Horgász.hu

Hazai halaink

Legújabb halreceptek

 

 

Közép-Magyarországi időjárás-előrejelzés:

Aktuális időjárás:
Budapest: 2°C, 2.71 km/hNyugati szél, derült

Előrejelzés:
Ma:
Hőmérséklet: min hold 1°C, max nap 7°C Idő: zápor

Holnap:
Hőmérséklet: min hold -3°C, max nap 6°C Idő: eső

15 napos időjárás-előrejelzés a Köpönyeg.hu oldalon!


Időjárás előrejelzés

Összefoglaló: 2016.02.12: Kontinensünk északnyugati tájai felett egy több középpontú ciklonrendszer húzódik. Ennek hullámzó frontálzónája egészen a mediterrán térségig lehúzódik. A frontzóna mentén többfelé hull csapadék is, és a légmozgás is jelentős e tájak környezetében. Jelentősebb anticiklont most csak Európa keleti részén találunk. A nyugatias áramlásnak köszönhetően a kontinens nagy részén enyhe az idő, igazán hideg, télies idő csak az északi és keleti peremterületeken találunk. A következő 36 órában a Kárpát-medencén is átvonuló hullámzó front mögött, annak déli peremén kialakuló ciklonális mező péntekre újabb, ám már kisebb mennyiséggel operáló csapadékhullást okoz.

Holnap délelőtt: Az éjszaka első felében derült lesz az ég, reggelre azonban nyugat felől már ismét egyre több és vastagabb felhő érkezik hazánk fölé. Hajnalra a derültebb keleti tájakon kell majd kisebb ködfoltok kialakulására számítani. A délkeleti irányba forduló szél gyenge marad. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke általában -3 és +1 fok között alakul, a nyugati megyékben a minimum-hőmérséklet az éjszaka első felében, a felhősödés előtt áll be.

Holnap délután: Tovább növekszik napközben a felhőzet, kevés napsütés már csak a keleti megyékben lehetséges. A déli óráktól nyugat felől terjeszkedő csapadékra kell készülni, ez javarészt gyenge esőként fog hullani, a Balatontól északra eső hegyvidékek magasabb térszintjein havaseső, havazás is várható. A nagyobb mennyiség a déli megyékben hullhat. A délkeleti szél a déli megyékben és a Tiszántúlon megélénkülhet, másutt gyenge marad. A hőmérséklet csúcsértéke 4 és 9 fok között alakul.

Holnapután délelőtt: Hajnalra tovább vonul a csapadék kelet felé, de ezzel nem ér véget az égi áldás ugyanis délnyugaton már ott kopogtat majd az újabb csapadékzóna, melytől a reggeli órákban a Dunántúl ismét ázni fog. A keleti, délkeleti szél jellemzően gyenge marad. Általában 2 és 4 fok közötti értékekkel készülhetünk hajnalban, de az Északi-Középhegység magasabb részein ahol hó is esett, gyenge fagyra is számítani lehet.

forrás: www.metnet.hu

Hőtérkép

Hőtérkép

forrás: www.idokep.hu

 


Jó fogási esély
Napkelte: 06:57
Napnyugta: 17:00
Holdkelte: 08:22
Holdnyugta: 20:47

Horgászvizeink

Keresés a horgászvizek között:

Legújabb horgászvíz hozzászólások

Horgászindex

Háttérképek

Horgászfilmek

Legújabb horgászfilmek

Horgász kvíz

Horgász szabályok

Legújabb blog hozzászólások

 

Belépés
E-mail címed:

Jelszó:


Elfelejtettem a jelszavam

REGISZTRÁCIÓ
T-FORCE BRAIDED PE fonottzsinór
T-FORCE BRAIDED PE fonottzsinór
Átmérő:: 0.15 mm, Hossz 275 m,
Szakítószilárdság: 7.960 kg
BLACK KNIGHT pergető bot
BLACK KNIGHT pergető bot
Hossz: 2,70 m; Dobósúly: 15-45 g
Bot akció: Heavy
QOSMIO CX FD orsó
QOSMIO CX FD orsó
Speciális zsinórfeltekerési rendszerrel
Formax FX SPIN
Formax FX SPIN
Átmérő: 0.16 vagy 0.18 mm
Szakító szilárdság: 3.800 kg
nyaralo

Több mint 1000 horgászvíz térképpel
horgaszvizek terkep

Magyarország horgászvizei: információk, útleírások, fogható halak

 

Címkék:

 jégfúró   moby dik   nagy halak lekre   allroundmarin   rábai halak   elado horgasztanyat   faj-tok   sügér a répcében   abu villantó   laposhal receptek   zebko   irorszagi tavak   horgászhelyek dráva   paksi tó   spicc botos horgászat   oázis horgásztó   parafa henger   területi engedély poroszló   kis-Tehenes   hrcsa   náõbrád   nehézfém halakban   kircza   FISHING BOX Antares 3 szerelékes doboz 

Vissza a főoldalra - Impresszum - Adatvédelem - Copyright - Kapcsolat - Média ajánlat - Hibabejelentés - Honlap térkép