Horgász.hu

Hazai halaink

Legújabb halreceptek

 

 

Közép-Magyarországi időjárás-előrejelzés:

Aktuális időjárás:
Budapest: 17°C, 7.56 km/hNY/DNY-i szél, közepesen felhős

Előrejelzés:
Ma:
Hőmérséklet: min hold 3°C, max nap 20°C Idő: derült

Holnap:
Hőmérséklet: min hold 5°C, max nap 20°C Idő: gyengén felhős

15 napos időjárás-előrejelzés a Köpönyeg.hu oldalon!


Időjárás előrejelzés

Összefoglaló: 2017.03.29: Európa nagy részének időjárását továbbra is egy hatalmas kiterjedésű anticiklon határozza meg és, ennek hatása alatt áll a Kárpát-medence is a következő 36 órában. Ezeken a területeken a napos idő a jellemző, bár Franciaország területén és a Benelux államokban nem zárható ki napközbeni zivatarok kialakulása sem. A Brit-szigetek időjárását azonban egy tőlük nyugatra lévő középponttal az óceánon örvénylő ciklon alakítja, és okoz majd csapadékos időjárást. A Skandináv térség, valamint Európa északkeleti része felé ismét nagy mennyiségű hideg zúdult észak felől, így ott a tél az úr, napközben is fagypont alatti hőmérséklettel, változékony idővel, tehát ott még várni kell a kitavaszodásra. Hazánkban szerdán sok lesz a napsütés, igazi tavasz várható, sokfelé 20 fok feletti maximumokkal. Csütörtökön érint bennünket egy gyenge front, szórványos záporokat okozva főleg északon, északkeleten.

Holnap délelőtt: Szerdára virradó éjszaka is alapvetően derült vagy gyengén felhős lesz felettünk az ég. Az északi, északnyugati vidékek fölé húzódhat valamivel több felhő a hajnali, reggeli órákra, de csapadék e tájakon sem várható. Az északnyugati szél a Dunántúli-középhegységben és az északnyugati határvidéken élénkülhet meg, máshol jellemzően gyenge lesz a légmozgás. Gyenge fagy már csak az északi tájak mélyebben fekvő, szélvédett területein fordulhat elő, máshol a jellemző minimum-hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul, az Észak-Dunántúlon a magasabb értékekkel.

Holnap délután: Folytatódik a száraz idő, több felhő inkább csak késő délután, estefelé nyugaton és északon szűrheti a napsütést. A mérsékelt északnyugati szélnek az Észak-Dunántúlon és az Északi-középhegység nyugati felében, valamint a főváros tágabb környezetében lesznek élénk lökései. A hőmérséklet tovább emelkedik, 19 és 24 fok közötti maximumokra számíthatunk. Délen helyenként 25 fok is lehet,

Holnapután délelőtt: Csütörtökön a reggeli órákban inkább még csak magasszintű felhőzet szűri a napsütést elsősorban az északi országrészben, de csapadék a kora délelőtti órákig nem várható.. Másutt derült idő valószínű. Az északi, északnyugati szél főleg a Dunántúlon élénkül meg. A legalacsonyabb hajnali hőmérsékletek általában 3 és 8 fok között alakulnak, gyenge talajmenti fagy legfeljebb délnyugaton és az északkeleti szélcsendes völgyekben alakulhat ki, ezeken a vidékeken, rövid ideig tartó pára illetve ködfoltok is kialakulhatnak.

forrás: www.metnet.hu

Hőtérkép

Hőtérkép

forrás: www.idokep.hu

 


Kiváló fogási esély
Napkelte: 06:31
Napnyugta: 19:08
Holdkelte: 06:55
Holdnyugta: 19:38

Horgászvizeink

Keresés a horgászvizek között:

Legújabb horgászvíz hozzászólások

Horgászindex

Háttérképek

Horgászfilmek

Legújabb horgászfilmek

Horgász kvíz

Horgász szabályok

Legújabb blog hozzászólások

 

Belépés
E-mail címed:

Jelszó:


Elfelejtettem a jelszavam

REGISZTRÁCIÓ
ATTRACTIVE T-MATCH ALLROUND bot
ATTRACTIVE T-MATCH ALLROUND bot
A match technikával elérhető leghosszabb dobásokra alkalmas
DIAMOND STEEL WIRE, befűződrót
DIAMOND STEEL WIRE, befűződrót
FINGER PROTECTOR, ujjvédő
FINGER PROTECTOR, ujjvédő
Nagy távolságra történő, nagy erőhatást kifejtő dobáshoz
nyaralo nyaralo

Több mint 1000 horgászvíz térképpel
horgaszvizek terkep

Magyarország horgászvizei: információk, útleírások, fogható halak

 

Címkék:

 székitó   Alpár   tokhal csalik   aequipinnatus   hal adás-vétel   ryobi ekloz   predator villantók   emberfogú   Acipenser guldenstaedti   tubertini úszó   Kis-Tehenes holtág   Nagykunsági öntözõcsatorna   lencsés   Lázbérci tároz   tisza   MX 9   geszteréd   gazsi   törpeharcsás víz   lannakeszeg   Trio Zander   multiorsó   sullüs filmek   idö jaras jelentes 

Vissza a főoldalra - Impresszum - Adatvédelem - Copyright - Kapcsolat - Média ajánlat - Hibabejelentés - Honlap térkép