szemely
Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából
Süllő gombával töltve
A megtisztított, megmosott halat fél órára besózzuk. A finomra vágott hagymát 1 evőkanál olajban vagy vajban üvegesre pároljuk, hozzáad...
Szalonnás hal (nyárs)
A szalonnát késsel elkaparom és a bevagdosott hal vágataiba kenem. Sülés közben "önkenő módon" zsírozza a sülő halat.
Adatvédelmi tájékoztató
A Horgász.hu számára az interneten megjelenő személyes adatok titkosságának védelme alapvető követelmény. A Horgász.hu elkötelezi magát a lá...
Harcsapaprikás
A harcsafilét megfelelően daraboljuk (szeletre, kockára), sózzuk, majd a felforrósított zsírban mindkét oldalán elősütjük, aztán a...
Sügér gyömbéres tökkel
A tököt félbevágjuk, kanállal kivájjuk a magját. A húsát négybe vágjuk, meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk. A pórét megmossuk, megtiszt...
Pórés ananászos lazac
A halat leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet és 4 cm-es darabokra vágjuk. Meglocsoljuk citromlével. A kaprot leöblítjük, szárazra rázzu...
Zöldfűszerrel töltött pisztráng
A pisztrángot leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet, kívül-belül meglocsoljuk citromlével, majd bedörzsöljük sóval és borssal. A zöld f&...
Grillezett afrikai harcsa salátával
1/2 dl olivaolajban alaposan elkeverek pár csepp citromlevet, zúzott fokhagymát, a fűszereket, és az apróra vágott zellert. Kb. 1 órára...
Borban párolt ponty, káposztával
A halat megtisztítjuk, irdaljuk, keserűfogát kivesszük, sózzuk, citromlével bekenjük. Félórát pihenni hagyjuk, szárazra töröljük, f$...
Tonhalas bagett
Szeleteld fel a hagymát. Keverd össze a tonhalat, a hagymát és a joghurtot egy tálban. Vágd fel a maradék zöldséget és töltsd meg a hosszá...
Rácos törpeharcsa
A törpeharcsa hátúszója igen agresszíven tüskés, ezért a tisztogatása nem egyszerű, ezeket konyhai ollóval legjobb az elején eltávolíta...
Paradicsomos sült keszeg
A halfilét tisztítsuk, mossuk, majd szárítsuk meg. A hal bőrét párszor vágjuk be ferdén. Szórjuk meg a borssal, a köménymaggal és némi ...
Körösi süllõ egészben
A megtisztított halat többszöri vízzel jól átmossuk, nem túl mélyen bevagdossuk, hogy egyenletesen süljön át, és hogy a sütésnél nagyobb fel...
Bácskai halpaprikás
Az apró halat tisztítsuk meg, és tegyük fel fõni 1,5 l vízben. Addig fõzzük, amíg a halak széjjel nem fõttek. Ez idõ alatt tisztítsuk meg a...
Paprikáslisztben sült keszeg balatoni módra
Az élõ halakat fejükre mért erõs csapással kábítjuk el. A keszeget az oldalára fektetjük és egy éles késsel a farkától a feje felé haladva...
Kapros sült hal
A halat olvaszd ki és helyezd bele egy sütõformába. Sózd és borsozd meg. A ketchuppal kend be a tetejét és helyezd rá az apróra vágott kapro...
Fóliában sült csuka
A csukát kibelezzük, a bõrét lehúzzuk. Szalonnával megtûzdeljük, olajjal, sóval, borssal bedörzsöljük. Zsírpapírba vagy fóliába csavarjuk, é...
Süllő gombával töltve
A megtisztított, megmosott halat fél órára besózzuk. A finomra vágott hagymát 1 evőkanál olajban vagy vajban üvegesre pároljuk, hozzáad...
Szalonnás hal (nyárs)
A szalonnát késsel elkaparom és a bevagdosott hal vágataiba kenem. Sülés közben "önkenő módon" zsírozza a sülő halat.
Adatvédelmi tájékoztató
A Horgász.hu számára az interneten megjelenő személyes adatok titkosságának védelme alapvető követelmény. A Horgász.hu elkötelezi magát a lá...
Harcsapaprikás
A harcsafilét megfelelően daraboljuk (szeletre, kockára), sózzuk, majd a felforrósított zsírban mindkét oldalán elősütjük, aztán a...
Sügér gyömbéres tökkel
A tököt félbevágjuk, kanállal kivájjuk a magját. A húsát négybe vágjuk, meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk. A pórét megmossuk, megtiszt...
Pórés ananászos lazac
A halat leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet és 4 cm-es darabokra vágjuk. Meglocsoljuk citromlével. A kaprot leöblítjük, szárazra rázzu...
Zöldfűszerrel töltött pisztráng
A pisztrángot leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet, kívül-belül meglocsoljuk citromlével, majd bedörzsöljük sóval és borssal. A zöld f&...
Grillezett afrikai harcsa salátával
1/2 dl olivaolajban alaposan elkeverek pár csepp citromlevet, zúzott fokhagymát, a fűszereket, és az apróra vágott zellert. Kb. 1 órára...
Borban párolt ponty, káposztával
A halat megtisztítjuk, irdaljuk, keserűfogát kivesszük, sózzuk, citromlével bekenjük. Félórát pihenni hagyjuk, szárazra töröljük, f$...
Külső linkek
Nincs találat ezzel a fogalommal: szemely