oros
Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából
Multiplikátoros orsók
A forgódobú tárolóorsó valódi továbbfejlesztése a közel 200 évvel ezelőtt az Egyesült Államokban szabadalmaztatott multiplikátoros orsó...
Csukapörkölt
A konyhakész csukát kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, a paprikát kicsumázzuk, mindkettõt apróra vágju...
Pagellus bogaraveo
agyszemu-vorosdurbincs.jpg" rel="lightbox" title="Nagyszemû vörösdurbincs">agyszemu-vorosdurbincs.jpg" alt="nagyszemû vörösdurbincs" class="...
Scardinius erythrophthalmus
LeírásTeste oldalról lapított, magas, a hát, de különösen a has erősen ívelt. A faroknyél rövid és magas. A fej aránylag kicsi, a homlok egé...
Pityókás ponty
A felszeletelt besózott pontyot beborítom a felszeletelt hagymával és legalább négy-hat órát rajta hagyom. Ezután a hagymát leszedem, a hala...
Amur paprikásan
A halat megtisztítjuk, daraboljuk, beirdaljuk, sóval, borssal bedörzsöljük, majd állni hagyjuk. Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára p...
Halpaprikás pontyból
A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára pároljuk. Utána beletesszük a szeletek...
Harcsa kékre főzve
A halat megtisztítjuk, daraboljuk, majd besózva állni hagyjuk. Halfőző edényben az összes hozzávalót vízzel felforraljuk és belete...
Multiplikátoros orsók
A forgódobú tárolóorsó valódi továbbfejlesztése a közel 200 évvel ezelőtt az Egyesült Államokban szabadalmaztatott multiplikátoros orsó...
Csukapörkölt
A konyhakész csukát kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, a paprikát kicsumázzuk, mindkettõt apróra vágju...
Külső linkek
Nincs találat ezzel a fogalommal: oros