szemely

 

Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából

Süllő gombával töltve

A megtisztított, megmosott halat fél órára besózzuk. A finomra vágott hagymát 1 evőkanál olajban vagy vajban üvegesre pároljuk, hozzáad...

Szalonnás hal (nyárs)

A szalonnát késsel elkaparom és a bevagdosott hal vágataiba kenem. Sülés közben "önkenő módon" zsírozza a sülő halat.

Adatvédelmi tájékoztató

A Horgász.hu számára az interneten megjelenõ személyes adatok titkosságának védelme alapvetõ követelmény. A horgász.hu elkötelezi magát a lá...

Harcsapaprikás

A harcsafilét megfelelően daraboljuk (szeletre, kockára), sózzuk, majd a felforrósított zsírban mindkét oldalán elősütjük, aztán a...

Sügér gyömbéres tökkel

A tököt félbevágjuk, kanállal kivájjuk a magját. A húsát négybe vágjuk, meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk. A pórét megmossuk, megtiszt...

Pórés ananászos lazac

A halat leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet és 4 cm-es darabokra vágjuk. Meglocsoljuk citromlével. A kaprot leöblítjük, szárazra rázzu...

Zöldfűszerrel töltött pisztráng

A pisztrángot leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet, kívül-belül meglocsoljuk citromlével, majd bedörzsöljük sóval és borssal. A zöld f&...

Grillezett afrikai harcsa salátával

1/2 dl olivaolajban alaposan elkeverek pár csepp citromlevet, zúzott fokhagymát, a fűszereket, és az apróra vágott zellert. Kb. 1 órára...

Borban párolt ponty, káposztával

A halat megtisztítjuk, irdaljuk, keserűfogát kivesszük, sózzuk, citromlével bekenjük. Félórát pihenni hagyjuk, szárazra töröljük, f$...

Tonhalas bagett

Szeleteld fel a hagymát. Keverd össze a tonhalat, a hagymát és a joghurtot egy tálban. Vágd fel a maradék zöldséget és töltsd meg a hosszá...

Rácos törpeharcsa

A törpeharcsa hátúszója igen agresszíven tüskés, ezért a tisztogatása nem egyszerű, ezeket konyhai ollóval legjobb az elején eltávolíta...

Paradicsomos sült keszeg

A halfilét tisztítsuk, mossuk, majd szárítsuk meg. A hal bőrét párszor vágjuk be ferdén. Szórjuk meg a borssal, a köménymaggal és némi ...

Körösi süllõ egészben

A megtisztított halat többszöri vízzel jól átmossuk, nem túl mélyen bevagdossuk, hogy egyenletesen süljön át, és hogy a sütésnél nagyobb fel...

Bácskai halpaprikás

Az apró halat tisztítsuk meg, és tegyük fel fõni 1,5 l vízben. Addig fõzzük, amíg a halak széjjel nem fõttek. Ez idõ alatt tisztítsuk meg a...

Paprikáslisztben sült keszeg balatoni módra

Az élõ halakat fejükre mért erõs csapással kábítjuk el. A keszeget az oldalára fektetjük és egy éles késsel a farkától a feje felé haladva...

Kapros sült hal

A halat olvaszd ki és helyezd bele egy sütõformába. Sózd és borsozd meg. A ketchuppal kend be a tetejét és helyezd rá az apróra vágott kapro...

Fóliában sült csuka

A csukát kibelezzük, a bõrét lehúzzuk. Szalonnával megtûzdeljük, olajjal, sóval, borssal bedörzsöljük. Zsírpapírba vagy fóliába csavarjuk, é...

Süllő gombával töltve

A megtisztított, megmosott halat fél órára besózzuk. A finomra vágott hagymát 1 evőkanál olajban vagy vajban üvegesre pároljuk, hozzáad...

Szalonnás hal (nyárs)

A szalonnát késsel elkaparom és a bevagdosott hal vágataiba kenem. Sülés közben "önkenő módon" zsírozza a sülő halat.

Adatvédelmi tájékoztató

A Horgász.hu számára az interneten megjelenõ személyes adatok titkosságának védelme alapvetõ követelmény. A horgász.hu elkötelezi magát a lá...

Harcsapaprikás

A harcsafilét megfelelően daraboljuk (szeletre, kockára), sózzuk, majd a felforrósított zsírban mindkét oldalán elősütjük, aztán a...

Sügér gyömbéres tökkel

A tököt félbevágjuk, kanállal kivájjuk a magját. A húsát négybe vágjuk, meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk. A pórét megmossuk, megtiszt...

Pórés ananászos lazac

A halat leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet és 4 cm-es darabokra vágjuk. Meglocsoljuk citromlével. A kaprot leöblítjük, szárazra rázzu...

Zöldfűszerrel töltött pisztráng

A pisztrángot leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet, kívül-belül meglocsoljuk citromlével, majd bedörzsöljük sóval és borssal. A zöld f&...

Grillezett afrikai harcsa salátával

1/2 dl olivaolajban alaposan elkeverek pár csepp citromlevet, zúzott fokhagymát, a fűszereket, és az apróra vágott zellert. Kb. 1 órára...

Borban párolt ponty, káposztával

A halat megtisztítjuk, irdaljuk, keserűfogát kivesszük, sózzuk, citromlével bekenjük. Félórát pihenni hagyjuk, szárazra töröljük, f$...


Külső linkek

Nincs találat ezzel a fogalommal: szemely

Legújabb horgászfilmek

Folyók lidércei – Dunavirág rajzás a Sebes-Körösön
Folyók lidércei – Dunavirág rajzás a Sebes-Körösön
Amurok nyomában
Amurok nyomában
Paduc és márna horgászat a Margit hídnál
Paduc és márna horgászat a Margit hídnál
Egy év a sügérmocsárban
Egy év a sügérmocsárban
Csuka rablás csukára
Csuka rablás csukára
Balatoni balin boblerre
Balatoni balin boblerre
Hatodik alkalommal zajlott Pontyfogó horgászverseny Pakson
Hatodik alkalommal zajlott Pontyfogó horgászverseny Pakson
Nem harcsa van a horgászzsinór végén
Nem harcsa van a horgászzsinór végén
SteveOlureS ASP Zombie úszáspróba
SteveOlureS ASP Zombie úszáspróba
Áradás miatt víz alá került békésszentandrási duzzasztómű
Áradás miatt víz alá került békésszentandrási duzzasztómű
Eredményes évet várnak a gyulai horgászok
Eredményes évet várnak a gyulai horgászok
VERSUS websorozat - 2. rész
VERSUS websorozat - 2. rész
napijegy felső tisza csalihal fogas hajszal ámbrás cet Nebrius ferrugineus szigetközi ágrendszerek Üdülési csekk elfogadó horgászvizek horgászfilmek magyarul millér csatorna napijegy öttevény köblizett horgászzsinór fügér Kessler géb multimesh 30csatorna Nagyvásár Gránátos sügér zengõ2 horgászat bogáncsal bukkano tovises raja rakacai szállás helyek csuka halászat gyurma