Horgász.hu

Hazai halaink

Legújabb halreceptek

 

 

Közép-Magyarországi időjárás-előrejelzés:

Aktuális időjárás:
Budapest: 20°C, 3.6 km/hváltozó szél, közepesen felhős

Előrejelzés:
Ma:
Hőmérséklet: min hold 19°C, max nap 35°C Idő: gyengén felhős

Holnap:
Hőmérséklet: min hold 19°C, max nap 25°C Idő: zivatar záporesővel

15 napos időjárás-előrejelzés a Köpönyeg.hu oldalon!


Időjárás előrejelzés

Összefoglaló: 2016.07.31: Észak-Európában nagy kiterjedésű, több középpontú ciklon helyezkedik el. Hatására a Brit-szigetektől Közép-Európa nyugati feléig, valamint Oroszország európai területének északi részein gyakori az eső, a záporeső. A ciklon hidegfrontjával fokozatosan közeledik a Kárpát-medencéhez. A front előtt áramló meleg levegőben Közép-Európa déli felén és a Földközi-tenger térségében holnap is magasra emelkedik a hőmérséklet, és számottevő csapadék sem lesz. A Pireneusi, az Appenini és a Balkán-félszigeten, továbbá a Kárpát-medence térségében és Ukrajna egy részén a csúcshőmérsékletek elérik, sőt meg is haladják a 30 fokot. Lényegesen hűvösebb az idő Északnyugat-Európában: a Brit-szigeteken és a Skandináv-félsziget nyugati felén a felmelegedés 20 fok alatt marad. A következő 36 órában térségünk időjárását eleinte az északnyugatról közeledő hidegfront előtt áramló igen meleg, kezdetben még száraz levegő alakítja, majd hétfőn eléri a Kárpát-medencét a már említett hidegfront.

Ma délelőtt: Kezdetben kevesebb lesz a felhő, az esetleges gomolyfelhők, konvektív csapadék feloszlanak/megszűnik, majd az éjszaka második felében megvastagszik nyugat felől a fátyolfelhőzet. Reggel a Dunántúl felett sok felhő valószínű. Csapadék nem lesz. A légmozgás gyenge marad, többfelé szélcsend lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 17 és 23 fok között várható.

Ma délután: Az éjszaka érkezett magas szintű felhőzet a nap folyamán kelet felé sodródva elhagyja az országot. Északkeleten erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, arrafelé egy-egy zápor, esetleg zivatar kialakulhat. Este egy közeledő hidegfront hatására a nyugati határvidéken növekszik meg a felhőzet, késő délután északnyugaton már lehet zápor, zivatar. A déli szél a Dunántúlon mérsékelt, másutt gyenge marad. Tetőzik a hőség, az ország nagy részén 30 fok fölé emelkedik a hőmérséklet, a legmagasabb hőmérséklet 29 és 35 fok között várható.

Holnap délelőtt: Hétfőre hidegfront éri el az országot. A reggeli órákban inkább még csak északnyugaton és a középső országrészben lesznek záporok, zivatarok. Egy-egy heves zivatar is előfordulhat felhőszakadással, jégesővel. Reggel még jellemzően gyenge marad a légmozgás, csupán zivataroknál lehet átmeneti szélerősödés. A legalacsonyabb hőmérséklet 20 fok körül várható.

forrás: www.metnet.hu

Hőtérkép

Hőtérkép

forrás: www.idokep.hu

 


Nagyon jó fogási esély
Napkelte: 05:21
Napnyugta: 20:19
Holdkelte: 02:52
Holdnyugta: 18:16

Horgászvizeink

Keresés a horgászvizek között:

Legújabb horgászvíz hozzászólások

Horgászindex

Háttérképek

Horgászfilmek

Legújabb horgászfilmek

Horgász kvíz

Horgász szabályok

Legújabb blog hozzászólások

 

Belépés
E-mail címed:

Jelszó:


Elfelejtettem a jelszavam

REGISZTRÁCIÓ
T-FORCE BRAIDED PE fonottzsinór
T-FORCE BRAIDED PE fonottzsinór
Átmérő:: 0.15 mm, Hossz 275 m,
Szakítószilárdság: 7.960 kg
BLACK KNIGHT pergető bot
BLACK KNIGHT pergető bot
Hossz: 2,70 m; Dobósúly: 15-45 g
Bot akció: Heavy
QOSMIO CX FD orsó
QOSMIO CX FD orsó
Speciális zsinórfeltekerési rendszerrel
Formax FX SPIN
Formax FX SPIN
Átmérő: 0.16 vagy 0.18 mm
Szakító szilárdság: 3.800 kg
nyaralo

Több mint 1000 horgászvíz térképpel
horgaszvizek terkep

Magyarország horgászvizei: információk, útleírások, fogható halak

 

Címkék:

 határréti viztározo   titteya   horgászhelyek szfvár   elite feeder   csali hal   dam 3bls   Harcsás Colmic Congo   rosmejer   Shimano Technium 4000Mgs   vodeok   öttevényi kavicsbányató   byron texton   kobra   képernyõvédõ   udulesicsekk elfogadas   messzelátói tó   horgászbot építés   hillman   busa   halpörkölt csuszával   délpestito   tisza csongrad   ezerjó majór horgásztó   albók tói szállás 

Vissza a főoldalra - Impresszum - Adatvédelem - Copyright - Kapcsolat - Média ajánlat - Hibabejelentés - Honlap térkép