sapa
Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából
Abramis sapa
LeírásSzájára boruló tompa orra alapján lehet felismerni és megkülönböztetni a lapos keszegtől. Szeme nagyobb mint a többi keszegfajtáé de a...
Halpörkölt
3 nagy fej vöröshagymát apróra vágunk, vaslábasban forró zsírba tesszük és mikor szép aranypirosra pirult a hagyma, két kanál szegedi rózsap...
Szegedi halászlé (Vizvári Mariska, 1944)
Három fej vereshagymát igen-igen apróra vágunk, egy nagy vaslábasba 2 liter vizet teszünk, bele a hagymát, 2 kiló halat, melyben harcsának, ...
Harcsapaprikás
A harcsafilét megfelelően daraboljuk (szeletre, kockára), sózzuk, majd a felforrósított zsírban mindkét oldalán elősütjük, aztán a...
Harcsapaprikás túrós csuszával
A harcsapaprikáshoz sűrű pörköltalapot készítünk. A hagymát olajon megfuttatjuk, kis vízzel főzzük, pirospaprikát adunk hozzá...
2009 június 20.
Helyszín: Kocsér Kezdet: 2009-06-20 Vége: 2009-06-21 Díj: 10500 Ft / csapat Határidõ: 2009-06-18 Leírás Az egyesületünk saját (2ha...
Abramis sapa
LeírásSzájára boruló tompa orra alapján lehet felismerni és megkülönböztetni a lapos keszegtől. Szeme nagyobb mint a többi keszegfajtáé de a...
Halpörkölt
3 nagy fej vöröshagymát apróra vágunk, vaslábasban forró zsírba tesszük és mikor szép aranypirosra pirult a hagyma, két kanál szegedi rózsap...
Szegedi halászlé (Vizvári Mariska, 1944)
Három fej vereshagymát igen-igen apróra vágunk, egy nagy vaslábasba 2 liter vizet teszünk, bele a hagymát, 2 kiló halat, melyben harcsának, ...
Harcsapaprikás
A harcsafilét megfelelően daraboljuk (szeletre, kockára), sózzuk, majd a felforrósított zsírban mindkét oldalán elősütjük, aztán a...
Külső linkek
Nincs találat ezzel a fogalommal: sapa