Tejfölös-gombás ponty
Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából
Nincs találat ezzel a fogalommal: Tejfölös-gombás ponty
Tejfölös ponty
A halat besózom, Vegetával megszórom és lerakom egy római tálban. Ráteszem a borban elkevert szeletelt gombát és a sütőt begyújtom. Mik...
Tejfölös csuka
A csukát megtisztitjuk és besózzuk. A sárgarépát, a petrezselymet a vöröshagymát és a tormát vajjal egy lábasba tesszük és puhára főzzü...
Tejfölös afrikai harcsa
Kibéleljük alufóliával a sütőlapot. Ráfektetünk 8 szelet bacon szalonnát. Erre rátesszük az afrikai harcsát, amit előtte besózunk ...
Tejfölös ponty II.
A pontyot megtisztítjuk, és besózzuk. Ha a ponty nagyobb, akkor hosszában kettészeljük. Bezsírozott zománctepsibe tesszük, megszórjuk apróra...
Tejfölös régimódi harcsapaprikás
A pikkelytelen hosszúra nyúlt nyálkás testû harcsák közül a 3-6 kilós példányok húsa a legízletesebb. A kisebb példányok tisztítását érdemes...
Külső linkek
Nincs találat ezzel a fogalommal: Tejfölös-gombás ponty