B.-A.-Z.-megyei feltelepítések
Kapcsolódó anyagok a Horgász.hu adatbázisából
Nincs találat ezzel a fogalommal: B.-A.-Z.-megyei feltelepítések
Műlegyezés
A műlegyek célba juttatásához dobózsinórt használtak, a mai legyezőzsinór korai változatát, lefektetve a műlegyező horgá...
Süllő gombával töltve
A megtisztított, megmosott halat fél órára besózzuk. A finomra vágott hagymát 1 evőkanál olajban vagy vajban üvegesre pároljuk, hozzáad...
Bajai halászlé törpeharcsával
Az apróra vágott hagymát beletesszük a bográcsba, rátöltünk 11 dl hideg vizet, beledobjuk a már 2 órával előbb feldarabolt és besózott ...
Bajai halászlé II.
Az apróra vágott hagymát beletesszük a bográcsba, rátöltünk 11 dl hideg vizet, beledobjuk a már 2 órával előbb feldarabolt és besózott ...
Dunai halászlé III. (Dunaújvárosiasan)
Az apróra vágott hagymát a bográcsban 1 liter vízben félóra hosszat főzöm. Beleteszem a halszeleteket a fejjel és a farkával együtt. Me...
Fajszi halászlé
A bográcsban felhevítem a zsírt, a hagymát apróra vágom és a zsírban megpirítom, meghintem a paprikával, és felengedem kb. 3 liternyi vízzel...
Wobblerek
Magyarországon a nyolcvanas évek elején nagyobb mennyiségben bekerülõ, fából készült, finn rapalák ismertették és kedveltették meg a fogékon...
Pisztráng nyárson sütve I.
A halakat kibelezzük, megmossuk és leszárítjuk. A nyársat a halak száján keresztül 2-3-szor kígyóvonalszerűen átszúrva a gerincszálkán,...
Pisztráng nyárson sütve II.
Az összes hozzávalót összekeverem egy kencévé. A halakat kívül-belül bekenem ezzel a citromos vajjal. Rácson, vagy nyárson időnként meg...
2. Ulaan Baatar
A terminálba belépve Chinggis Khaan képe fogad bennünket. Őt látjuk útközben a hegyoldalon. Róla nevezték el a főteret, épületek...
16. Utazás a Delger Mörön-höz
yajak.jpg" rel="lightbox" title="Hatalmas nyájak – csordák – ménesek.">yajak.jpg" alt="nyájak" width="360" /> Hatalmas nyájak – csordák – mé...
12. A házi tájmen
Reggel - szokás szerint - lassan térek magamhoz. Szerencsére süt a nap, ragyog az idő, de a tegnapi sok eső még nem száradt fel, a...
Dunai halászlé I.
A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserűfogát. A hagymát apróra vágom, 3 ...
Peremfutó orsók
ABU Cardinal 66 - 1965-bõlA mûszaki elv teljesen más, mint a tároló és multiorsóké: a peremfutó lényegében álló dobú orsó, amely a horgászbo...
Legyező zsinórok
Zsinór osztályTömegTolerancia +/-# 13,9 g0,4 g# 25,2 g0,4 g# 36,5 g0,4 g# 47,7 g0,4 g# 59,1 g0,4 g# 610,4 g0,5 g# 712,0 g0,5 g# 813,6 g0,5 g...
Tisztelt látogató, kedves horgász és természetbarát!
Az oldal fejlesztését?l reméljük, hogy a mai kor internetes technológiájának magasszint? megoldásai révén hasznosabb, élvezetesebb, tartalma...
Tisztelt látogató, kedves horgász és természetbarát!
Az oldal fejlesztését?l reméljük, hogy a mai kor internetes technológiájának magasszint? megoldásai révén hasznosabb, élvezetesebb, tartalm...
Miért is eszik tésztával a dunai halászlét?
Akkor miért is eszik tésztával a dunai halászlét? Ennek a régi idõkre visszamenõ hagyományai vannak. Eredetileg a vízimolnároktól származik...
Külső linkek
Nincs találat ezzel a fogalommal: B.-A.-Z.-megyei feltelepítések