Horgász.hu

Hazai halaink

Legújabb halreceptek

 

 

Közép-Magyarországi időjárás-előrejelzés:

Aktuális időjárás:
Budapest: 7°C, 20.52 km/hDNY-i szél, közepesen felhős

Előrejelzés:
Ma:
Hőmérséklet: min hold 4°C, max nap 13°C Idő: erősen felhős

Holnap:
Hőmérséklet: min hold 5°C, max nap 8°C Idő: eső

15 napos időjárás-előrejelzés a Köpönyeg.hu oldalon!


Időjárás előrejelzés

Összefoglaló: 2017.02.23: Dinamikussá vált Európa nagy részének időjárása, hiszen egy Skandinávia felett elhelyezkedő ciklonrendszerben gyorsan követik egymást a ciklonok nyugatról. Ezek a Brit-szigetektől Oroszországig sokfelé okoznak csapadékot, a nyugati területeken eső, keleten és Skandinávia északi felén még hó formájában. A ciklonrendszer emellett nyugatról enyhe légtömeget szállít a kontinens belseje felé, így Közép-Európa térségében is jelentős melegedés kezdődött. Ennek nyomán ma még csak a délszláv országok főnösebb vidékein, holnap viszont már a Balkán-félszigeten többfelé, illetve hazánk déli részén is eléri vagy meghaladja a csúcshőmérséklet a 15 fokot. A legmelegebb ugyanakkor Franciaország és Spanyolország földközi-tengeri partvidékén van, ott helyenként a 20 fokot is eléri a maximum-hőmérséklet. A fagyos terület viszont Oroszország és Skandinávia északi területére szorul vissza, bár ott továbbra is kemény fagyok vannak, egyes helyeken napközben sincs melegebb -10, -15 foknál.

Ma délelőtt: Csütörtök reggel nagyrészt erősen felhős időre ébredhetünk, de délnyugaton szakadozottabb lehet a felhőzet. Az északkeleti határvidéken még gyenge eső, zápor is kialakulhat. A délnyugati irányú légmozgás sokfelé mérsékelt, helyenként élénk lesz, északkeleten erős lökésekkel. A legalacsonyabb hajnali hőmérsékletek zömmel 3 és 7 fok között alakul.

Ma délután: Csütörtök napközben délnyugat felől fokozatosan elvékonyodik, csökken a felhőzet, így az ország legnagyobb részén több órás napsütésre is számíthatunk. Északkeleten maradhat erősen felhős az égbolt, arrafelé nem kizárt kisebb eső, zápor sem. A délnyugati szél több helyen megélénkül, északkeleten és délnyugaton néhol meg is erősödik. Estére pedig a Dunántúl nagy részén megerősödik a szél, viharos lökések is várhatók. Tavaszias enyheség lesz, délután jellemzően 11 és 17 fok közé melegszik fel a levegő.

Holnap délelőtt: Az éjszakai órákban többnyire gyengén/közepesen felhős égboltra számíthatunk, majd péntek reggel már elkezd északnyugat felől növekedni a felhőzet egy közeledő hidegfront hatására, de csapadék még nem várható. Egyelőre még élénk délnyugati szél várható. A legalacsonyabb hőmérséklet 5 és 10 fok között várható.

forrás: www.metnet.hu

Hőtérkép

Hőtérkép

forrás: www.idokep.hu

 


Jó fogási esély
Napkelte: 06:35
Napnyugta: 17:20
Holdkelte: 04:31
Holdnyugta: 14:04

Horgászvizeink

Keresés a horgászvizek között:

Legújabb horgászvíz hozzászólások

Horgászindex

Háttérképek

Horgászfilmek

Legújabb horgászfilmek

Horgász kvíz

Horgász szabályok

Legújabb blog hozzászólások

 

Belépés
E-mail címed:

Jelszó:


Elfelejtettem a jelszavam

REGISZTRÁCIÓ
ATTRACTIVE T-MATCH ALLROUND bot
ATTRACTIVE T-MATCH ALLROUND bot
A match technikával elérhető leghosszabb dobásokra alkalmas
DIAMOND STEEL WIRE, befűződrót
DIAMOND STEEL WIRE, befűződrót
FINGER PROTECTOR, ujjvédő
FINGER PROTECTOR, ujjvédő
Nagy távolságra történő, nagy erőhatást kifejtő dobáshoz
nyaralo nyaralo

Több mint 1000 horgászvíz térképpel
horgaszvizek terkep

Magyarország horgászvizei: információk, útleírások, fogható halak

 

Címkék:

 120-180g   plano dobozok   sneci   hetijegy aldebrő   Dunaferr   Nagybajcsi horgásztó Üzemeltetõ   féder videok   horgász területi engedély kiskunfélegyháza   szemetelés   horogkötésekvideoi   duna budapest   kiskunhalas sós-tó   üdülési csekk elfogadó hely   fokhagyma   bokodi erõmü tó éves területi   Rapala Jointed Shad Rap JSR07HTP   hetijegy tótszentgyörgy   hlaszati   fem eloke   előke készítés   csömöri horgásztó   Tonhallal töltött paprika   jrc defender   szerbia tavai 

Vissza a főoldalra - Impresszum - Adatvédelem - Copyright - Kapcsolat - Média ajánlat - Hibabejelentés - Honlap térkép