dara
Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából
Peremfutó orsók
ABU Cardinal 66 - 1965-bõlA mûszaki elv teljesen más, mint a tároló és multiorsóké: a peremfutó lényegében álló dobú orsó, amely a horgászbo...
Szegedi halpaprikás (Zilahy Ágnes 1892)
Az igazi halpaprikást csak eleven halból ajánlom készíteni, mert csak úgy nyeri meg hires, különleges izét. Azért tehát ne is reménykedjék t...
Tormás márna
Vágjuk négy egyforma darabra a halfilét, felületét simítsuk meg, és ha észlelünk szálkát, azt csipesszel vagy késsel húzzuk ki. Csorgassu...
Dióval töltött csuka
A tejben megáztatott, majd kinyomkodott zsemlét összedolgozzuk a tojások sárgáival, a dióval, majoránnával, kevés sóval és borssal. Habbá ve...
Gõzölt tengeri süllõ
Töröljük szárazra a halat és mindkét oldalán ejtsünk 2-3 ferde metszést. Fektessük egy magas falú tûzálló tálba. Ha kicsi a wokunk vagy a pá...
Halak panírozása másképp
A hal sütéséhez általában használt paprikás liszten kívül még számos más módszer lehetséges. A kifilézett halszeleteket írdaljuk be legalább...
Pangasius burger
A vizet, bort, a fele lime levét helyezd egy serpenyőbe. Add hozzá a gyömbért, hagymát, ½ t...
Peremfutó orsók
ABU Cardinal 66 - 1965-bõlA mûszaki elv teljesen más, mint a tároló és multiorsóké: a peremfutó lényegében álló dobú orsó, amely a horgászbo...
Szegedi halpaprikás (Zilahy Ágnes 1892)
Az igazi halpaprikást csak eleven halból ajánlom készíteni, mert csak úgy nyeri meg hires, különleges izét. Azért tehát ne is reménykedjék t...
Tormás márna
Vágjuk négy egyforma darabra a halfilét, felületét simítsuk meg, és ha észlelünk szálkát, azt csipesszel vagy késsel húzzuk ki. Csorgassu...
Dióval töltött csuka
A tejben megáztatott, majd kinyomkodott zsemlét összedolgozzuk a tojások sárgáival, a dióval, majoránnával, kevés sóval és borssal. Habbá ve...
Gõzölt tengeri süllõ
Töröljük szárazra a halat és mindkét oldalán ejtsünk 2-3 ferde metszést. Fektessük egy magas falú tûzálló tálba. Ha kicsi a wokunk vagy a pá...
Külső linkek
Nincs találat ezzel a fogalommal: dara