halpaprikás
Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából
Halpaprikás pontyból
A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára pároljuk. Utána beletesszük a szeletek...
Halpaprikás
Vereshagymát megtisztítva, szeletekre vágjuk, ezt feltesszük és bő vízben puhára főzzük sóval. Ha a hagyma puha, áttörjük szitán. ...
Halpaprikás II.
A hagymát kevés zsírban szép sárgára pároljuk, behintjük bőven édes paprikával és vízzel feleresztve jó puhára főzzük. Sót is tesz...
Szegedi halpaprikás (Zilahy Ágnes 1892)
Az igazi halpaprikást csak eleven halból ajánlom készíteni, mert csak úgy nyeri meg hires, különleges izét. Azért tehát ne is reménykedjék t...
Halpaprikás szegediesen (régi recept)
A halpaprikáshoz többféle halat: kecsegét, potykát, harcsát kell választani, ha azt akarjuk, hogy ízletes legyen; ezeket meg kell tisztítani...
Dunai halpaprikás
A kifilézett pontyhúst, sûrûn beirdaljuk (finommetéltszerûen), kétujjnyi szeletekre vágjuk és megsózzuk. A halcsontból tartalmas, rövid hala...
Bácskai halpaprikás
Az apró halat tisztítsuk meg, és tegyük fel fõni 1,5 l vízben. Addig fõzzük, amíg a halak széjjel nem fõttek. Ez idõ alatt tisztítsuk meg a...
Halpaprikás pontyból
A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára pároljuk. Utána beletesszük a szeletek...
Halpaprikás
Vereshagymát megtisztítva, szeletekre vágjuk, ezt feltesszük és bő vízben puhára főzzük sóval. Ha a hagyma puha, áttörjük szitán. ...
Halpaprikás II.
A hagymát kevés zsírban szép sárgára pároljuk, behintjük bőven édes paprikával és vízzel feleresztve jó puhára főzzük. Sót is tesz...
Szegedi halpaprikás (Zilahy Ágnes 1892)
Az igazi halpaprikást csak eleven halból ajánlom készíteni, mert csak úgy nyeri meg hires, különleges izét. Azért tehát ne is reménykedjék t...
Halpaprikás szegediesen (régi recept)
A halpaprikáshoz többféle halat: kecsegét, potykát, harcsát kell választani, ha azt akarjuk, hogy ízletes legyen; ezeket meg kell tisztítani...
Dunai halpaprikás
A kifilézett pontyhúst, sûrûn beirdaljuk (finommetéltszerûen), kétujjnyi szeletekre vágjuk és megsózzuk. A halcsontból tartalmas, rövid hala...
Bácskai halpaprikás
Az apró halat tisztítsuk meg, és tegyük fel fõni 1,5 l vízben. Addig fõzzük, amíg a halak széjjel nem fõttek. Ez idõ alatt tisztítsuk meg a...
Külső linkek
Nincs találat ezzel a fogalommal: halpaprikás