rózsa
Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából
Halpörkölt
3 nagy fej vöröshagymát apróra vágunk, vaslábasban forró zsírba tesszük és mikor szép aranypirosra pirult a hagyma, két kanál szegedi rózsap...
Szegedi halászlé (Vizvári Mariska, 1944)
Három fej vereshagymát igen-igen apróra vágunk, egy nagy vaslábasba 2 liter vizet teszünk, bele a hagymát, 2 kiló halat, melyben harcsának, ...
Halpörkölt
3 nagy fej vöröshagymát apróra vágunk, vaslábasban forró zsírba tesszük és mikor szép aranypirosra pirult a hagyma, két kanál szegedi rózsap...
Szegedi halászlé (Vizvári Mariska, 1944)
Három fej vereshagymát igen-igen apróra vágunk, egy nagy vaslábasba 2 liter vizet teszünk, bele a hagymát, 2 kiló halat, melyben harcsának, ...
Külső linkek
Nincs találat ezzel a fogalommal: rózsa