afrikai harcsa
Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából
Afrikai harcsa 19,50 kg
Afrikai harcsa rekord
Clarias gariepinus
Leírás1984-ben hozták hazánkba és csak néhány halgazdaságban tenyésztik: Szarvason, Tiszafüreden, Tukán és a dunántúli hőforrások környékén....
Grillezett afrikai harcsa salátával
1/2 dl olivaolajban alaposan elkeverek pár csepp citromlevet, zúzott fokhagymát, a fűszereket, és az apróra vágott zellert. Kb. 1 órára...
Afrikai harcsa tepsiben
A megtisztított afrikai harcsát sűrűn beirdalom és egy megfelel? méretű, mély tepsibe teszem úgy, hogy félkört írjon le. Az o...
Tejfölös afrikai harcsa
Kibéleljük alufóliával a sütőlapot. Ráfektetünk 8 szelet bacon szalonnát. Erre rátesszük az afrikai harcsát, amit előtte besózunk ...
Afrikai harcsa fehérborban
A halfiléket szeletekre vágjuk, sózzuk, félretesszük, hogy a só átjárja. A vöröshagymát és a petrezselymet finomra vágjuk, a gombát lereszel...
Alufóliában sült hal
Ha mélyhûtött halat használunk elõbb olvasszuk fel. A sütõt melegítsük be 200 °C-ra. Egy mozsárban törjük meg a fûszereket és a sót. Keverjü...
Afrikai harcsa 19,50 kg
Afrikai harcsa rekord
Clarias gariepinus
Leírás1984-ben hozták hazánkba és csak néhány halgazdaságban tenyésztik: Szarvason, Tiszafüreden, Tukán és a dunántúli hőforrások környékén....
Grillezett afrikai harcsa salátával
1/2 dl olivaolajban alaposan elkeverek pár csepp citromlevet, zúzott fokhagymát, a fűszereket, és az apróra vágott zellert. Kb. 1 órára...
Afrikai harcsa tepsiben
A megtisztított afrikai harcsát sűrűn beirdalom és egy megfelel? méretű, mély tepsibe teszem úgy, hogy félkört írjon le. Az o...
Tejfölös afrikai harcsa
Kibéleljük alufóliával a sütőlapot. Ráfektetünk 8 szelet bacon szalonnát. Erre rátesszük az afrikai harcsát, amit előtte besózunk ...
Afrikai harcsa fehérborban
A halfiléket szeletekre vágjuk, sózzuk, félretesszük, hogy a só átjárja. A vöröshagymát és a petrezselymet finomra vágjuk, a gombát lereszel...
Alufóliában sült hal
Ha mélyhûtött halat használunk elõbb olvasszuk fel. A sütõt melegítsük be 200 °C-ra. Egy mozsárban törjük meg a fûszereket és a sót. Keverjü...
Külső linkek
Nincs találat ezzel a fogalommal: afrikai harcsa