szemely

 

Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából

Süllő gombával töltve

A megtisztított, megmosott halat fél órára besózzuk. A finomra vágott hagymát 1 evőkanál olajban vagy vajban üvegesre pároljuk, hozzáad...

Szalonnás hal (nyárs)

A szalonnát késsel elkaparom és a bevagdosott hal vágataiba kenem. Sülés közben "önkenő módon" zsírozza a sülő halat.

Adatvédelmi tájékoztató

A Horgász.hu számára az interneten megjelenő személyes adatok titkosságának védelme alapvető követelmény. A Horgász.hu elkötelezi magát a lá...

Harcsapaprikás

A harcsafilét megfelelően daraboljuk (szeletre, kockára), sózzuk, majd a felforrósított zsírban mindkét oldalán elősütjük, aztán a...

Sügér gyömbéres tökkel

A tököt félbevágjuk, kanállal kivájjuk a magját. A húsát négybe vágjuk, meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk. A pórét megmossuk, megtiszt...

Pórés ananászos lazac

A halat leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet és 4 cm-es darabokra vágjuk. Meglocsoljuk citromlével. A kaprot leöblítjük, szárazra rázzu...

Zöldfűszerrel töltött pisztráng

A pisztrángot leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet, kívül-belül meglocsoljuk citromlével, majd bedörzsöljük sóval és borssal. A zöld f&...

Grillezett afrikai harcsa salátával

1/2 dl olivaolajban alaposan elkeverek pár csepp citromlevet, zúzott fokhagymát, a fűszereket, és az apróra vágott zellert. Kb. 1 órára...

Borban párolt ponty, káposztával

A halat megtisztítjuk, irdaljuk, keserűfogát kivesszük, sózzuk, citromlével bekenjük. Félórát pihenni hagyjuk, szárazra töröljük, f$...

Tonhalas bagett

Szeleteld fel a hagymát. Keverd össze a tonhalat, a hagymát és a joghurtot egy tálban. Vágd fel a maradék zöldséget és töltsd meg a hosszá...

Rácos törpeharcsa

A törpeharcsa hátúszója igen agresszíven tüskés, ezért a tisztogatása nem egyszerű, ezeket konyhai ollóval legjobb az elején eltávolíta...

Paradicsomos sült keszeg

A halfilét tisztítsuk, mossuk, majd szárítsuk meg. A hal bőrét párszor vágjuk be ferdén. Szórjuk meg a borssal, a köménymaggal és némi ...

Körösi süllõ egészben

A megtisztított halat többszöri vízzel jól átmossuk, nem túl mélyen bevagdossuk, hogy egyenletesen süljön át, és hogy a sütésnél nagyobb fel...

Bácskai halpaprikás

Az apró halat tisztítsuk meg, és tegyük fel fõni 1,5 l vízben. Addig fõzzük, amíg a halak széjjel nem fõttek. Ez idõ alatt tisztítsuk meg a...

Paprikáslisztben sült keszeg balatoni módra

Az élõ halakat fejükre mért erõs csapással kábítjuk el. A keszeget az oldalára fektetjük és egy éles késsel a farkától a feje felé haladva...

Kapros sült hal

A halat olvaszd ki és helyezd bele egy sütõformába. Sózd és borsozd meg. A ketchuppal kend be a tetejét és helyezd rá az apróra vágott kapro...

Fóliában sült csuka

A csukát kibelezzük, a bõrét lehúzzuk. Szalonnával megtûzdeljük, olajjal, sóval, borssal bedörzsöljük. Zsírpapírba vagy fóliába csavarjuk, é...

Süllő gombával töltve

A megtisztított, megmosott halat fél órára besózzuk. A finomra vágott hagymát 1 evőkanál olajban vagy vajban üvegesre pároljuk, hozzáad...

Szalonnás hal (nyárs)

A szalonnát késsel elkaparom és a bevagdosott hal vágataiba kenem. Sülés közben "önkenő módon" zsírozza a sülő halat.

Adatvédelmi tájékoztató

A Horgász.hu számára az interneten megjelenő személyes adatok titkosságának védelme alapvető követelmény. A Horgász.hu elkötelezi magát a lá...

Harcsapaprikás

A harcsafilét megfelelően daraboljuk (szeletre, kockára), sózzuk, majd a felforrósított zsírban mindkét oldalán elősütjük, aztán a...

Sügér gyömbéres tökkel

A tököt félbevágjuk, kanállal kivájjuk a magját. A húsát négybe vágjuk, meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk. A pórét megmossuk, megtiszt...

Pórés ananászos lazac

A halat leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet és 4 cm-es darabokra vágjuk. Meglocsoljuk citromlével. A kaprot leöblítjük, szárazra rázzu...

Zöldfűszerrel töltött pisztráng

A pisztrángot leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet, kívül-belül meglocsoljuk citromlével, majd bedörzsöljük sóval és borssal. A zöld f&...

Grillezett afrikai harcsa salátával

1/2 dl olivaolajban alaposan elkeverek pár csepp citromlevet, zúzott fokhagymát, a fűszereket, és az apróra vágott zellert. Kb. 1 órára...

Borban párolt ponty, káposztával

A halat megtisztítjuk, irdaljuk, keserűfogát kivesszük, sózzuk, citromlével bekenjük. Félórát pihenni hagyjuk, szárazra töröljük, f$...


Külső linkek

Nincs találat ezzel a fogalommal: szemely

Legújabb horgászfilmek

Folyók lidércei – Dunavirág rajzás a Sebes-Körösön
Folyók lidércei – Dunavirág rajzás a Sebes-Körösön
Amurok nyomában
Amurok nyomában
Paduc és márna horgászat a Margit hídnál
Paduc és márna horgászat a Margit hídnál
Egy év a sügérmocsárban
Egy év a sügérmocsárban
Csuka rablás csukára
Csuka rablás csukára
Balatoni balin boblerre
Balatoni balin boblerre
Hatodik alkalommal zajlott Pontyfogó horgászverseny Pakson
Hatodik alkalommal zajlott Pontyfogó horgászverseny Pakson
Nem harcsa van a horgászzsinór végén
Nem harcsa van a horgászzsinór végén
SteveOlureS ASP Zombie úszáspróba
SteveOlureS ASP Zombie úszáspróba
Áradás miatt víz alá került békésszentandrási duzzasztómű
Áradás miatt víz alá került békésszentandrási duzzasztómű
Eredményes évet várnak a gyulai horgászok
Eredményes évet várnak a gyulai horgászok
VERSUS websorozat - 2. rész
VERSUS websorozat - 2. rész
Rapala Original Floater F11HT TELEPÍTÉSI IDÕPONT horgász hetijegy jósva patak Szakáts-kerti horgásztó blogok Tisher sujtásos kûsz Rapala Original Floater F11BOF polypterini KAMASAKI Kevlár elokezsinór etetõkosár õshonos halak szováti öntözõfürt nagyfoki-holtág szarvas pécsvárad abu orsók tüske szerelék harcsára fenekezõ szerelék száktartó táska rabló tanyák horgászrend ohati víztáározó tipek