levelek
Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából
Tihanyi süllõszelet
A süllõket kifilézzük, bõrüket lefejtjük, majd a fennmaradó részekbõl (fej, gerinc, uszony, bõr) 3-4 dl hallevet fõzünk. Közben a filékbõl a...
Szegedi halsaláta
Fenti anyagokból pikáns öntetet készítünk elõször, hadd érjenek össze az ízek. Azután a puhára fõzött, és szálkátlanított halat kisebb darab...
Tihanyi süllõszelet
A süllõket kifilézzük, bõrüket lefejtjük, majd a fennmaradó részekbõl (fej, gerinc, uszony, bõr) 3-4 dl hallevet fõzünk. Közben a filékbõl a...
Szegedi halsaláta
Fenti anyagokból pikáns öntetet készítünk elõször, hadd érjenek össze az ízek. Azután a puhára fõzött, és szálkátlanított halat kisebb darab...
Külső linkek
Nincs találat ezzel a fogalommal: levelek