék, amelyre nem találtam választ: Fenekezéshez lehet-e használni az etetőkosárba paprikás kenyeret (ez legfőbbképpen pontyra/amúrra/kárászra lenne)? És csontit vagy kukoricát érdemesebb a horogra tenni?
Köszönöm mielőbbi válaszotokat! :)

5 hozzászólás

Hozzászólások

2014. 04. 16. 16:59
(halkan megsúgom, süldőtáp és malactáp!)

130 forint körül mozog kilója és kiváló! Nálam évek óta bevált a folyókon.......
2014. 04. 22. 23:07
sziasztok én nekem,tora kéne valami jo kiss házi pontyra táp félreség
2014. 05. 11. 16:01
Sziasztok!nekem ami évek óta kiválóan bevált mint etetőanyag az nem más mint száraz kenyeret beáztatok melegvízben majd kifacsarom és összegyúrom kukoricadarával.
A tuti csali meg 1db kicsi mézes pufi-1db csonti....és 4es horogra
2014. 05. 11. 16:18
Ha fenekezo modszerrel akarsz etetni,mindenkeppen olyan etetoanyag kell,ami gyorsan oldodik a kosarbol,de elegge osszeall ahoz,hogy birja a tavolabbi dobasokat is.
Amurra,pontyra deverre,ajanlanam neked a haztartasi keksz,es foldimogyoro orlemeny kevereket.Mindenkeppen igyekezz koncentraltan ugyanarra a helyre etetni,egy helyre dobalni.Az sem hatrany,ha a horgaszat megkezdese elott raketaval megszorod a helyet.Az egesz napos koncentralt pontos etetes meghozza az eredmenyt,
2014. 05. 11. 16:22
A csalizas szempontjabol lehet barmi,de ha amur is celhal,valoszinuleg a kukorica jobb lessz.Akarmi is,az etetoanyagba is keverj valamennyit abbol,amit a horogra szansz.
Leucoraja circularis Ludasi to betétes ólom felsõpetény fonott előke Mediterrán hal rakós botok 2009 arilis csaliszivacs horgasszallas horgásutó képei mûlegyes boily csomo keselyűsi-holt-sió Sebastes marinus horgászvizek váckisújfalu cigánykárász horgász szett hal-méretei csáti víztározó csõbot szin-tok tábor felhalom 1 es holtág